Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tualina günaydın canımm cuman mübarek olsun son annemiizsiin hayırlısyla meleğini kucağın a lamayı allah nasip etsin

nihallee allah kabul etsin canımmmm

kumsalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

belanyy ne tatlı bir resim o harika ben becermiuorumm

kumsal ben adet oldum (((

günaydın kızlar, hepinizin cuması mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...
günaydın nazlı kelebeğim sabnada hayırlı cumalar nasılsın delikanlı nasıl yaramazlık yapıyormu üzüyormu annesini söle doğunca totosunu ısırayım:)nasıl oldun canım umarım daha iyisindir

evet rabbimöm kabul etsin öğlen güzel duamıızı yaprız

tben,kumsal ,fatosözel sizede günaydın herkes için güzel bir gün olsun inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar, hepinizin cuması mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...

tualinammmmmm nasılsın canım seni burda görmek çok güzel

kızlar hepinize hayırlı cumalr olsun benden yana benim hakkım varsa hepinize kat kat helal olsunn bilmeden inciitiysemde sizde hakkınızı helall edin

günaydın canım. helal olsun,

günaydın kızlar nasılsınz hepinize hayırlı cumalar rabbim tümn dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya bugünlere gelene kadar neler neler paylaştık neleri aştık
ben eminim selda o niyatle paylaşımda bulunmamıştır sonuçta hepimiz aynı şey için çabalıyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız
tuğbam canımm biz yani kendi adıma konuşıyım ben hepinizi çok seviyorum inanın kimselerle paylaşamadıpım konuları sizlere açıyorum hepimiz hasas dönemler geçiriyoruz seninde şuan hasas bir dönemde olduğunu düşünüyorum yalnış anlaşılmalara mayil vermeyelim hepimiz anne olmak içi burdayız allahın izniyle şu mübarek cuma günün hürmetine duaların hürmetine rabbim bizede meleklerimizi nasip edicek iinşallah ben inanıyorum tekrar söylüyorum gerçekten çok seviyorum sizii

günaydın canım valla bizim aramızda herşey güzel herkesin mutluluğu mutluluğumz acısı acımız oldu kıskançlık, kem gözlülük yok bizde o yüzden bazen bazı konuşmlara rahatsız ettiğinde bu sürekli oluyosa rahatsız eder belanaycım yoksa kalp kırmak değil mesele mesele insan olmakk, ve güzel güzel sohbetler etmek
sanada hayırlı cumalar cnm

kızlar mrhb nasılsınız yaaa
bir kaç gündür giremedim eşim has yattı git gel tüm günümü alıyor
ama bu gün salıya kadar izinli olarak eve göderdiler şimdi evdeyim
çok geçmiş olsun canım sende dinlen canımmm
günadyın belenaycım nadılın
günaydın kızlar... hayırlı cumalar
benim dua bitti bilgilerinize...
Allah kabul etsin
günadyın kuşum sanada hayırlı cumalar aminnnn allah kabul etsin
Günaydın kızlar

hayırlı cumalar olsun...
günadyın bitanemm sanada hayırlı cumalar
kızlar hepinize hayırlı cumalr olsun benden yana benim hakkım varsa hepinize kat kat helal olsunn bilmeden inciitiysemde sizde hakkınızı helall edin
sanada hayırlı cumalar canım benimmm benden yanada helal olsunnn
günaydın canımm hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor hamilellik maşallah kocaman oldunuz
serpilimmmmmmmmmmm canım arkadaşımm hayırlısı olsun benimkilerde yolda
tben,kumsal ,fatosözel sizede günaydın herkes için güzel bir gün olsun inşallah

günaydın canım inşallah hepimiz için güzel bir gün olurrr

günaydın kızlar cumanız mubarek olsun rabbim dualarımızı şimdiden kabul etsin benim tefriciyeler tamam cimcime görüşmek üzere

serpil02507+,şeker-leblebi,fatosozel,tben+,kumsal+,nihalla+,

kızlar 1001 zyetin yaprağına her yaprağına ayrı ihlas okunursa ne dileğimzi varsa kabul olurmuş :)) goggel amcadan öğrendim zeytin duası yazın çıkar hahhahhahahahha

tabiki kumsalcım bizde seni seviyoruzzz
yanlış anlaşılmalara meğil vermemek için o zaman dikkatli olmak lazım sanırım dimi bi kere olur yazarın ama bi kaç kere olunca düşündürücü :)

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,tben+,kumsal+,şeker-leblebi,fatosozel,nihalla+,

kızlarrrr işlerim var duaya gelirimm

ronyaaaaaaaaaaaa buraya girersen ateşim güzleken düştü kırmızlandım bacımmm .)))))) alıştım zaten

kumsalımmmmmmmmm seninki gelmesin o kadr çok istiyorumkii senin kırmızlarının gelmemmesinii .(((17:

günaydın kızlar cumanız mubarek olsun rabbim dualarımızı şimdiden kabul etsin benim tefriciyeler tamam cimcime görüşmek üzere
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun
aaa ilginç güzelmişş yaaaa
tabiki kumsalcım bizde seni seviyoruzzz
yanlış anlaşılmalara meğil vermemek için o zaman dikkatli olmak lazım sanırım dimi bi kere olur yazarın ama bi kaç kere olunca düşündürücü :)
bitanemmmmmmm
boşver kuşum artık kapatalım bunuu yaaa sizde alın birbiriniz gönlünübu mübarek günde bitsin

canım ölçüyorum ama daha 5 günlük yazmadım

sevgili fatoşş ve cimcime nasılsınızz
kızlar hiç karşılaşamıyozz
ateş ölçüyormusunuz
serpili merak ettim ateşi süperdi varmı güzel haber

ronyacım ama sende bizi ziyaret etmiyorsun hiç

arkadaşlar geçmişi okudum..üzüldüm yazılanlara sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaripiz.. burdaki arkadaşların birbirni kıskanabileceğini hiç sanmıyorum... bende çevremde pıt diye hamile kalabilenlere 2 çocuğu olup 3 ye hamile kalanlara imreniyorum.. ve bu nasıl olabilir diyorum ben 1 taneye hasretken nasıl olur diyorum.. ama kıskançlık değil kendi kendini sorgulama sadece benim ki... burda arkadaşların hamilelik haberini alınca kendim hamile kalmış gibi sevindim...
Kimse kimseyi yanlış anlamasın sonuçta içimizde hissettiklerimizi burdan başka kimlere söyeleyebilirizki biz birbirimizi anlamıyorsak bu kadar anneliğie hasretken anne olan birine söylersek o ne düşünür hakkımızda...

oy canım ianan bende ama üzülmüyorum allaha şükürler olsun kendiliğinden geliyor bazı şeyler yavaş yavaş oturuyor galiba her şey sırayla biliyorsun adet olmak için doktora gidiyordum hep rabbime şükürler olsun 3-5 gecikmeli oluyor ama kendi geliyor
bende seninnn şuraya hamileyimm diye yazacağın günü sabırla bekliyorumm bende bunu senden duymayı çok istiyorummmmmmmmmm
kızlar hadi çok çalışınnn usanıpta gelsin şu yaramazlar teyze olmanın heycanını tekrar yaşayalaımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…