beni özleyin anacım heyyyyyy msn grubu
bende bu cuma gidecem kurtlar vadisinde bile ağlayan ben onda ne olur halim bilmem eşimde sulu göz beraber ağlarız artık
kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....
aminnn canım
bana 2 ay yasak şimdilik doğum kontrol hapı içiyorum ilk kez çok tuaf 1 ay rahim duvarlarını toparlasın diye verdi inşallah 2 ay sonra yasak kalkar gerçi benimde zamana ihtiyacım var önce korkularımı yenmeliyim
özlüyoruz
bende sizi özlüyorum. kız sabahtan öğleden sonraya kadar hat yoktu ya aman allahım boşluğa düştüm sanki kolum kanadım kırıldı kendimi çok yanlız hissettim. meğer içimde çok büyük bir yer almışsınız
sabahtan beri özlüyoz zaten hahahahaha:)))))))))))))
sabahtan beri özlüyoz zaten hahahahaha:)))))))))))))
bende sizi özlüyorum. Kız sabahtan öğleden sonraya kadar hat yoktu ya aman allahım boşluğa düştüm sanki kolum kanadım kırıldı kendimi çok yanlız hissettim. Meğer içimde çok büyük bir yer almışsınız
benii peki ya beniYavff ben ebrarı da çokk özledim
benii peki ya beniyavff ben ebrarı da çokk özledim
benii peki ya beniYavff ben ebrarı da çokk özledim
senide özlüyoz canım benimmmmmm valla ebrarda seni özlüyo kuzummmmm....
aşşşşşşkolsun senide özlüyoruz. Ebrarda seni çok özlediğini her zaman dile getiriyor canım
fotooo sordum görmededin dr tahliller için ne dedi ?
görmedim aşkım kusura bakma. menapoza çeğrek vartüp bebek için hemen harekete geç dedi
kıslar benim beklenmeyenler geliyor
bu ayda fiyasko
üzülme sakın bundada vardır bir hayır
kıslar benim beklenmeyenler geliyor
bu ayda fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?