Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayatcım ; Allah yardımcısı olsun şifasını versin inşş bebeğine eşine sevdiklerine bağışlasın cnm

canımm geçmiş olsun iyi geçer inş.ameliyat Rabbim şifa versin...
ben hemen bi yasin okucam mehtap arkadaş için....

hayatçım allah yardımcısı olsun şifa versin rabbim eşine evlatlarına ailsene ve sevdiklerine bağışlasın inş.....

rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah küçük meleğine bağışlar sağlıkla inşallah

hayatcım arkadaşına rabbim şifa versin, sevdiklerine bağışlasın inşallah

amin kızlar..hepiniz çok çok sağolun..iyi dilekleriniz kabul olur inşallah....

sağol nimrencim...allah kabul etsin...ben de bildiğim herşeyi okuyorum...bi de küçük bebeği var...allah bağışlasın ikisini de.....

rabbim meleğine bağışlasın...şifasını versin inş.... elimden geldiğince dua ettim....
bu gibi durumlarda fazla bişey gelmiyo insanın elinden ... ama iyi düşünceler geçir aklından ki ii olsun tatlım...

canımm geçmiş olsun iyi geçer inş.ameliyat Rabbim şifa versin...
ben hemen bi yasin okucam mehtap arkadaş için....

hayatçım allah yardımcısı olsun şifa versin rabbim eşine evlatlarına ailsene ve sevdiklerine bağışlasın inş.....

rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah küçük meleğine bağışlar sağlıkla inşallah

hayatcım arkadaşına rabbim şifa versin, sevdiklerine bağışlasın inşallah

hayatcım ; Allah yardımcısı olsun şifasını versin inşş bebeğine eşine sevdiklerine bağışlasın cnm

tuğbacım sağolasın..amin canım....

canım..daha ne olsun..duanı etmişsin.allah razı olsun.....çok teşekkür ederim....

kızlar bi arkadaşım aradı,başka bir arkadaşımız birazdan bi ameliyata girecekmiş,(adı mehtap)...troid kanseri teşhisi konmuştu...bi iki bişeyler okuyabilir miyiz hemen şimdi.....

allahım acil şifasını versin canım tüm kalbimle dularım onunla

:) beni alışveriş birde temizlik rahatlatıyo terapi gibi hafta sonu önce evde temizlik sonrasında heryer indirimde kendimi büyük bir avm atıcam eşim zararlı çıkacak ama

canım bide outlete gittinmi yandı eşin hahahah ben çok yapıyom bunu sana profilo yakın 212 var karşıya geçersen optimum tavsiye ederim :)))))))))))))))) yada eşine söle uzak biraz ama viaporta götürsün seni çok güzel :)))))))))

aynen bende temizlikten alıyom sıkıntımı o bebek düştü o gün dr geldik ya bi temızlık yapmışım sorma ağlaya ağlaya bide ev zaten 25 gün mahvolmuş
bide streslıysem sinirliysem çok ii geliyo temizlik vura vura yap
bide senin gibi alışveriş yada kuaför saç yenileme

sizi gidi stresi alışverişle atanlar.......ama süper oluyo valla..ben de çok rahatlıyorum.....en iyi mutluluk hormonu salgılayıcılarından biri....

evden çıkınca neresi olursa artık karşıdakine gitmedim ama 212 ye bir kaç kez gittim :))

aynen tuğba aynı ben ev battı resmen uğur dündar gelse kapatacak evi :)) bir kere elektrik süpürkesini sağa sola vururken kırmıştım ben rahatlamıştım ama yeni süpürke almak zorunda kaldım

Bir geçmişe doğru yolculuk yapayım dedim şöyle 27 nisan 2008 yılına doğru eşimle ilk karşılaşmamıza ilk görüşte aşk tı hiç inanmasamda ama oldu işte herşeyime aşık olmuştum tabiki oda bana

29/06/2009 günü nişanımız takıldı uzunca bir süreç bizi bekliyordu tam bir yıl dile kolay çok uzun gelmişti ama işin içine girince mobilya beyaz eşya çeyiz derken birde bakmışız düğüne bir aydan az zaman kalmış

geldi çattı 29/06/2009 ve gerçekten muhteşem bir düğünle evlendik evet artık aşkımla birlikte 24 saatimi dolu dolu geçirmenin vaktiydi düğün bitti evimize geldiğimizde sabah oluyordu düğün sonrası eğlence derken sabah olmak üzereydi neyse....... Sabah olmuştu apar topar valizimizi hazırladık doğru otelin yolunu tuttuk bir hafta düğün hediyesi balayı bizi bekliyordu

çok güzel vakitler geçiriyorduk çokta mutluyduk ama bir anda ağustos ayıydı artık dedim çocuk doğurmalıyım burayakadar herşey çok güzeldi dolu doluydu herşey tamda istediğimiz gibiydi.......

Ama ya sonrası hemen korunmayı bırakınca çocuk kapıda bekliyor zannetmiştik ama olmuyordu neyse daha yeni dedik biraz zaman geçti biz artık birinci yılımızı doldurduk yine dedik çocuk olmadan bir tatile gidelim gezdik geldik işte artık işi ciddiye almanın zamanı gelmişti tedaviye başladık tüm tahlillerimiz çok güzel güle oynaya gidiyorum doktora hani herşey çok güzel ya sorun yok temmuzda yumurta takibine başladık sonuç sıfır ağustos dedik doğduğum ay ya rabbime sığınıyorum tedavi sonucu sıfır

dedik dur bakalım ne bu hemen olmayacak diye birşey yok eylül ekim sonuç sıfır artık olmuyor diyebiliyorduk ama bnede büyük bir değişiklik olmaya başaldı önce kilo almaya başladım psikolojim bozuldu artık eskisi kadar gülmüyordum adeta aynalara küsmüştüm evden işe işten eve kimseyi görmek istemiyordum evimde büyük bir sessizlik vardı duvarları çok soğuktu evimin

dedim birde tüplere baktıralım kk da herkes bu yolları deniyordu arştırıken yolun yarısı topiğine daimi olmuştum destek olan arkadaşlardan allah razı olsun aralık ayı gelmişti birde baktık aşkımla 1,5 yıllık evli olmuştuk ne bayramlar geçirmişiz ama farkında bile değildik aşılama ya başlamıştık hergün iğneler artık kendimi balon gibi görmeye başlamıştım bir tartya çıkmanın zamanı gelmişti 53 kiloydum aklım başımdan gitmişti tam 15 kilo dile kolay dedim aşılama bitsin sonuç zamanı gelmişti tabi bildiğiniz gibi sonuç yine sıfırdı ama ......

Dur dedim artık nereye bu koşturmaca ömür gidiyor aşk nerde kalmıştı artık nerde bırakmıştık kimler alıp götürmüştü bizden aşkımızı bir çocukmu bu kadar kolaymıydı yok ben aşkımı kolay kazanmamıştım o kocaman yürekli adama bunu yapmaya hakkım yoktu ağlayıp onuda ağlatmayacaktım dur dedim yeni bir yıl yeni umutlar demiştik ve ocak ayından itibaren herşeyi sildim aklımda çocuğa dair aynalara bakıp yine gezmelere gidiyorum evimde en çok sevdiğim işi misafir ağırlamaya başladım eşime daha çok gülüyorum onunla internete çocuk için yapılması gerekenler yerine romantik müzikler dinlemeye başladık artık gelen kırmızılarımla alay ediyorum

bana aklımı başıma toplamama yardımcı olan siz arkadaşlarım annnem ailem en önemlisi eşim her anlamda kahrımı çektiği için allah hepinizden razı olsun

.........................bu nerden çıktı derseniz içimden geldi burayı çok seviyorum huzurluyum dün gece eşim uyurken kaleme almıştım sabah baş ucuna koydum pda bana işte benim özlediğim karım dedi birkez daha anladımki bu çocuk işi benden çok şey götürmüş artık onları geri kazanma zamanı.................

duygulandım :2::2::2::2::2: hepimiz güçlü olmayı öğreniyoruz zamanla dediğin gibi allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin iyiki varlar

sen kapatmadan halledersin şekerim
ben daha kırmadım da süpürgem kıymetli o benim minik farem küçük ama süper güçlü sahibi gibi

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,yesimmm33,tben+,şeker-leblebi,nhlkpr+,nimren,seldayavuzguray,cimcimes53+,nihalla

hayatkavuniçi canım arkadşına acil şifalar diliyorum kırmılı olmasaydım okurdum ama dualrımız onunla rabbim meleğine bağışlasın

s e l d e

canımm yazını okurken duygulandım Allah hepimizden razı olsun burda bazan kavga etsek bazan geyik bazan ksümeler bazan şakalşmalarla ortakk sorunumuzda birbirimze yardımcı oluyoruz ama iyi ama kötü ben hepinizden memenunun hepinizden Alalh razı olsun dualarla birlkteyiz bu çok güzel bir duguu

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,cimcimes53+,fatosozel,yesimmm33,tben+,şeker-leblebi,nhlkpr+,nimren,
kızlar ya ben bu ara çok duygusalım yada böyleyim yazıları okurken duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…