inşş canım sende hep beraberr inşşşşşşşşşşşşşşşş
olumunekankayizsmile hormonal kankimm inşallhhholumunekankayizsmile
cöööö ben geldim çıkıyorum koca evde kedi gibi mama bekliyo ayy bu adam acıkınca kedi oluyo aşkım diye çocuk gibi davranıyo :)))))))))))))))))))) kız beni çokgüldürdünüz allhta sizi güldürsün serpillllllllllllllllllllllllllll kız sarhoşlar gibi rakı alıp sakladınmı:))))))))))) valla bu teyzeler bi pok biliyolarmı acaba :) mısraya sinerji gönderelim içimizden onun bebeğini olmasını isteyerek inşlhhhhhhhhhhh
cöööö ben geldim çıkıyorum koca evde kedi gibi mama bekliyo ayy bu adam acıkınca kedi oluyo aşkım diye çocuk gibi davranıyo :)))))))))))))))))))) kız beni çokgüldürdünüz allhta sizi güldürsün serpillllllllllllllllllllllllllll kız sarhoşlar gibi rakı alıp sakladınmı:))))))))))) valla bu teyzeler bi pok biliyolarmı acaba :) mısraya sinerji gönderelim içimizden onun bebeğini olmasını isteyerek inşlhhhhhhhhhhh
canım hadi sen pisipiisne mamma yedir :))) bebeşimm özleyeceğiz seni sonra kop gel buralara şu yteyzelerden derlemeler sunalım :)))) mısraya sinerji gönderelimmm olumunekankayizsmile
kızlar vallhi benimde gülmekten kasıklarım ağrıdı :))) iyiki varısınız süper ya :))
kızlar bu erkeklerin hepsi kedimi acaba benikide başını hemen omuzaunma yaslar uyuyur bende yine mırmırlanmaya başladın derim kedi gibi mırmır uyur :)))
çok sancım oluyo canım yumurtalıklarımda ve rahmimde hatta bazen kramp gibi giriyor, gögüs uçlarım çok hassas, çabuk açıkıp çok sık tuvalete gidiyorum, halsizlik ve uyku halim var...karnım şiş ve alt bölgesi sert...bunlar var serpilim ama yalancı belirtide olabilir beni tek umutlandıran sancılarım :))diğer hamileliklerimdede son hafta çok sancım olmuştu... en büyük belirti kırmızıları görmemek olacak...
Kızlar ben giyindim çıkıyorum
hayıt kullanımında 3 cü ayıma girdim bu ay 3 olacak bakalım hayıtın etkilerine umarım oda işe yaramıştır artık yani otlarla çöplerle giidyoruz hakkımızdan hayırlsıı inşallhh rabbim siz genç arkadşlarıma versin meleklerini tüm kalbimden diliyorum bunu Alalhım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar ben 41 yaşındayım kardeşlerimi büyütüm onlarala nannelik duygularımı tatamin ettimm eşimin 2 dünya tatalısı oğlu var onlarda bana yeter benim için artık çok espiriisi yok bebebğin ama sizler için çok istiyorum hemde çok
busecan antalayda keçiboynuuzu bol hatta çöpçüler topluyor ağaaçlardan .) ben artık onları çöpçülere vermeyyeim ihtiyacı olan arkadşlara yollarımm benim eşimde şiddetle karşı bu bitki mitki muhabetlerine ama bak şimdi kendi sipariş verdi kür gelecek onu uygulayacağım evet ben bu ay tek rakıyı uygulayacağım kumsalda sütü yapsın hayıt kullanıyorum ya o süper akıntı yapmıştı şimdi akıntı falan kalamdıı yani acaba içimizden birşelerimi söktü ?
süt de mi varr :roflol: dur kız sen bi karıştırma yahuu bi bak önce hangısı ii geldi tavsıye etcen ya bize :roflol:
tamam kumsal süt deneyince tavsıye eder sende rakı bakalım hangınız ??:roflol::roflol:
aslında evde de 3 paket süt var bende sütmü yapsam benim adam sen gerçekten hastasın kafayı yedin der sinir eder beni bide guclubacismile
dün keçiboynuzu bulduk tansaştan nasıl zıplayıp hopluyorum unuttum insanları aktarcı bu mevsım olmaz dedi bulunca altın buldum sankii bağırıyorum kaydirigubbakcemile3 sonra kaynatcam suyunu iç dedim ben içmem kimse bana istemediğim bişeyi yaptıramazzz ay delirdimsüprizzzzz bende herşeyi deneme diyo ben ne olcam neler deniyoruzz
evet tanışmadık :)) 30 yaşındayım ağustosta 31 olacağım...2 yıldır bu mücadelenin içindeyim..2 kez kaybım oldu...3. deneyeceğiz bakalım ne olacak....seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledir :))
kumsal süt buharına bacaklarını açaraka hafif çömeliyorsun fazla yaklaaşma yoksamm yakarız makarız :))))) bendemi desemm ya dur ben bu ay rakıyla işi götüreymmm
Tamam canlarım mutlaka bilgilendireceğim.Gittiğim yerden internete girer hastane sonucunu alırım sonrada size iletirim
günaydın hepinize kızlar....
kızlarr burda hava çok kötü kış resmen yağmur gökgürütlütüsü geceden beri
canımın içi inşallah bu seefer her şey umduğun gibi olur. normal bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olumunekankayizsmile. inşallah o sancıların hamilelik belirtilerindir. ne zaman sonuç öğrenebiliriz regline kaç gün var.
hadi canım işin gücün rast gelsin. hayırlı haberlerle dön inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
bu güzel dileklerin için çok sağol serpilim o senin geniş temiz ve güzel yüreğinden biliyorum ama allahım bu güzel duyguyu bizlerle birlikte sanada yaşatsın inşallah. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız istanbulda keçi boynuzu hiç beğenmediğin 5 tl den başlıyor 6-7-8 allah ne verdiyse satıyorlar amanıııııııııııııın orada çöpe gidiyor halmaz:
buse sen beni öldürdün bugün buse. şimdide süt mü deniycen. kız bir karar ver önce rakımı sütmü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tualinacım inşallah 3.seferde meleğin seninle olur ömrünün sonuna kadar sağıkla ve hayırlısıyla birtanem. en aznda 2 kere hamile kalmışsın. daha bizde siftah yok. gerçi ben bir kere dış gebelik geçirmiştim ama ne olduğunu anlayamadım bile.
sen önce rakıyı bitir ondan sonra süte geç balım :teytey::teytey::teytey::teytey:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah hayırlı haberler ver Ey Yüce Yarabbim. açılan ellerimizi boş çevirme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: en azında mısra kulunu ve onunla birlikte bizide sevindir yarabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım a.s.
walla burasıda öyle gece hep yağdı. şimdide yağsammı yağmasammı diye düşünüyor. tabi camlar mahvoldu birde benim ev 4.kat camları silmek bir zor bana. yükseklik korkum var silerken çok zorlanıyorum. bu hafta sonu hava güneşli bile olsa silmiycem walla. önce şu aşılamadan hayırlı bir snuç aayımda ondan sonra bakarım çaresine lülülülülülü
fatoözelimm benim evde camları resmen mookk götürüyor ne eve kadın alıyorum nede kendim yapıyorum evden soğudum zaten canım inşallhh aşılaman pozitif olur bende kararsız kaldım aşılma yaptırayımmı diye önümüzdekiş ay böyle muaallkta kaldım almanyadan kzıkardeşim ayın 10 da geliyor dünya tattalısıı yeğeniimle düğün programmaımız var yani böyle şaşaırdım kaldım birde ığdıra gideceğiz biz düğün orada olacak ramazandna önce bitireceğiz işleri o yüzden karamaşık oldum bana bir fikir verseniz
bencede tekir kedi derim bende :roflol::roflol: hepsi aynı demekki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz fatoşşşş nerdesinnnnnnnnnnnn
kızlar bu erkeklerin hepsi kedimi acaba benikide başını hemen omuzaunma yaslar uyuyur bende yine mırmırlanmaya başladın derim kedi gibi mırmır uyur :)))
kızlar vallhi benimde gülmekten kasıklarım ağrıdı :))) iyiki varısınız süper ya :))
canım hadi sen pisipiisne mamma yedir :))) bebeşimm özleyeceğiz seni sonra kop gel buralara şu yteyzelerden derlemeler sunalım :)))) mısraya sinerji gönderelimmm olumunekankayizsmile
ölümüne kankayızzolumunekankayizsmile
ay kasıklarım ağrıdı yaaa acaba üşüttüm mü gece minicik gecelikler açıkta gündüz etek klıma
şimdi sen aşılama için zamana ihtiyacın var vede rahat kafaya birsi olsun tek başına sana baksın vs. koşuştıurma içinde nasıl olcak serpoşcumm m sen bilirsinde
bekle balım şu düğün işini bir atlatın. telaşlarınız bitsin. bu yazı ak yazı ilan etmedikmi. yazı atlat ondan sonra sakin kafa ile ne yapacağına karar ver. ayrıca aşılamanın 3 kere üst üste olması ve tutma ihtimali tamamen matematiksel miş. doktorla konuştum. neden ikinci yada üçüncü aşılama da kazanma şansı daha yüksek oluyor çünkü işlemler sil baştan bir daha yapılıyor dedim.fatoözelimm benim evde camları resmen mookk götürüyor ne eve kadın alıyorum nede kendim yapıyorum evden soğudum zaten canım inşallhh aşılaman pozitif olur bende kararsız kaldım aşılma yaptırayımmı diye önümüzdekiş ay böyle muaallkta kaldım almanyadan kzıkardeşim ayın 10 da geliyor dünya tattalısıı yeğeniimle düğün programmaımız var yani böyle şaşaırdım kaldım birde ığdıra gideceğiz biz düğün orada olacak ramazandna önce bitireceğiz işleri o yüzden karamaşık oldum bana bir fikir verseniz
evet ya çok youn olacağımm koşuşturtma çok olacak birde uzun bir seyahatimiz olack yani bencede pek uygun değil aşılam bir yanımda böyle bebek ister aman yani her ay bu seranomiyi yaşıyoruz ya
walla erkeklerin hepsi aynı galiba kaydirigubbakcemile3
burdayım gülüm bir kaç gündür çok yoğunum ya bir giriyorum topiğe ben geçmişi okuyana kadar siz kaptırıp gidiyorsunuz
al bizdende o kadar wala
aslında iyiyki hepimizde varız. değilmi kızlar çok güzel oldu yaaaaaaranızda öyle mutluyumki anlatamam bazen korkuyorum bu güzel ilişkilerimize nazar değecek diye hepinizi çok seviyorum a.s.a.s.a.s.
evet arkadaşlar ellerimizi ve yüreklerimizi birbirimize kenetleyelim ve mısramız için en güzel pozitif enerjilerimizi yollayalım onun için salavatı şerifler okuyalım (ben başladım) hayırlı haberler bekleyelim inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seksi hatun seniiiiiiiiiiiiiiii bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
htp_honet çok geç kalma walla yokluğun belli oluyor:1hug:
tatlım ondan zaten eminim. zaten herkes doğal, saf, art niyetsiz olduğu için bu kadar çabuk kaynaştık. ama yinede içimde nazar korkusu oluştu.fatoözelim korkma nazar değmez burda kimse kimsenin yaşına başına bakmıyor yaşlarıylada davaranış ve eda beklemiyor maşallhh kızlarımzın hepsi fesat değil iyi niyetli iyi niyettende zarra gemez en azından samimiler içlerindeki neyse dışalrındakide o onun için rahat ol zaten art niyetli fesat kalpli insanlar barınamaz en azından biz buna iizn vermeyeceğiz onun için rahat ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?