kumsal süt buharına bacaklarını açaraka hafif çömeliyorsun fazla yaklaaşma yoksamm yakarız makarız :))))) bendemi desemm ya dur ben bu ay rakıyla işi götüreymmm
günaydın canım nasılsıngünaydın hepinize kızlar....
kumsal süt buharına bacaklarını açaraka hafif çömeliyorsun fazla yaklaaşma yoksamm yakarız makarız :))))) bendemi desemm ya dur ben bu ay rakıyla işi götüreymmm
busecan antalayda keçiboynuuzu bol hatta çöpçüler topluyor ağaaçlardan .) ben artık onları çöpçülere vermeyyeim ihtiyacı olan arkadşlara yollarımm benim eşimde şiddetle karşı bu bitki mitki muhabetlerine ama bak şimdi kendi sipariş verdi kür gelecek onu uygulayacağım evet ben bu ay tek rakıyı uygulayacağım kumsalda sütü yapsın hayıt kullanıyorum ya o süper akıntı yapmıştı şimdi akıntı falan kalamdıı yani acaba içimizden birşelerimi söktü ?
busecan antalayda keçiboynuuzu bol hatta çöpçüler topluyor ağaaçlardan .) ben artık onları çöpçülere vermeyyeim ihtiyacı olan arkadşlara yollarımm benim eşimde şiddetle karşı bu bitki mitki muhabetlerine ama bak şimdi kendi sipariş verdi kür gelecek onu uygulayacağım evet ben bu ay tek rakıyı uygulayacağım kumsalda sütü yapsın hayıt kullanıyorum ya o süper akıntı yapmıştı şimdi akıntı falan kalamdıı yani acaba içimizden birşelerimi söktü ?
hayıt kullanımında 3 cü ayıma girdim bu ay 3 olacak bakalım hayıtın etkilerine umarım oda işe yaramıştır artık yani otlarla çöplerle giidyoruz hakkımızdan hayırlsıı inşallhh rabbim siz genç arkadşlarıma versin meleklerini tüm kalbimden diliyorum bunu Alalhım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar ben 41 yaşındayım kardeşlerimi büyütüm onlarala nannelik duygularımı tatamin ettimm eşimin 2 dünya tatalısı oğlu var onlarda bana yeter benim için artık çok espiriisi yok bebebğin ama sizler için çok istiyorum hemde çok
tualina
evet sabırsızlıkla senden haber bekliyoruz az kaldıı inaşşllhh rabim bu sefer yüüznü güldürür canım meleğin göbüşüne konar ve seninle kalır inaşllhh
oyledir canımda akterci salak bu mevsimde olmaz deyince buluncada nasıl saldırdım yemesini seviyomuş kıtır kıtır yesin
Kızlar ben giyindim çıkıyorum
amin serpilciğim güzel duaların için....ne kadar iyi kalplisin sen ya...allahım gönlünün muradını versin sana serpilim...
tuali,na belirtin varmı hiçCADIARZU
bizde bekliyoruz canım hakkında hayırlsı sonuç güzel olur inşalalhkumsalcığım iyiyim canım sabırsızlıkla pazarı bekliyorum...sen nasılsın canım...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayıt kullanımında 3 cü ayıma girdim bu ay 3 olacak bakalım hayıtın etkilerine umarım oda işe yaramıştır artık yani otlarla çöplerle giidyoruz hakkımızdan hayırlsıı inşallhh rabbim siz genç arkadşlarıma versin meleklerini tüm kalbimden diliyorum bunu Alalhım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar ben 41 yaşındayım kardeşlerimi büyütüm onlarala nannelik duygularımı tatamin ettimm eşimin 2 dünya tatalısı oğlu var onlarda bana yeter benim için artık çok espiriisi yok bebebğin ama sizler için çok istiyorum hemde çok
buseciğim yemesi aynı etkiyi göstermez saraçoğlu incirinde keçi boynuzunda suyu içilmeli demişti bir programda...
ayy canımm inşşş hamılesindirrrrrropuyorumnanaktançok sancım oluyo canım yumurtalıklarımda ve rahmimde hatta bazen kramp gibi giriyor, gögüs uçlarım çok hassas, çabuk açıkıp çok sık tuvalete gidiyorum, halsizlik ve uyku halim var...karnım şiş ve alt bölgesi sert...bunlar var serpilim ama yalancı belirtide olabilir beni tek umutlandıran sancılarım :))diğer hamileliklerimdede son hafta çok sancım olmuştu... en büyük belirti kırmızıları görmemek olacak...
çok sancım oluyo canım yumurtalıklarımda ve rahmimde hatta bazen kramp gibi giriyor, gögüs uçlarım çok hassas, çabuk açıkıp çok sık tuvalete gidiyorum, halsizlik ve uyku halim var...karnım şiş ve alt bölgesi sert...bunlar var serpilim ama yalancı belirtide olabilir beni tek umutlandıran sancılarım :))diğer hamileliklerimdede son hafta çok sancım olmuştu... en büyük belirti kırmızıları görmemek olacak...
canım inşallhh yalancı belirtiler değildir inşallhh evet bekleyeip göreceğiz umarım 9 ay boyunca gelmez kırmıızların
kumsalım bende seni kocamannnnnnnnn öpüyorumm
busecan bu 2010 hepiniz hamiş olacaksınız Alah izin verirse rahat ol canım
hpt_honeyy nerlerdesin geçmişe daldın çıkamadınsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?