Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cöööö ben geldim çıkıyorum koca evde kedi gibi mama bekliyo ayy bu adam acıkınca kedi oluyo aşkım diye çocuk gibi davranıyo :)))))))))))))))))))) kız beni çokgüldürdünüz allhta sizi güldürsün serpillllllllllllllllllllllllllll kız sarhoşlar gibi rakı alıp sakladınmı:))))))))))) valla bu teyzeler bi pok biliyolarmı acaba :) mısraya sinerji gönderelim içimizden onun bebeğini olmasını isteyerek inşlhhhhhhhhhhh

canım hadi sen pisipiisne mamma yedir :))) bebeşimm özleyeceğiz seni sonra kop gel buralara şu yteyzelerden derlemeler sunalım :)))) mısraya sinerji gönderelimmm olumunekankayizsmile

slm canım ayy senın kocanla benimki kardeşmi yoksa :roflol: biz yüz vermişizz şekerim ya hep bekliyolar kedi gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar bu erkeklerin hepsi kedimi acaba benikide başını hemen omuzaunma yaslar uyuyur bende yine mırmırlanmaya başladın derim kedi gibi mırmır uyur :)))

kızlar bu erkeklerin hepsi kedimi acaba benikide başını hemen omuzaunma yaslar uyuyur bende yine mırmırlanmaya başladın derim kedi gibi mırmır uyur :)))

bencede tekir kedi derim bende :roflol::roflol: hepsi aynı demekki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz fatoşşşş nerdesinnnnnnnnnnnn

canımın içi inşallah bu seefer her şey umduğun gibi olur. normal bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olumunekankayizsmile. inşallah o sancıların hamilelik belirtilerindir. ne zaman sonuç öğrenebiliriz regline kaç gün var.

Kızlar ben giyindim çıkıyorum

hadi canım işin gücün rast gelsin. hayırlı haberlerle dön inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

bu güzel dileklerin için çok sağol serpilim o senin geniş temiz ve güzel yüreğinden biliyorum ama allahım bu güzel duyguyu bizlerle birlikte sanada yaşatsın inşallah. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız istanbulda keçi boynuzu hiç beğenmediğin 5 tl den başlıyor 6-7-8 allah ne verdiyse satıyorlar amanıııııııııııııın orada çöpe gidiyor ha lmaz:

buse sen beni öldürdün bugün buse. şimdide süt mü deniycen. kız bir karar ver önce rakımı sütmü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tualinacım inşallah 3.seferde meleğin seninle olur ömrünün sonuna kadar sağıkla ve hayırlısıyla birtanem. en aznda 2 kere hamile kalmışsın. daha bizde siftah yok. gerçi ben bir kere dış gebelik geçirmiştim ama ne olduğunu anlayamadım bile.

kumsal süt buharına bacaklarını açaraka hafif çömeliyorsun fazla yaklaaşma yoksamm yakarız makarız :))))) bendemi desemm ya dur ben bu ay rakıyla işi götüreymmm

sen önce rakıyı bitir ondan sonra süte geç balım :teytey::teytey::teytey::teytey:

Tamam canlarım mutlaka bilgilendireceğim.Gittiğim yerden internete girer hastane sonucunu alırım sonrada size iletirim

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah hayırlı haberler ver Ey Yüce Yarabbim. açılan ellerimizi boş çevirme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: en azında mısra kulunu ve onunla birlikte bizide sevindir yarabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hepinize kızlar....

günaydın canım a.s.

kızlarr burda hava çok kötü kış resmen yağmur gökgürütlütüsü geceden beri

walla burasıda öyle gece hep yağdı. şimdide yağsammı yağmasammı diye düşünüyor. tabi camlar mahvoldu birde benim ev 4.kat camları silmek bir zor bana. yükseklik korkum var silerken çok zorlanıyorum. bu hafta sonu hava güneşli bile olsa silmiycem walla. önce şu aşılamadan hayırlı bir snuç aayımda ondan sonra bakarım çaresine lülülülülülü

kız sen otur bi popponun üstüne bebiş bi rahat yerleşsin camı unutt senn boşver sildirrisin
ne yapayım süt dediler, rakı dediler bende deniyim hazır evde süt varken kaydirigubbakcemile3 ama anam benim adam kaynanandan beterrr görsen

fatoözelimm benim evde camları resmen mookk götürüyor ne eve kadın alıyorum nede kendim yapıyorum evden soğudum zaten canım inşallhh aşılaman pozitif olur bende kararsız kaldım aşılma yaptırayımmı diye önümüzdekiş ay böyle muaallkta kaldım almanyadan kzıkardeşim ayın 10 da geliyor dünya tattalısıı yeğeniimle düğün programmaımız var yani böyle şaşaırdım kaldım birde ığdıra gideceğiz biz düğün orada olacak ramazandna önce bitireceğiz işleri o yüzden karamaşık oldum bana bir fikir verseniz

şimdi sen aşılama için zamana ihtiyacın var vede rahat kafaya birsi olsun tek başına sana baksın vs. koşuştıurma içinde nasıl olcak serpoşcumm m sen bilirsinde

bencede tekir kedi derim bende :roflol::roflol: hepsi aynı demekki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızz fatoşşşş nerdesinnnnnnnnnnnn

walla erkeklerin hepsi aynı galiba kaydirigubbakcemile3
burdayım gülüm bir kaç gündür çok yoğunum ya bir giriyorum topiğe ben geçmişi okuyana kadar siz kaptırıp gidiyorsunuz

al bizdende o kadar wala

kızlar vallhi benimde gülmekten kasıklarım ağrıdı :))) iyiki varısınız süper ya :))

aslında iyiyki hepimizde varız. değilmi kızlar çok güzel oldu yaaaaa aranızda öyle mutluyumki anlatamam bazen korkuyorum bu güzel ilişkilerimize nazar değecek diye hepinizi çok seviyorum a.s.a.s.a.s.

canım hadi sen pisipiisne mamma yedir :))) bebeşimm özleyeceğiz seni sonra kop gel buralara şu yteyzelerden derlemeler sunalım :)))) mısraya sinerji gönderelimmm olumunekankayizsmile

evet arkadaşlar ellerimizi ve yüreklerimizi birbirimize kenetleyelim ve mısramız için en güzel pozitif enerjilerimizi yollayalım onun için salavatı şerifler okuyalım (ben başladım) hayırlı haberler bekleyelim inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ölümüne kankayızzolumunekankayizsmile
ay kasıklarım ağrıdı yaaa acaba üşüttüm mü gece minicik gecelikler açıkta gündüz etek klıma

seksi hatun seniiiiiiiiiiiiiiii bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

htp_honet çok geç kalma walla yokluğun belli oluyor:1hug:

şimdi sen aşılama için zamana ihtiyacın var vede rahat kafaya birsi olsun tek başına sana baksın vs. koşuştıurma içinde nasıl olcak serpoşcumm m sen bilirsinde

evet ya çok youn olacağımm koşuşturtma çok olacak birde uzun bir seyahatimiz olack yani bencede pek uygun değil aşılam bir yanımda böyle bebek ister aman yani her ay bu seranomiyi yaşıyoruz ya

fatoözelim korkma nazar değmez burda kimse kimsenin yaşına başına bakmıyor yaşlarıylada davaranış ve eda beklemiyor maşallhh kızlarımzın hepsi fesat değil iyi niyetli iyi niyettende zarra gemez en azından samimiler içlerindeki neyse dışalrındakide o onun için rahat ol zaten art niyetli fesat kalpli insanlar barınamaz en azından biz buna iizn vermeyeceğiz onun için rahat ol canım

bekle balım şu düğün işini bir atlatın. telaşlarınız bitsin. bu yazı ak yazı ilan etmedikmi. yazı atlat ondan sonra sakin kafa ile ne yapacağına karar ver. ayrıca aşılamanın 3 kere üst üste olması ve tutma ihtimali tamamen matematiksel miş. doktorla konuştum. neden ikinci yada üçüncü aşılama da kazanma şansı daha yüksek oluyor çünkü işlemler sil baştan bir daha yapılıyor dedim.
tamamen mantıksal ve matematiksel dedi. bir atışta vurma şansın %50 ikincide biraz daha fazla üçüncüde biraz daha fazla. başkada bir açıklaması yokmuş gülüm.

evet ya çok youn olacağımm koşuşturtma çok olacak birde uzun bir seyahatimiz olack yani bencede pek uygun değil aşılam bir yanımda böyle bebek ister aman yani her ay bu seranomiyi yaşıyoruz ya

bencede o koşuşturma da kaynar mı diyosunuz koşuşturmacada tutarmı tutmazmı dr la konuşsaana hayatımm yaa

kız ne yapayım sıcakta minicik gecelik giycezz kocişde yararlansın kaydirigubbakcemile3:kedi::roflol:

evet canım nazar değmesin bizee

tatlım ondan zaten eminim. zaten herkes doğal, saf, art niyetsiz olduğu için bu kadar çabuk kaynaştık. ama yinede içimde nazar korkusu oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…