Selda nbrr:80::80::80::80:
iyi ne olsun canım senden
günaydın kızlarr şimdiiden üzgünüm mart ayım sakat şu aksarya bir türlü gidemdimya tam özel günlerimde aksarayda olucam ne güzelde ateş ölçmeye başlamıştım daha başlamadan mart ayı bitii benim için
günaydın kızlarr şimdiiden üzgünüm mart ayım sakat şu aksarya bir türlü gidemdimya tam özel günlerimde aksarayda olucam ne güzelde ateş ölçmeye başlamıştım daha başlamadan mart ayı bitii benim için
günaydın canlarım .....
şekercim dr una bir sor bencede sıcak suyuda karnına direk koyma ayak altına koyacaksan koy .....
günaydın kızlarrr
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim bu ayki adetim çok zor geçiyor
hiç böyle olmazdı karın, bel ağrısından ölüyorum ve kramplar giriyor karnıma
zaten dün akşamki pedimi bile sabah değiştirdim gelmedi ki böyle olmaz normalde
sökülemiyor sanırım
ilacı etkisimidir nedir anlamadım
günaydııın canlarımmmm..................
offffff süper oldu bu sağol belenay
serpilcim üzülme canım Allah büyük hiç belli olmaz aslında bizler yanlış biliyoruz ayın her döneminde hamile kalma şansımız var o yumurtlama günlerinde biraz dAHa yüksek o kadar unutma çıkmadık candan umut kesilmez bi bakmışsın mart ayı hamilesin kedilerden ne eksiğimiz var bizim dimi ya
sende gidiş tarihini değiştiro zaman. o özel günlerden sonra git. bugüne kadar onlar seni bekletti şimdide sen beklet
günaydın canım benim
şekercim bence doktora git
günaydınnnnnnnnnnnn
offffff süper oldu bu sağol belenay
ayyy evet demii hazır eşimde sıkı maçlara devam demişken olumsuz düşünmeyyeimm :)))) mart kedileriyiz
mart ayı dert ayı derler ama hiçte öle değil bak kedilere maşallah bayram yapıyorlar bayramayy inek koyun derken sıra kedilerde amma uğraştık şu hayvancıklarla şimdi çıkıp sıkıyorsa sizde yapın ne kıskanıyorsunuz derlermi
mart ayı dert ayı derler ama hiçte öle değil bak kedilere maşallah bayram yapıyorlar bayramAyy inek koyun derken sıra kedilerde amma uğraştık şu hayvancıklarla şimdi çıkıp sıkıyorsa sizde yapın ne kıskanıyorsunuz derlermi
mart ayı dert ayı derler ama hiçte öle değil bak kedilere maşallah bayram yapıyorlar bayramAyy inek koyun derken sıra kedilerde amma uğraştık şu hayvancıklarla şimdi çıkıp sıkıyorsa sizde yapın ne kıskanıyorsunuz derlermi
belany bu ara hayvanlar alemine takılıyoruz
dur dur sende kedilerden fena çıktın kızım daha mart ayı gelmedi huuuuuuuayyyyy kedi olmak istiyorum ama işteyim eşimde işte neyse hevesimi akşama saklayayım bari
biraz daha bebeğimiz olmazsa daha neleri kıskanacağız korkarımaman uzak duralım hayvanları kıskananlar topiğine çıkacak adımız
aman uzak duralım hayvanları kıskananlar topiğine çıkacak adımız
valla kızlar bencede uzak durun bizde şimdi onu konuşuyoduk msn kk da :))) ne bu hayvanlar alemini kıskananlar doldu diye :))) üstüne selda bunu yazınca ne oluyoz dedim bizimi duydun :)))))))))))
hakketten dimi selda kız telekulak mı var bizim aramızda sana gelen yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?