KISSADAN HİSSE Shakespeare der ki: * Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? Çü...nkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar. * Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz ...için yaşayın ve, - Konuşmadan önce dinleyin, - Yazmadan önce düşünün, - Harcamadan önce kazanın, - Dua etmeden önce bağışlayın, - İncitmeden önce hissedin, - Nefret etmeden önce sevin, - Vazgeçmeden önce çabalayın, - Ölmeden önce yaşayın. *Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun. Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar.
kıssadan hisse shakespeare der ki: * kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? çü...nkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar. * hayat kısadır. öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz ...için yaşayın ve, - konuşmadan önce dinleyin, - yazmadan önce düşünün, - harcamadan önce kazanın, - dua etmeden önce bağışlayın, - incitmeden önce hissedin, - nefret etmeden önce sevin, - vazgeçmeden önce çabalayın, - ölmeden önce yaşayın. *hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun. Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar.
canımm tabiki haklsıın en iyisini allah bilir o ne derse o olur.. Bende burda onu öğreniyorum yanlız olmadığımı benim gibi olanların çokluğunu.. Kolay değil insanın bilinç altında yatanlarla gerçekleri görmesi onlarla yüzleşmesi... Demek istediğim başkalarıyla konuşamayacakalrımızı buradan birbirini anlayan insanlarla konuşabiliyoruz. Bizi en iyi bizler anlayacağız.. Ben sizin aranıza geldim kendimi buldum... Sağolun....
evet kesinlikle çok güzel serpil bu sözlerin bi çoğunu uygulamaya başlayabilirsin bence
ewt tabıkı burda konuşuyoruz canımcım ama sen anladın demek istediğimi
Allah büyük
tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen varya sennnnnnnn öldürüsün beniitamma paşam uygulayacğım sende uygula tammaıı hatta hepimiz uygulaylım
ewt tabıkı burda konuşuyoruz canımcım ama sen anladın demek istediğimi
Allah büyük
selam kızlar sela okunuyor ancak gelebildim açtım ama yazamadım eğer şu mubarek gün ve saatte şurada buluşabiliyorsak rabbime şükürler olsun kimsenin hamileliğini ne kıskanırım ne de kötü düşünürüm görümcemle mevzum farklı bundan daha önce bahsetmiştim benim içim yanarken derdimi sadece burda paylaşabilirdim kardeşime gelince nasıl olur süt verirken hamile kalabilirmi diye yazmıştım iş yerinde olunca fazla okuyamadan gönderdim heleki kardeşini kıskanmak tövbe haşa o benim herşeyim ama ben bekarkendi iki hamileliği hep yanında oldum bakabildim offffflamamın sebebi ona yardımcı olamayacağımdan dır ne kıskanırım ne kötü gözle bakarım asla sadece cümlelerim yanlış olmuş olabilir geceyi hayalet gibi geçirdim halen öyleyim
fatoşşşşşş dün aradığınd dedim ya bankaya gidiyorum diye dönünce işler çok yoğundu dönemedim sana sağol arayıp hatrımı sorduğun için
serpil boşver gitsin herşeyi unuttuk msnde neler konuşuluyor merak etmiyorum merak etsem ne...........
Neyse eğer bu konu daha fazla konuşulup uzatılacaksa ben yokum çünkü biz çocuk fikrini aklımızdan çıkarmak kafamızı rahatlatmak için burdayız bakın ne hale geldik dedim ya herşey geçmişteki sayfalarda kalsın
................
günaydın hayırlı cumalar
selda ve tuğbaikinizide kocaman öpüyorum
günaydın hayırlı cumalar
selda ve tuğbaikinizide kocaman öpüyorum
bende sniiiiiiiiiiiii
benim deli dolu arkadaşım kızar içindekiler döker ama kimseyi kıramaz seviyom seni güzel kalpli arkadaşım
kızlar duaya başlayalım.
sabah 6 da banya yaptım abdestliyim hala.. ama zorlanmaya başladım
delüüüüüüüüü
kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize....
Ankaranın kocamaaaannnn güneşi içinize doğsun..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?