gördümm o ne öyle iniyo çıkıyo ateşten de loveli ii anlıyo özel yazıyorum ona ben buraya uğramıyo sanırım ordan hergün sağolsun yardım etcek bana geçen ay 16 sından dı ateşim kız dedi regl olcan şu tarıhı bekle kaydirigubbakcemile3 baya ii anlıyo ateş olayını
seninkide inişli çıkışlı :))) şu ateş ölçmedi kızlar yardımcu oluyo oraya mı yazsak16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
benimkine bak nihal 16. günden itibaren bakcam geçen ayla aynımıymışş
adetken bile ateşim yüksek yahuu:roflol:
evet canım hayırlısı artık ne desem boşşşşşşş gunum geçsin bakarız çağresineşuan zaten belli olmaz niahlim görünmez olsa bile ama senin şuan varsa kanda çıkar sakın tahlil ypama gününü bekleyelim
yemek yiyip gelcemm cokacimcoook[/QUOTE)
afiyet olsun canım cokacimcoook bende yemek yiyorum
adetken bile ateşim yüksek yahuu:roflol:
ateşli hatun dedim ya sempatiksalakcinni
HAYIRLISI OLSUN NİHALCİM evet ultsosonda da görüp yok diyolar ama belli de olmaz
evet tatlım ultrasyonda hemen belli olmayabiliyor.
canım benim 25 gibi olmam gerekli dun drye gittim ya bişi yok dedi yani bebiş göremedi bilmiyorum bende
bekleyelim bakalım bir kaç gün daha
amann iki saatir listeyi arıyorum bulamdımne çok çene yapmışız maşallhhhhhhhhhhhh yanii oku oku bitmiyor :)))
ooooooooh sefamız olsun kızlaaaaaaaaaaaaaar :teytey::teytey::teytey::teytey:
ben geldim oh kaynatıcılar siziiiiiiii serpil adamı doyurdum gitti tilki dedim gez ölees sen :))))))))))) mısradan hayrlı haber bekliyoruz inşalhhhhhh benim göğüslerim biraz şiş onun dışında kasık ağrım bel ağrım çok normal olur herzamn ben belirtilere takılmıyorum ama şu bi kaç günü rahat takmadan geçirmek istiyorum kızlar siz regli gününüzü nerden nasıl hesaplıyosunuz ben netten yapıyorum uymuyo hiç bi zamn
ben karnıma yakı yapıştrdım dün gece çok ağrıdı şimdi iyi yakıyo yaf
ben geldim oh kaynatıcılar siziiiiiiii serpil adamı doyurdum gitti tilki dedim gez ölees sen :))))))))))) mısradan hayrlı haber bekliyoruz inşalhhhhhh benim göğüslerim biraz şiş onun dışında kasık ağrım bel ağrım çok normal olur herzamn ben belirtilere takılmıyorum ama şu bi kaç günü rahat takmadan geçirmek istiyorum kızlar siz regli gününüzü nerden nasıl hesaplıyosunuz ben netten yapıyorum uymuyo hiç bi zamn
evet canım hayırlısı artık ne desem boşşşşşşş gunum geçsin bakarız çağresine
biz ateşliyiz canımm :)) afiyet olsun
seninkide inişli çıkışlı :))) şu ateş ölçmedi kızlar yardımcu oluyo oraya mı yazsak
canım gogelden otomotik hesaplayıcalr yazdınmı çıkıyor istresen son 3 ay olan regl tarhilerini yaz ben hesaplayayım bu arada o tarz belirtiler her ay yaşıyoruz :)) demek kocacağın tilki eee tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
heheheh evet tilki akşam olunca inine döner :))))))))))))) 20mart 20 nisan 24 mayıs canım regli tarihim:)))))))
hımmm sağol serpilim netten yaptın dimi ama benimki bazen sapıtıyo regli tarhim:)
bebek albumu mu guzel fikir :)))))))şu son bi kaç gün nasıl geçcek yaaa dellendim kıslar ben dünkü bebişli arkadaşa gitcem ne alsam acaba:) bebek albümü vs mi.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?