Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

maşallah topiğimizi de sessiz ce dışardan izleyen dolu anam ne topikmişizzz gözetleyen gözetleyene

maşallah topiğimizi de sessiz ce dışardan izleyen dolu anam ne topikmişizzz gözetleyen gözetleyene
kimmiş o gözetleyen bakim kaçmışlar galiba korktularmı dersin gelsinler gelsinler misafire hürmet lazım dimi yahoşgeldinizhoşgeldinizhoşgeldinizbuyrun buyrun

bahar gitti kötü bir fırtına var burda içimi kararttı bu hava offffff evime gidip yağmuru camdan izlemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

kimmiş o gözetleyen bakim kaçmışlar galiba korktularmı dersin gelsinler gelsinler misafire hürmet lazım dimi yahoşgeldinizhoşgeldinizhoşgeldinizbuyrun buyrun

gelsinler tabıkı ziyaretçi değil tam girsinler içeri pencereden bakmasınlar
buyursunlar biz herkese açığızz """""""""""""""iyi huylu olan herkese """""""""""""""""""

canım misafire hurmet laızm havuçlu kek mısra hazırlamıştı belany sende ne güzel kahveler yapıyorsun eeeeeeee tben sende servis yap diyeceğim ama topiğin en çıtırı yapsın .)))))e

bu arada benim adet yok denecek kadar az geliyor
dün doktoruma mesaj attım durumumu yazdım
aradı daha sonra ilaçlara devam dedi sorun yokmuş
bende ikinci ay ilacıma başladım bugün
vatana millete hayırlı olsun

cumartesi günüde hiç çalışılmıyor neyseki burası var işte yok zaten yağmur yağsu-ında yarın açsın hava malum bir pazarımız var şöyle gezelim açılalım gönlümüz şenlensinnnnnn

bu ay benimde adetim bir tuhaftı ilk gün iyi ikinci gün az 3 ok hiç anlamdım bende neysem dr gidecğim bir muayene olayım bakayımmm

kız sen hamile olmayasın

yok bebeğim hamile olamam ateşim düşmüştü ve adet ateşi hep aynı oldu yani 36,4 36,3 36,4 sonra ölçmedim zaten ben oldum olası az adet olurum ama bu ay sökülmedi gibi geliyor bana canım dr gideyim rutin bir muaene olayım baksın baklım ne var ne yok

vücudunu tanımışsın maşallahgit bakalım doktora ne dicek yanlız bu işler hiç belli olmaz bende 5ghün adet gördüm hamile olduğumu hiç anlamadım normalde benim adetim 10 gün sürer hamile kaldığım ay 5 gün sürdü bende eyvah erkenden menepoza giriyorum diye üzülmüştüm meğersem üstüne görmüşümsen yinede dikkatli ol bir an önce git doktora

canım ben 16 sında adet olacktım 15 de lekelenmem oldu 16 sında bol bir kanma 17 yok denecek kadar az 18 hiç birşey yok hatta sökülüsn diye adaçayı içtim anlamdım giitii zaten 35,8 lerdeydi ateşim geçen ay 25,8 lerde adet oldum bu ay 36,4 le oldum ki ben genelde 36,4 le aeet olurum yalnız karnım şişti gaz var aşırı gerginim ve uykucuyum ama hamile değilim keşek mucize olsa hamile olsma ama sanki hamilelk bna çok uzakk artıkk umutlumuyum umutsuzmuyum bilmiyorum belkide bugün çok hasasım :)))) rabbiimmm öncelkle silzere versin banada verirse versşin bu iş beni oruyorr .(((

canım umutsuz olma hiç belli olmaz bu işler hepimiz bekliyoruz sırası gelen hamile kalıyor elbet bizdse hamile kalacağız bazen bene umutsuzluğa kapılıyorum olmıyacakmı acaba diyorum bana hep düşüğün bir ayağoı içerde olur derlerdi bende seviniyordum ama 2 yıl geçti ne ayakmış hala gelmedi hep direndim tüp bebek yaptırmamak için ama pes ettim sonunda eylülü bekliyoruz inşallah tüp bebek yapıcaz en azından bir umut diyorum eylüle kadarda hiç kafama takmıyorum eh oda tutmazsa ondan sonra endişelenmeye başlarım elifim umutsuz olma gönülden isteyince rabbim veriyor yeterki hayırlı ve sağlıklı nasip etsin kızım sen anlamıyon galiba bizimkiler assolist diyom en son çıkarlar diyom uffff illa uvertür yapacan bebeleri hebak gör assolist edasıyla çıkıp gelecek keratalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…