Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlarr şimdiiden üzgünüm mart ayım sakat şu aksarya bir türlü gidemdimya tam özel günlerimde aksarayda olucam ne güzelde ateş ölçmeye başlamıştım daha başlamadan mart ayı bitii benim için

sende gidiş tarihini değiştiro zaman. o özel günlerden sonra git. bugüne kadar onlar seni bekletti şimdide sen beklet

günaydın canlarım .....

şekercim dr una bir sor bencede sıcak suyuda karnına direk koyma ayak altına koyacaksan koy .....

günaydın canım benim
günaydın kızlarrr

şekercim bence doktora git

günaydııın canlarımmmm..................

günaydınnnnnnnnnnnn

offffff süper oldu bu sağol belenay

serpilcim üzülme canım Allah büyük hiç belli olmaz aslında bizler yanlış biliyoruz ayın her döneminde hamile kalma şansımız var o yumurtlama günlerinde biraz dAHa yüksek o kadar unutma çıkmadık candan umut kesilmez bi bakmışsın mart ayı hamilesin kedilerden ne eksiğimiz var bizim dimi ya

ayyy evet demii hazır eşimde sıkı maçlara devam demişken olumsuz düşünmeyyeimm :)))) mart kedileriyiz

kız bu ay ödemelerim ağır olmasydıı ertelerdim ama malum napolyon karısıyımm gitmem lazım neyse bakıcaz artıkk bu işler şans işi dermişim zaten rüyamdadda beyaz gül gördüm ( evlat hasreti) diyor yorumda

ayyy evet demii hazır eşimde sıkı maçlara devam demişken olumsuz düşünmeyyeimm :)))) mart kedileriyiz

mart ayı dert ayı derler ama hiçte öle değil bak kedilere maşallah bayram yapıyorlar bayram ayy inek koyun derken sıra kedilerde amma uğraştık şu hayvancıklarla şimdi çıkıp sıkıyorsa sizde yapın ne kıskanıyorsunuz derlermi

belany bu ara hayvanlar alemine takılıyoruz

ayyyyy kedi olmak istiyorum ama işteyim eşimde işte neyse hevesimi akşama saklayayım bari

aman uzak duralım hayvanları kıskananlar topiğine çıkacak adımız

belany bu ara hayvanlar alemine takılıyoruz

ayyyyy kedi olmak istiyorum ama işteyim eşimde işte neyse hevesimi akşama saklayayım bari
dur dur sende kedilerden fena çıktın kızım daha mart ayı gelmedi huuuuuuu

aman uzak duralım hayvanları kıskananlar topiğine çıkacak adımız
biraz daha bebeğimiz olmazsa daha neleri kıskanacağız korkarımkayanın yanında taş görüp ahanda yavrusu hadiiii bak benim yok bu kayanın bile var

valla kızlar bencede uzak durun bizde şimdi onu konuşuyoduk msn kk da :))) ne bu hayvanlar alemini kıskananlar doldu diye :))) üstüne selda bunu yazınca ne oluyoz dedim bizimi duydun :)))))))))))

hakketten dimi selda kız telekulak mı var bizim aramızda sana gelen yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…