Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım ya neden böyle düşünüyosunuzz:26: anlamış değilim verende allah alanda allah sana vermeyen allah ona 2 veriyo diye üzülme bence buda yanlış nasıl olur diye kendine sorman çok çok yanlış Allah istediği için oluyo anlıyomusun inş sende seldada hamıle kalıcaksınız ama bu tarz düşünceleri kafanızdan atın bence allah sizede 2-3-4-5 verecektir ol derse olucaktır düşünsene senin oyle oldu arkasından bi daha oldu bi başkasının bu şekilde düşündüğünü öğrensen üzülmezmisin
hamıle kalmak beceri işi değil sende bunu beceremiyosun diye olmuyo bebeğin vaktı saati gelmediği için senin için hayırlı zamanda olmadığı içi,n belkide hayırlı evlat olmayacağı için Allahın bizim bilmediklerimnizi bilip gördüğü için senin şu an olmuyo ama Allah büyük inancımızla dualarımızla sizlerinde En başta Allah isterse ve ol derse 1-2-3 bebeğin olucaktır bence biraz bu şekilde düşünün

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun
dün size yazdıktan sonra eve gittim
duramadım ağrıdan sandalyemde oturamıyordum kıvranmaktan
şimdi iyiyim çok şükür

bu arada cimcime, benim tefriciyeler tamam canım

günaydınnn canlarımmmm....... hayırlı cumalar...
cimcime tatlım tefriciye tamamdır... Rabbim kabul etsin...

canlar günaydın
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşş
rabbim mucizelerini eksik etmesin

Son düzenleme:

sana katılıyorum hormonal kanki vakti zamanı satii gelince olacak

şekerleblebii senin günün geçti galiba değilmii seni bekliyoruz bu güzel gün hurmetine hayırlsıysa olsun :)))))

canım ben adet oldum
çarşamba günü yazmıştım hatta ama gözünden kaçtı sanırım
dünde ağrıdan dolayı eve gittim zaten duramadım
bu ay bir tuhaf oldu hemen sökülmedi adetim
bir gün sonra gelmeye başladı
acaba ilaçtan mı dedim bende:26:

ayyyy neler yaşdık nelerr :)))))) zeytin loveli sezen mısra neşemeşe anne oldular demii şimdi tualina kaldıı ve biz bekleme salonundaki hatunlar eeeeeeeeee elbet sıra gelecek

aaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrr
ahsennnnnnnnnnnnn hiç uğramıyor ikii çocuk birde iş bize haber veremiyor galiba aman neyse anneler çocuklarıyla ilgilensinler bize dua etsinler yeter onlar başka gezegene talındılar o gezegende mutlu olsunlar bize yeterr ama dua etsinler demii

evet ya er yada geç gelir hayırlsıyla kız şekrr son durum ne patlayacğımm

kız yazdım yaaaaa çekme saçısımı

KISSADAN HİSSE Shakespeare der ki: * Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? Çü...nkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar. * Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz ...için yaşayın ve, - Konuşmadan önce dinleyin, - Yazmadan önce düşünün, - Harcamadan önce kazanın, - Dua etmeden önce bağışlayın, - İncitmeden önce hissedin, - Nefret etmeden önce sevin, - Vazgeçmeden önce çabalayın, - Ölmeden önce yaşayın. *Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun. Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar.

günaydın kızlar sabah sabah döktürmüşsünüz gene :))))))))))))

kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin cumanız mübarek olsun ....

canımm tabiki haklsıın en iyisini Allah bilir o ne derse o olur.. bende burda onu öğreniyorum yanlız olmadığımı benim gibi olanların çokluğunu.. kolay değil insanın bilinç altında yatanlarla gerçekleri görmesi onlarla yüzleşmesi... demek istediğim başkalarıyla konuşamayacakalrımızı buradan birbirini anlayan insanlarla konuşabiliyoruz. bizi en iyi bizler anlayacağız.. ben sizin aranıza geldim kendimi buldum... sağolun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…