arkadaşlar geçmişi okudum..üzüldüm yazılanlara sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaripiz.. burdaki arkadaşların birbirni kıskanabileceğini hiç sanmıyorum... bende çevremde pıt diye hamile kalabilenlere 2 çocuğu olup 3 ye hamile kalanlara imreniyorum.. ve bu nasıl olabilir diyorum ben 1 taneye hasretken nasıl olur diyorum.. ama kıskançlık değil kendi kendini sorgulama sadece benim ki... burda arkadaşların hamilelik haberini alınca kendim hamile kalmış gibi sevindim...
Kimse kimseyi yanlış anlamasın sonuçta içimizde hissettiklerimizi burdan başka kimlere söyeleyebilirizki biz birbirimizi anlamıyorsak bu kadar anneliğie hasretken anne olan birine söylersek o ne düşünür hakkımızda...
canlar günaydın
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşş
rabbim mucizelerini eksik etmesin
canım ya neden böyle düşünüyosunuzz:26: anlamış değilim verende allah alanda allah sana vermeyen allah ona 2 veriyo diye üzülme bence buda yanlış nasıl olur diye kendine sorman çok çok yanlış Allah istediği için oluyo anlıyomusun inş sende seldada hamıle kalıcaksınız ama bu tarz düşünceleri kafanızdan atın bence allah sizede 2-3-4-5 verecektir ol derse olucaktır düşünsene senin oyle oldu arkasından bi daha oldu bi başkasının bu şekilde düşündüğünü öğrensen üzülmezmisin
hamıle kalmak beceri işi değil sende bunu beceremiyosun diye olmuyo bebeğin vaktı saati gelmediği için senin için hayırlı zamanda olmadığı içi,n belkide hayırlı evlat olmayacağı için Allahın bizim bilmediklerimnizi bilip gördüğü için senin şu an olmuyo ama Allah büyük inancımızla dualarımızla sizlerinde En başta Allah isterse ve ol derse 1-2-3 bebeğin olucaktır bence biraz bu şekilde düşünün
şekerleblebii senin günün geçti galiba değilmii seni bekliyoruz bu güzel gün hurmetine hayırlsıysa olsun :)))))
oy canım ianan bende ama üzülmüyorum allaha şükürler olsun kendiliğinden geliyor bazı şeyler yavaş yavaş oturuyor galiba her şey sırayla biliyorsun adet olmak için doktora gidiyordum hep rabbime şükürler olsun 3-5 gecikmeli oluyor ama kendi geliyor
bende seninnn şuraya hamileyimm diye yazacağın günü sabırla bekliyorumm bende bunu senden duymayı çok istiyorummmmmmmmmm
kızlar hadi çok çalışınnn usanıpta gelsin şu yaramazlar teyze olmanın heycanını tekrar yaşayalaımmm
ayyyy neler yaşdık nelerr :)))))) zeytin loveli sezen mısra neşemeşe anne oldular demii şimdi tualina kaldıı ve biz bekleme salonundaki hatunlareeeeeeeeee elbet sıra gelecek
bekleme salonunda kalan kimse olmaz sanırım
er geç sırası gelir
canım ben adet oldum
çarşamba günü yazmıştım hatta ama gözünden kaçtı sanırım
dünde ağrıdan dolayı eve gittim zaten duramadım
bu ay bir tuhaf oldu hemen sökülmedi adetim
bir gün sonra gelmeye başladı
acaba ilaçtan mı dedim bende:26:
evet ya er yada geç gelir hayırlsıyla kız şekrr son durum ne patlayacğımm
canım ya neden böyle düşünüyosunuzz:26: anlamış değilim verende allah alanda allah sana vermeyen allah ona 2 veriyo diye üzülme bence buda yanlış nasıl olur diye kendine sorman çok çok yanlış Allah istediği için oluyo anlıyomusun inş sende seldada hamıle kalıcaksınız ama bu tarz düşünceleri kafanızdan atın bence allah sizede 2-3-4-5 verecektir ol derse olucaktır düşünsene senin oyle oldu arkasından bi daha oldu bi başkasının bu şekilde düşündüğünü öğrensen üzülmezmisin
hamıle kalmak beceri işi değil sende bunu beceremiyosun diye olmuyo bebeğin vaktı saati gelmediği için senin için hayırlı zamanda olmadığı içi,n belkide hayırlı evlat olmayacağı için Allahın bizim bilmediklerimnizi bilip gördüğü için senin şu an olmuyo ama Allah büyük inancımızla dualarımızla sizlerinde En başta Allah isterse ve ol derse 1-2-3 bebeğin olucaktır bence biraz bu şekilde düşünün
görmüyo serpoşşş
[sıze="3"]canlar günaydın
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşş
rabbim mucizelerini eksik etmesin [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?