Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok güzel demiş :))))))))))

evet kesinlikle çok güzel serpil bu sözlerin bi çoğunu uygulamaya başlayabilirsin bence

ewt tabıkı burda konuşuyoruz canımcım ama sen anladın demek istediğimi
Allah büyük

evet kesinlikle çok güzel serpil bu sözlerin bi çoğunu uygulamaya başlayabilirsin bence

Allah büyük

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen varya sennnnnnnn öldürüsün benii tamma paşam uygulayacğım sende uygula tammaıı hatta hepimiz uygulaylım

Allah büyük [/QUOTE]

canım anladım seni merak etme ama benide yanlış anlamayın ok

selam kızlar sela okunuyor ancak gelebildim açtım ama yazamadım eğer şu mubarek gün ve saatte şurada buluşabiliyorsak rabbime şükürler olsun kimsenin hamileliğini ne kıskanırım ne de kötü düşünürüm görümcemle mevzum farklı bundan daha önce bahsetmiştim benim içim yanarken derdimi sadece burda paylaşabilirdim kardeşime gelince nasıl olur süt verirken hamile kalabilirmi diye yazmıştım iş yerinde olunca fazla okuyamadan gönderdim heleki kardeşini kıskanmak tövbe haşa o benim herşeyim ama ben bekarkendi iki hamileliği hep yanında oldum bakabildim offffflamamın sebebi ona yardımcı olamayacağımdan dır ne kıskanırım ne kötü gözle bakarım asla sadece cümlelerim yanlış olmuş olabilir geceyi hayalet gibi geçirdim halen öyleyim

fatoşşşşşş dün aradığınd dedim ya bankaya gidiyorum diye dönünce işler çok yoğundu dönemedim sana sağol arayıp hatrımı sorduğun için

serpil boşver gitsin herşeyi unuttuk msnde neler konuşuluyor merak etmiyorum merak etsem ne...........

neyse eğer bu konu daha fazla konuşulup uzatılacaksa ben yokum çünkü biz çocuk fikrini aklımızdan çıkarmak kafamızı rahatlatmak için burdayız bakın ne hale geldik dedim ya herşey geçmişteki sayfalarda kalsın

................

ben kımseyi kırmak için uğraşmam , yada kimseyi kırmak için girmiyorum bu topiğe de
ama dikkat ettim onu hissettirdin bana o yüzden tepkimi ortaya koydum bende
nihallaya yazdım okumuşundur bence bu bebek işinde pek fazla sıkıntıya girmeyin ne kadar rahat olursak o kadar ii bide düşüncelerde insanı olumsuzluğa itiyor başkasının ne kadar çocuğu olduğu yada snein neden anne olamadığını sorgulama artık kendine yazık edersin zaten dualarla allah tan isteyerek o izin verirse inş bebeğin olcaktır inş yeryüzünde anne olmak için yanıp tutuşan herkese allah versin allahın hazinesi çok geniş kendine yaparsın yıpranırsın
neyse küs olmayı sevmem cuma mübarek gün allah affetsin
Sadece kendini üzersin yıpratırsın selda daha pozitif ol bu dünki mesele değil hani sürekli takıntılı oldun ya bi ara bende de demekki birikmiş neyse kusura bakma

Son düzenleme:
kızlar duaya başlayalım.

sabah 6 da banya yaptım abdestliyim hala.. ama zorlanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…