Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal süt buharına bacaklarını açaraka hafif çömeliyorsun fazla yaklaaşma yoksamm yakarız makarız :))))) bendemi desemm ya dur ben bu ay rakıyla işi götüreymmm

süt de mi varr :roflol: dur kız sen bi karıştırma yahuu bi bak önce hangısı ii geldi tavsıye etcen ya bize :roflol:
tamam kumsal süt deneyince tavsıye eder sende rakı bakalım hangınız ??:roflol::roflol:

aslında evde de 3 paket süt var bende sütmü yapsam benim adam sen gerçekten hastasın kafayı yedin der sinir eder beni bide guclubacismile
dün keçiboynuzu bulduk tansaştan nasıl zıplayıp hopluyorum unuttum insanları aktarcı bu mevsım olmaz dedi bulunca altın buldum sankii bağırıyorum kaydirigubbakcemile3 sonra kaynatcam suyunu iç dedim ben içmem kimse bana istemediğim bişeyi yaptıramazzz ay delirdimsüprizzzzz bende herşeyi deneme diyo ben ne olcam neler deniyoruzz

busecan antalayda keçiboynuuzu bol hatta çöpçüler topluyor ağaaçlardan .) ben artık onları çöpçülere vermeyyeim ihtiyacı olan arkadşlara yollarımm benim eşimde şiddetle karşı bu bitki mitki muhabetlerine ama bak şimdi kendi sipariş verdi kür gelecek onu uygulayacağım evet ben bu ay tek rakıyı uygulayacağım kumsalda sütü yapsın hayıt kullanıyorum ya o süper akıntı yapmıştı şimdi akıntı falan kalamdıı yani acaba içimizden birşelerimi söktü ?

serpilciğim şifa olsun canım yaptıkların...inşallah birinden biri sonuç verir güzel arkadaşım...dualarım seninle..opuyorumnanaktan

hayıt kullanımında 3 cü ayıma girdim bu ay 3 olacak bakalım hayıtın etkilerine umarım oda işe yaramıştır artık yani otlarla çöplerle giidyoruz hakkımızdan hayırlsıı inşallhh rabbim siz genç arkadşlarıma versin meleklerini tüm kalbimden diliyorum bunu Alalhım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar ben 41 yaşındayım kardeşlerimi büyütüm onlarala nannelik duygularımı tatamin ettimm eşimin 2 dünya tatalısı oğlu var onlarda bana yeter benim için artık çok espiriisi yok bebebğin ama sizler için çok istiyorum hemde çok

tualina

evet sabırsızlıkla senden haber bekliyoruz az kaldıı inaşşllhh rabim bu sefer yüüznü güldürür canım meleğin göbüşüne konar ve seninle kalır inaşllhh

oyledir canımda akterci salak bu mevsimde olmaz deyince buluncada nasıl saldırdım yemesini seviyomuş kıtır kıtır yesin

hayırrr seninde olcakkk bananeeekaydirigubbakcemile allah vercek inanıyorumm m

tualina

evet sabırsızlıkla senden haber bekliyoruz az kaldıı inaşşllhh rabim bu sefer yüüznü güldürür canım meleğin göbüşüne konar ve seninle kalır inaşllhh

amin serpilciğim güzel duaların için....ne kadar iyi kalplisin sen ya...allahım gönlünün muradını versin sana serpilim...

tuali,na belirtin varmı hiçCADIARZU

çok sancım oluyo canım yumurtalıklarımda ve rahmimde hatta bazen kramp gibi giriyor, gögüs uçlarım çok hassas, çabuk açıkıp çok sık tuvalete gidiyorum, halsizlik ve uyku halim var...karnım şiş ve alt bölgesi sert...bunlar var serpilim ama yalancı belirtide olabilir beni tek umutlandıran sancılarım :))diğer hamileliklerimdede son hafta çok sancım olmuştu... en büyük belirti kırmızıları görmemek olacak...

kumsalcığım iyiyim canım sabırsızlıkla pazarı bekliyorum...sen nasılsın canım...
bizde bekliyoruz canım hakkında hayırlsı sonuç güzel olur inşalalh
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar ben giyindim çıkıyorum

tamam canım hayırlı haberlerle dön inşallah bitanem

buseciğim yemesi aynı etkiyi göstermez saraçoğlu incirinde keçi boynuzunda suyu içilmeli demişti bir programda...

cnım yaa evet öylede inat adam içmiyo kimse bana zorla bişey yaptıramaz diyo zorlası mı var ii gelsin diye gerçi test yaptırmadık kötümü ii mi bilmiyoruz ama daha ii olsun diye iç diyorum yok inat koca kafa alsanaalsanasmile:roflol:

ayy canımm inşşş hamılesindirrrrrropuyorumnanaktan

canım inşallhh yalancı belirtiler değildir inşallhh evet bekleyeip göreceğiz umarım 9 ay boyunca gelmez kırmıızların

kumsalım bende seni kocamannnnnnnnn öpüyorumm

busecan bu 2010 hepiniz hamiş olacaksınız Alah izin verirse rahat ol canım

hpt_honeyy nerlerdesin geçmişe daldın çıkamadınsempatiksalakcinni

inşş canım sende hep beraberr inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…