Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hacet namazı kılınarakmı başlanacak okumaya..nette öyle birşey okudum...bende 5 tane okuyayım kabul ederseniz

canım ablamda misafir var yani akrabalar v.s orya gitmek zorundayım sabahta erken kalkıcam dr kontrolum var sonrasında yiğenimin korosu var ona gitmem lazım :78::78::78::78: enerji içeceğimi içsem acaba

hımmm o zamn evet sen bi enerji içeceği iç hayatım yorucu gece ve gün seni bekler :)))))

canım ablamda misafir var yani akrabalar v.s orya gitmek zorundayım sabahta erken kalkıcam dr kontrolum var sonrasında yiğenimin korosu var ona gitmem lazım :78::78::78::78: enerji içeceğimi içsem acaba

yiğenlerinle vakit geçir ellerini tut onların. onlardaki pozitif enerji sana geçecek ve yorgunluğunu unutacaksın

ne tatlı oluyorlar değilmi adeta bir can parçası. canımdan bir parça

bütün çoçukları seviyorumda yiğen çok başka fatoş ablama bazen diyorum kendi çoçuğum olsa bu kadar severim şimdi gidince önce suratıma sonra ellerime bakıyolar ne getirdim diye nasıl mutlu oluyolar minicik bir çikolatadan

yiğen evlat yarısıdır. Bütün çocuklar güzeldir elbette ama yiğen evlattır

ne yoğun bir kadın

cimcime sen daha teyze veya hala olmadın değilmi
ben oldummmmmmmmmmm halaa ay çok başka bişeyy 3 tane minik yeğenim var yirim onları benn

akşam topiği ben kapatmışım sabahta ben açmışım
günaydın topiğin anahtarı sendemi kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…