Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım loveli yardımcı olur bu topiğe uğraması gerkemez herkes yerinde memnun özelden mesajlaşmak daha güzel artı ateş ölçme topiğndede yardımcı oluyorlar sağolsunlar lovelide sağolsun herkes huuzrlu bve mutluuuuuu ve hep öyle kalınsınolumunekankayizsmile

seninkide inişli çıkışlı :))) şu ateş ölçmedi kızlar yardımcu oluyo oraya mı yazsak

ben geldim oh kaynatıcılar siziiiiiiii serpil adamı doyurdum gitti tilki dedim gez ölees sen :))))))))))) mısradan hayrlı haber bekliyoruz inşalhhhhhh benim göğüslerim biraz şiş onun dışında kasık ağrım bel ağrım çok normal olur herzamn ben belirtilere takılmıyorum ama şu bi kaç günü rahat takmadan geçirmek istiyorum kızlar siz regli gününüzü nerden nasıl hesaplıyosunuz ben netten yapıyorum uymuyo hiç bi zamn

canım gogelden otomotik hesaplayıcalr yazdınmı çıkıyor istresen son 3 ay olan regl tarhilerini yaz ben hesaplayayım bu arada o tarz belirtiler her ay yaşıyoruz :)) demek kocacağın tilki eee tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben karnıma yakı yapıştrdım dün gece çok ağrıdı şimdi iyi yakıyo yaf

neden karnına yakı yaptın canım. millet beline yapıştırıyor onu

ben adet günümü şöyle hesaplıyorum. adet olduğum birinci günden itibaren sayıyorum ikinci adetime kadar toplam 28 gün sürüyor benimki. yani iki adetin başlandıç günleri arasındaki günü sayıyorum.

evet canım hayırlısı artık ne desem boşşşşşşş gunum geçsin bakarız çağresine

evet canımın içi

biz ateşliyiz canımm :)) afiyet olsun

dedim ya ateşli hatunlar -tatlicadiarzu-

seninkide inişli çıkışlı :))) şu ateş ölçmedi kızlar yardımcu oluyo oraya mı yazsak

diğer topiğe yaz belki sana yardımcı olurlar

heheheh evet tilki akşam olunca inine döner :))))))))))))) 20mart 20 nisan 24 mayıs canım regli tarihim:)))))))

kılzar ateşlerinizi ateş ölçme topiğne koyun bana orda yardımcı oldular lovelide oldu tabiikii lovelide orayı önermiştii hımmm bu arda burayada koyun takip edelim öğrenelim:)))

33 lük döngü iyi değil soğn kürü uyguladınmı tavsiye edrim adetlerini28 güne çekmen lazım bence hayıt kullanıyorsun değilmi ? benimde adeterim şşaırmıştı soğan kürüyle dengeledim

şu son bi kaç gün nasıl geçcek yaaa dellendim kıslar ben dünkü bebişli arkadaşa gitcem ne alsam acaba:) bebek albümü vs mi.)

hımmm sağol serpilim netten yaptın dimi ama benimki bazen sapıtıyo regli tarhim:)

evet netten yaptımm benimkide bebek istedğimde sapıtmıştı saat gibi işleyen düzenim arapsaçına dönmüştüüü birde klomende kist oluştu soğan kürüyle çözdüm işi şuan iyiz yani problem yok bebeğim şimdiye kadar neden soğan kürünü uygulamadığıma pişmanım koca aylar boşa gitii bak bu seneyi yarıladımk sıfıra sıfır elde var sıfır canımcımm bazan sorguluyorumm neden diye bazanda iykide yok şuan elime ayağıma dolanırdıı diyorum yani duygu halimiz inişli çıkışlı öyle güçlülük rolü oynamayıda sevmem içimdeki ki neyse dışımdakide o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…