Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım çok teşekkür ederim...ablam var manavgatta orda olacağız :)))tanışmak isterim tabiki seninle ve mısra ile hayırlısı bakalım serpilim...

manavgat bize 1 saat canım mısra ve ben merkezdeyiz canım tabbii zamanın olursa bir kahve içeriz manavgatta oldukça güzeldir ben beğeniyorum manavgatı

fatoşcuğum hayırlısı olsun canım ikimiz içinde belirtin var mı canım senin...

tııııııııııııııııık yok tualina. hiç bir şey. tek bir şey var çok yiyorum ama oda kullandığım ilaçtan doktor zaten ilaç kortizon içerikli oluşundan çok yiyeceksin biraz kilo alacaksın demişti. düşün akşam 7.30 gibi yemek yiyoruz ve ben 11 gibi bir şeyler yemeden yatağa gitmiyorum. tabi 7,30 ile 11 arasında meyve tatlı allah ne verdiyse götürüyorum zaten.
onun dışında ne sancım var ne hassasiyetim var. bugün biraz göğüslerim hassaslaşmaya başladı hepsi bu kadar. merakla beklemedeyim

vavvavavv yani 2 hamiş haberi bekleyeceğiz aman Aalhım hadi hayırlııs inşallhhh

senin ağzını yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben cokacimcoook dur bakalım inşallah. ama tualinanınki benimkinden daha kesin gibi. o daha öncede gebe kalmışya aynı belirtiler var diyor. inaşşah öyledir allahım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

manavgat bize 1 saat canım mısra ve ben merkezdeyiz canım tabbii zamanın olursa bir kahve içeriz manavgatta oldukça güzeldir ben beğeniyorum manavgatı

bir gün antalyaya gelirsem sizinle tanışmadan dönmüycem olumunekankayizsmile

fatoözeliimm birgün anatlayya inşallhh gelisrisn hımmmgöğüslerin dolgunlaşamya başladı demekkii dur baklaıımm evet tualina hamşllek yaşdığı için tahminedebilr az aşağı beş yukaruıyı inşallah ikinizde pozitif olur ve mutu oluruz

serpilim tahmin edemiyorum inan, çünkü yalancı belirtilerde olabiliyor yada hiç belirtide olmaya biliyor...çok değişik bişey bu...allah yardımcımız olsun...

Hastaneye gittim geldim.
Dr sırası çok az bekledim ama kan alma sırasında bayılacaktım.Numaratör bozulmuş herkes birbirine girmiş neyse kurtuldum

Benim belirtilerde yalancıymış gibi geliyor,akıntım başladı şimdide
Tualina senin regl tarihin geçti mi cnm?
Bu arada liste nerelerde bulup getireyim

mısra sonuç ne zaman belli olacak bir şey yazmamışsın

serpilim tahmin edemiyorum inan, çünkü yalancı belirtilerde olabiliyor yada hiç belirtide olmaya biliyor...çok değişik bişey bu...allah yardımcımız olsun...

amin canım amin inşallah. benim gecikme gibi bir derdim yok. malesef gününde gelir kırmızılar heen hiç vakit kaybetmezler. malesef diyorum ama şükür deme lazım galiba vereliniortak

BEKLENMEYEN ADET GÜNLERıMıZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran KIRMIZI

lizbeth80.................12-18 haziran KIRMIZI

Busecan.................?

serpil..................... 21 haziran KIRMIZI

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

hpt_honey...............25 haziran NıHALLE ÇıFTE BAYRAM ıNŞALLAH

AYYY ESKı LıSTEYı GETıRMıŞıM YAVS

FATOŞCUM SONUÇLAR ÖĞLEDEN SONRA ÇIKAR CNM

mısra nerden biliyorsun belirtilerin yalancı olduğunu bu arada bende hasatneden nefret edenlerdenim hiç sevmemem böbreklerimden taş düşürürken bile zor bela götürüyorlardı ama bu bebek muhabetinde 8 ayrı dr gezdim onun için aşılammaı ve diğer tetkiklerimi hep özelde yaptırdım benimde adetim hiç sekmez pc 20 de olacaksın demişti 20 de oldum en ezından buda bir şans diyorum ve kzılar benim geçmişte bir kürtajım olmuştu ondadda hamile kaldığımın farkında bile değilidm o anki şartlarda kürtaj olmuştum şunu ısrarla belirteyim asla pişman değilim

28.gün 36.1
29.gün 36.2
30.gün 36.1
31.gün 36.2
32.gün 36.3
sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından

dengesiz ateş böyle olur:)))

kızlarrrrrrr geçmişe daldım bitmek bilmedi :)))))) serpilcim hadi bakalım dene rakıyı:))

niahlim geçmişe daldığının farkındaydım çıkamaz bu dedm :))) heee denedim bile rakıyı hahhahahahhahaaaa .)) bendeki sonuca göre sizde denersinzi

mısra öğleden sonra çıkar testlerde sendeki akıntı ne? biraz bahsetsen ben kupkuruyummm

Kızlar son listeyi bulamadım bundan sonra hangi sayfada olduğunu bir yere not yazalım bari
şimdi çıkmak zorundayım eşim bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…