günaydın nazlı kelebeğim sabnada hayırlı cumalar nasılsın delikanlı nasıl yaramazlık yapıyormu üzüyormu annesini söle doğunca totosunu ısırayım:)nasıl oldun canım umarım daha iyisindirgünaydın kızlar, hepinizin cuması mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...
ben tefriciyyeyi bitirdim haber verim dedim
kızlar bugün cuma hayırlı cumalar lütfen birbirinizi üzmeyin ufak tefek şeyler için ne güzel paylaşımlar var ortak dertlerimiz var birbirimize teselli veriyoruz rahatlıyoruz mevzuyu bilmiyorum ama boşverin gitsin kalp kırmaya değmez inanın bugün güzel bir gün cuma dualarımızı yaparız kaldığımız yerden güzel sohbetlere devam ederiz
günaydın serpilcim güne güzel başlayalım istedim ekledim resmi
günaydın kızlar, hepinizin cuması mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...
kızlar hepinize hayırlı cumalr olsun benden yana benim hakkım varsa hepinize kat kat helal olsunn bilmeden inciitiysemde sizde hakkınızı helall edin
ben tefriciyyeyi bitirdim haber verim dedim
kızlar bugün cuma hayırlı cumalar lütfen birbirinizi üzmeyin ufak tefek şeyler için ne güzel paylaşımlar var ortak dertlerimiz var birbirimize teselli veriyoruz rahatlıyoruz mevzuyu bilmiyorum ama boşverin gitsin kalp kırmaya değmez inanın bugün güzel bir gün cuma dualarımızı yaparız kaldığımız yerden güzel sohbetlere devam ederiz
çok geçmiş olsun canım sende dinlen canımmmkızlar mrhb nasılsınız yaaa
bir kaç gündür giremedim eşim has yattı git gel tüm günümü alıyor
ama bu gün salıya kadar izinli olarak eve göderdiler şimdi evdeyim
günadyın belenaycım nadılın
günadyın kuşum sanada hayırlı cumalar aminnnn allah kabul etsingünaydın kızlar... hayırlı cumalar
benim dua bitti bilgilerinize...
Allah kabul etsin
günadyın bitanemm sanada hayırlı cumalarGünaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun...
sanada hayırlı cumalar canım benimmm benden yanada helal olsunnnkızlar hepinize hayırlı cumalr olsun benden yana benim hakkım varsa hepinize kat kat helal olsunn bilmeden inciitiysemde sizde hakkınızı helall edin
günaydın canımm hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor hamilellik maşallah kocaman oldunuzgünaydın kızlar, hepinizin cuması mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...
serpilimmmmmmmmmmm canım arkadaşımm hayırlısı olsun benimkilerde yoldatualina günaydın canımm cuman mübarek olsun son annemiizsiin hayırlısyla meleğini kucağın a lamayı allah nasip etsin
nihallee allah kabul etsin canımmmm
kumsalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belanyy ne tatlı bir resim o harika ben becermiuorumm
kumsal ben adet oldum(((
tben,kumsal ,fatosözel sizede günaydın herkes için güzel bir gün olsun inşallah
günaydın kızlar nasılsınz hepinize hayırlı cumalar rabbim tümn dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya bugünlere gelene kadar neler neler paylaştık neleri aştık
ben eminim selda o niyatle paylaşımda bulunmamıştır sonuçta hepimiz aynı şey için çabalıyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız
tuğbam canımm biz yani kendi adıma konuşıyım ben hepinizi çok seviyorum inanın kimselerle paylaşamadıpım konuları sizlere açıyorum hepimiz hasas dönemler geçiriyoruz seninde şuan hasas bir dönemde olduğunu düşünüyorum yalnış anlaşılmalara mayil vermeyelim hepimiz anne olmak içi burdayız allahın izniyle şu mübarek cuma günün hürmetine duaların hürmetine rabbim bizede meleklerimizi nasip edicek iinşallah ben inanıyorum tekrar söylüyorum gerçekten çok seviyorum sizii
günaydın canım seninde cuman mübarek olsungünaydın kızlar cumanız mubarek olsun rabbim dualarımızı şimdiden kabul etsin benim tefriciyeler tamam cimcime görüşmek üzere
aaa ilginç güzelmişş yaaaaserpil02507+,şeker-leblebi,fatosozel,tben+,kumsal+,nihalla+,
kızlar 1001 zyetin yaprağına her yaprağına ayrı ihlas okunursa ne dileğimzi varsa kabul olurmuş :)) goggel amcadan öğrendim zeytin duası yazın çıkar hahhahhahahahha
bitanemmmmmmmtabiki kumsalcım bizde seni seviyoruzzz
yanlış anlaşılmalara meğil vermemek için o zaman dikkatli olmak lazım sanırım dimi bi kere olur yazarın ama bi kaç kere olunca düşündürücü :)
canım benim iyiyiz sen nasılsın bakalım ben ölçüyorum fatoş ölçmüyo sanırım geçen ay yazdım ya topiğinize canım benim ama regl oldum 10. günüm bugün haftasonu koyarım ateş listemi sizin topiğe :))))))
sevgili fatoşş ve cimcime nasılsınızz
kızlar hiç karşılaşamıyozz
ateş ölçüyormusunuz
serpili merak ettim ateşi süperdi varmı güzel haber
oy canım ianan bende ama üzülmüyorum allaha şükürler olsun kendiliğinden geliyor bazı şeyler yavaş yavaş oturuyor galiba her şey sırayla biliyorsun adet olmak için doktora gidiyordum hep rabbime şükürler olsun 3-5 gecikmeli oluyor ama kendi geliyorToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,seldayavuzguray,tben+,kumsal+,şeker-leblebi,fatosozel,nihalla+,
kızlarrrr işlerim var duaya gelirimm
ronyaaaaaaaaaaaa buraya girersen ateşim güzleken düştü kırmızlandım bacımmm .)))))) alıştım zaten
kumsalımmmmmmmmm seninki gelmesin o kadr çok istiyorumkii senin kırmızlarının gelmemmesinii .(((17:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?