canım çok teşekkür ederim...ablam var manavgatta orda olacağız :)))tanışmak isterim tabiki seninle ve mısra ile hayırlısı bakalım serpilim...
fatoşcuğum hayırlısı olsun canım ikimiz içinde belirtin var mı canım senin...
vavvavavv yani 2 hamiş haberi bekleyeceğiz aman Aalhım hadi hayırlııs inşallhhh
manavgat bize 1 saat canım mısra ve ben merkezdeyiz canım tabbii zamanın olursa bir kahve içeriz manavgatta oldukça güzeldir ben beğeniyorum manavgatı
evet ya zeytinden haber yok. acana netemi giremedi. inşallah sancıları hafiflemiştir canım benim yakızlar zeytinden haber yok acaba sancısıımı artıısabaha muhakak günaydın derdii
fatoözeliimm birgün anatlayya inşallhh gelisrisn hımmmgöğüslerin dolgunlaşamya başladı demekkii dur baklaıımm evet tualina hamşllek yaşdığı için tahminedebilr az aşağı beş yukaruıyı inşallah ikinizde pozitif olur ve mutu oluruz
serpilim tahmin edemiyorum inan, çünkü yalancı belirtilerde olabiliyor yada hiç belirtide olmaya biliyor...çok değişik bişey bu...allah yardımcımız olsun...
Hastaneye gittim geldim.
Dr sırası çok az bekledim ama kan alma sırasında bayılacaktım.Numaratör bozulmuş herkes birbirine girmiş neyse kurtuldum
Benim belirtilerde yalancıymış gibi geliyor,akıntım başladı şimdide
Tualina senin regl tarihin geçti mi cnm?
Bu arada liste nerelerde bulup getireyim
serpilim tahmin edemiyorum inan, çünkü yalancı belirtilerde olabiliyor yada hiç belirtide olmaya biliyor...çok değişik bişey bu...allah yardımcımız olsun...
fatoözeliimm birgün anatlayya inşallhh gelisrisn hımmmgöğüslerin dolgunlaşamya başladı demekkii dur baklaıımm evet tualina hamşllek yaşdığı için tahminedebilr az aşağı beş yukaruıyı inşallah ikinizde pozitif olur ve mutu o
inşallah canım
kızlarrrrrrr geçmişe daldım bitmek bilmedi :)))))) serpilcim hadi bakalım dene rakıyı:))
28.gün 36.1
29.gün 36.2
30.gün 36.1
31.gün 36.2
32.gün 36.3
sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından
dengesiz ateş böyle olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?