Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayatta hiçbirşey benden ve eşimden kıymetli olamaz benden artık bir gram alamayacak

hayatta hiçbirşey benden ve eşimden kıymetli olamaz benden artık bir gram alamayacak

evet herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor seldacım bende bugün kahkalarla kırmılarımı karşıladım amann dedim benden kıymetlimi benimde haytımda birşeyler alamayack artık yaşaın hayat yaşsın bahhrr biz baharı erken getirmiştikk nihalde daha mart var demiştii

içime doğmuş demekki benim martım var önümde bitsin bende balıklarla oynarım

içime doğmuş demekki benim martım var önümde bitsin bende balıklarla oynarım

olsun olsun martta olsun bahar geliyorya gerisi boş hava ısınacak sular ısınacak şöyle balıklar kaçacak biz kovalayacaz ohhh nerde benim balığım:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: Gel balığım elimde bıçak yok sevgi dolu kalbim var

Kızlar ben kaçar benim balık geldi gideyim aşk yuvamada balığımı kaçırmayayım hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim bu ayki adetim çok zor geçiyor
hiç böyle olmazdı karın, bel ağrısından ölüyorum ve kramplar giriyor karnıma
zaten dün akşamki pedimi bile sabah değiştirdim gelmedi ki böyle olmaz normalde
sökülemiyor sanırım
ilacı etkisimidir nedir anlamadım

Günaydın kızlar umarım herkesler iyidir kahvede ne giderdi şimdi ama

şekercim serpil haklı çıktı şubat ayı ters tepti hepimizde sen sökülemedin ben 15 günde iki defa adet oldum demekki bu ayda var bir terslik sıkma canını olur pet şişeye sıcak su koyup karnında tut iyi gelir imkanın varsa

canım ya geçmiş olsun... ayak altına sıcak su torbası koy tatlım bide minoset var zararsız bi ağrı kesici
ağrın varsa ben hep kullanıyorum.....

canım ya dr una sorsan bi neden ki böyle ama arada oluyo benim çok oldu oyle sökülmediği zamanlar peki test yapsan leke gibiyse şekercim :26::26::26::26:

canım ya dr una sorsan bi neden ki böyle ama arada oluyo benim çok oldu oyle sökülmediği zamanlar peki test yapsan leke gibiyse şekercim :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…