çünkü ben o sözü msn açamadığım için yazmıştım çünkü yeni sürümü yüklü değil programın ama konuyla bağlantısı şöyle msn de hayvan muhabbeti varmış bende bir yorum yapmıştım telekulak mı var demişlerdi teknoloji özürlülüğü burdan canım artık anlamışsındır umarım
bizim topiğimizde bi sen bide serpil teknoloji özürlü
öğrenirsinizz zamanla
aman uzak duralım hayvanları kıskananlar topiğine çıkacak adımız
valla kızlar bencede uzak durun bizde şimdi onu konuşuyoduk msn kk da :))) ne bu hayvanlar alemini kıskananlar doldu diye :))) üstüne selda bunu yazınca ne oluyoz dedim bizimi duydun :)))))))))))
hakketten dimi selda kız telekulak mı var bizim aramızda sana gelen yoksam
tuın tın tın tınn
Yok kız nerde msn bile yenileyemeyen bir teknoloji özürlüyüm sacede gönül bağı diyelim biz buna
şeymam seren 444 okumuş bende 400 okudum 100 kaldı birazdan biter benimde canım
okuyan arkadşlar lütfen yazsıın
tamam kızlar okuyanlar yazsın lütfen yarına duası var unutmayın .......
benimde bitti 400 tane
selam kızlarrrrrrrrrrr
maaşallah hepiniz hızlısınız duayı ezbere bilmediğimden bakarak okuyorum daha 125 teyim ama yarın bitecek kesinn :))) hepinizi öpüyorummm
yemek yemekkkkkkkkkk gidiyorum
kızçeler selamlar....
cimcimem, 100 tane tefriciye bitti canım...okuyanlarınkini de allah kabul etsin...
çünkü laptoptan program kaldıramıyorum evdeki olsa sorun değilde iş yerinde olunca o yüzden msn açamıyorum
bir açabilsem yenisini yükleyemedim
selammmmmmmmmmmmmmm
canlarım nasılsınz bugünnn oh dualarda yapılmış allah kabul etsin ağzınıza sağlık
yok canım ya hala anlamadım :76::76::76::76::76::76::76::76::76:
ben anladım :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
fatooşşşşş...
iyiyim hemşommmmmmmmmm
ayyy harbiden ben pc yi siznle çözdüm vallhii hiç anlamam öğreneyim diyorum aman sıkılıyorum o yüzden bırakıyorum işte
fatooşşşşş...
iyiyim hemşommmmmmmmmm
bu topiğin adı kolay kolay değişmez canım korkma. ne saldırılara uğradıkta yıkılmadık biz
gaipten mi dersin yoksa telepatimi
anaaaaaaam chp den sonra bizidemi dinlemeye başlamışlar
kime tınnnnnnnn serpoş
sendemi aaaaaaaaa serpilde öyle diyor
allah kabul etsin ben okudum cimcimeye söyledim msn den
ben okudum
allah kabul etsin
allah kabul etsin
afiyet bal şeker olsun
hemşooooooooooom nasılsın
sendemi işyerine laptop götürüyorsun. bizim işyeri olsa asla izin vermez
kumsalcım nasılsın tatlım
aslında sen leb demeden leblebiyi anlardın ama ne oldu sana
iyiyim fatoşcum sağol sen nasılsın çok yoğun çalışıyorsun galiba bitanem
fatoooooooooooooooo harikasın çatladım chp den sonra bizdemi dinlemey aldılar ayyyyyyyyyyyy koptumm
ama akşam chp il başkanı radyoda öyle diyordu hepimizi dinliyorlar diyordu. aklıma o geldibizde dinleniyorsak haberimiz olsun
nasılsın kavuniçim.
ama akşam chp il başkanı radyoda öyle diyordu hepimizi dinliyorlar diyordu. aklıma o geldibizde dinleniyorsak haberimiz olsun
aynı senin gibiyim canım...o kadar yoğunum ki,akşam 4ten sonra artık ne gözüm görüyo,ne kulağım duyuyo....pilim bitiyo..ama sağlık sıhhat keyif iyi..şükür......
evet canım uydu üzerinden hepimiz dinleniyoruz ama başka dinleyenler varsa bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?