Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:lepi::lepi::teytey: işteee bu

fatoözelim demek matematiksellmiş olay hımmm evet sana katılıyorum yazın çok hereketliyim eylülde deneyeyim aşılmayı tutmasaa ocakta tüp oda tutmasa kapatırız malum defteri :))

busecanım benim kormayın 41 nas 41 felak bütün kem gözlere büyülere pisliklere nusubetler iyi gelir içinizden okuyun :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

eytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

heeeeeeeeeeeey halayamı geçtik durun bende geldim :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

burdayım kızlar hadi hadi yandan ooooooooooooooh alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................127.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam........... ..302 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

yoooooooook daha 5 taneden fazla okuyamadım zaten. neden okuyamıyorum ben yaaaaa alsanaalsanasmile

:lepi::lepi::lepi::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ay bende yasın okuyamadım ya hele 2 gündür eve zor atıyorum kendimi inanın yemek felan yapmıyorum yatağa giriyorum 7 de uyuyorum 9 da kalkıyorum karnım acıkıyo sonra gene uykuu

inaşşallh bu akşam başalrım okumaya inşallhh yani biran önce bitirelim

evet ya okumaya başlayalım iyice tembellik sardı beni.

ay bende yasın okuyamadım ya hele 2 gündür eve zor atıyorum kendimi inanın yemek felan yapmıyorum yatağa giriyorum 7 de uyuyorum 9 da kalkıyorum karnım acıkıyo sonra gene uykuu

tatlım sen bugünlerde biraz stres yaptın. vücut yapındada bir değişiklikler oldu oda uyku moduna soktu seni.

fatoşcuğum güzel dileklerin için sağol canım günüm pazar günü...eger o gün olmazsam sabahına kanda baktırırım eger olursam hemen izne ayrılıp antalyaya kaçaçagız :))

fatoşcuğum güzel dileklerin için sağol canım günüm pazar günü...eger o gün olmazsam sabahına kanda baktırırım eger olursam hemen izne ayrılıp antalyaya kaçaçagız :))

aaaaaaaa seninle aynı gün öğrenicez hamile olup olmadığımızı benimkide pazar pazartesi belli olacak. hadi bakalım hayırlısı inşalah

ewt sanırım oyle oldu moralım bozuk olunca böyle oluyorum genelde

canım benimde moralim bozuksa uykudan gözümü açamam. ölürüm uykusuzluktan sanki. öööööööyle malak gibi yatarım sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…