hacet namazı kılınarakmı başlanacak okumaya..nette öyle birşey okudum...bende 5 tane okuyayım kabul ederseniz
çokkkkkkkkkk yoruldummmmm bu günnnn
git dinlen bebeğim :))))))))
alooooooooooooooo
hemşom dedimdi yaaaaaaaaaaaaa
canım ablamda misafir var yani akrabalar v.s orya gitmek zorundayım sabahta erken kalkıcam dr kontrolum var sonrasında yiğenimin korosu var ona gitmem lazım :78::78::78::78: enerji içeceğimi içsem acaba
canım ablamda misafir var yani akrabalar v.s orya gitmek zorundayım sabahta erken kalkıcam dr kontrolum var sonrasında yiğenimin korosu var ona gitmem lazım :78::78::78::78: enerji içeceğimi içsem acaba
hımmm o zamn evet sen bi enerji içeceği iç hayatım yorucu gece ve gün seni bekler :)))))
yiğenlerinle vakit geçir ellerini tut onların. onlardaki pozitif enerji sana geçecek ve yorgunluğunu unutacaksın
reklamı geldi aklıma kanatlandırır
oyyyy teyzesi kurban olsun onlara
ne tatlı oluyorlar değilmi adeta bir can parçası. canımdan bir parça
bütün çoçukları seviyorumda yiğen çok başka fatoş ablama bazen diyorum kendi çoçuğum olsa bu kadar severim şimdi gidince önce suratıma sonra ellerime bakıyolar ne getirdim diye nasıl mutlu oluyolar minicik bir çikolatadan
ben oldummmmmmmmmmm halaa ay çok başka bişeyy 3 tane minik yeğenim var yirim onları benncimcime sen daha teyze veya hala olmadın değilmi
akşam topiği ben kapatmışım sabahta ben açmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?