fatoözelim korkma nazar değmez burda kimse kimsenin yaşına başına bakmıyor yaşlarıylada davaranış ve eda beklemiyor maşallhh kızlarımzın hepsi fesat değil iyi niyetli iyi niyettende zarra gemez en azından samimiler içlerindeki neyse dışalrındakide o onun için rahat ol zaten art niyetli fesat kalpli insanlar barınamaz en azından biz buna iizn vermeyeceğiz onun için rahat ol canım
:lepi::lepi::teytey: işteee bu
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::teytey: işteee bu
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............16
nihal....................53
serpil.................127.....
kumsal--------------8
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1
toplam........... ..302 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım
heeeeeeeeeeeey halayamı geçtik durun bende geldim :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
burdayım kızlar hadi hadi yandan ooooooooooooooh alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar evet artık yavaş yavaş okusak diyorum 200 tane kaldı pekde çok değil
inaşşallh bu akşam başalrım okumaya inşallhh yani biran önce bitirelim
ay bende yasın okuyamadım ya hele 2 gündür eve zor atıyorum kendimi inanın yemek felan yapmıyorum yatağa giriyorum 7 de uyuyorum 9 da kalkıyorum karnım acıkıyo sonra gene uykuu
evet ya okumaya başlayalım iyice tembellik sardı beni.
tatlım sen bugünlerde biraz stres yaptın. vücut yapındada bir değişiklikler oldu oda uyku moduna soktu seni.
fatoşcuğum güzel dileklerin için sağol canım günüm pazar günü...eger o gün olmazsam sabahına kanda baktırırım eger olursam hemen izne ayrılıp antalyaya kaçaçagız :))
fatoşcuğum güzel dileklerin için sağol canım günüm pazar günü...eger o gün olmazsam sabahına kanda baktırırım eger olursam hemen izne ayrılıp antalyaya kaçaçagız :))
ewt sanırım oyle oldu moralım bozuk olunca böyle oluyorum genelde
biliyorsun ben ve mısra antalyadayız :))olumunekankayizsmile misafirimiz olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?