bu arada benim adet yok denecek kadar az geliyor
dün doktoruma mesaj attım durumumu yazdım
aradı daha sonra ilaçlara devam dedi sorun yokmuş
bende ikinci ay ilacıma başladım bugün
vatana millete hayırlı olsun
senin ellrinii sevsinler
canım umutsuz olma hiç belli olmaz bu işler hepimiz bekliyoruz sırası gelen hamile kalıyor elbet bizdse hamile kalacağız bazen bene umutsuzluğa kapılıyorum olmıyacakmı acaba diyorum bana hep düşüğün bir ayağoı içerde olur derlerdi bende seviniyordum ama 2 yıl geçti ne ayakmış hala gelmedi hep direndim tüp bebek yaptırmamak için ama pes ettim sonunda eylülü bekliyoruz inşallah tüp bebek yapıcaz en azından bir umut diyorum eylüle kadarda hiç kafama takmıyorum eh oda tutmazsa ondan sonra endişelenmeye başlarım elifim umutsuz olma gönülden isteyince rabbim veriyor yeterki hayırlı ve sağlıklı nasip etsin kızım sen anlamıyon galiba bizimkiler assolist diyom en son çıkarlar diyom uffff illa uvertür yapacan bebeleri hebak gör assolist edasıyla çıkıp gelecek keratalar
işin gerçeği kendimizi kandırıyoruz kafamızdan attığımız falan yok aslında sadece öle olmasını istediğimiz için öle zannediyoruz yksa hep aklımızda zaten çıkaramayız çıkarmayalımda ama hayatı kendimize zindan etmeyelim akışına bırakalım dualrım seninle canım hepinize tewk tek dua ediyorum birbirimize ettiğimiz dualar yüzüsuyu hürmetine rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edecek canım hiç üzülmeevet belanay haklsın .))))))) assolstt bunlar evet bekleyelim sabırlada benim fazlda vaktim yok artık bir ara kafamdan atmıştım bu işi .)) yine hortladııı
işin gerçeği kendimizi kandırıyoruz kafamızdan attığımız falan yok aslında sadece öle olmasını istediğimiz için öle zannediyoruz yksa hep aklımızda zaten çıkaramayız çıkarmayalımda ama hayatı kendimize zindan etmeyelim akışına bırakalım dualrım seninle canım hepinize tewk tek dua ediyorum birbirimize ettiğimiz dualar yüzüsuyu hürmetine rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edecek canım hiç üzülme
gelirse gelir gelmezse çok ta tınnnnnnnnnnnnnn:76:
nazemir nasılsın canımm sesin soluğun çıkmıyor:26::26:
okuyordum yazılanları...ben geneldede sessizimdir zaten...tvde izlediğim birşey aklıma geldi senin yazdıklarını okuyunca bir dr anlattı bunu 40 yaşını geçmiş bir kadın dr a gidiyor ve bana tedavi uygula ben çocuk istiyorum dr da tamam şimdi git adetinle birlikte başlarız diyor...aradan 2 hafta falan geçince kadın dr a gelmiş iki gözü iki çeşme.. adet olmadım menopaza girdim diye...eğer geldiğim zaman beni tedaviye alsaydın bir umudum olurdu diye..dr da dur bi tahlillerini yapalım belkide hamilesindir diyor ve kadın o ay kendiliğinde hamile kalmış tedaviye bile gerk kalmadan..gün doğmadan neler doğar...çokda kafaya takmamak lazım çokda tınnnn
canım evet bu tarz haberleri duyuyoruz okuyoruz ama uygulaybiliyormuyuz sorun bu ben aslında rahhtım bugün böyle bir moda girdim evet ya çokda tınnnnnnnnnnnnnn eee ne yapalım ara ara böyle garip modlarımız oluyor canım idare edecğiz hahhahahhahah evet çokda tınnnnnnnnnnnnnnn
serpilllllllll ne bu bunalımlar aslında yanlız değilsin biliyormusun bende öyleyim ne bu içimizde büyüyen ateş yanardağ gibiyim heran patlamaya hazırya sıkıldım bugün ya da sıkılmayı bahane ediyorum hatta sabahtan beri ebru gündeş dinliyorum ağlamayacağım kendimi tutuyorum
ne bu içimizdeki savaş neyin savaşı nasıl bir teselli bulabilirizki rabbim sen darda koyma biz aciz kullarını içimize ferahlık ver
canım evet bu tarz haberleri duyuyoruz okuyoruz ama uygulaybiliyormuyuz sorun bu ben aslında rahhtım bugün böyle bir moda girdim evet ya çokda tınnnnnnnnnnnnnn eee ne yapalım ara ara böyle garip modlarımız oluyor canım idare edecğiz hahhahahhahah evet çokda tınnnnnnnnnnnnnnn
ağlamayacağım istediğin bu huyumu yapmayacağım
belki zor gelecek ama karşına geçip hüngür hüngür bir daha hiç ağlamayacağım
ama ne zor sadece kendimi kandırıyorum sadece yapabildiğim eşimin yanında bu konuyu kafama takmadığımı göstermek olmuyor olmuyor olmuyor
bende adetime yakın strese girerim hamile olma ihtimalini düşünürüm ya bide değilsem diye...ama adet olduğum an biter bende, stres falan kalmaz bu ay olmadı bidahaki aya derim..önümdeki maçlara bakarım...ama tedavi olurken daha çok takıyorum iğnelerdenmi kaynaklanıyor artık bilmiyorum duygu yoğunluğu yaşıyorum...bir kaç ay ara vermeyi düşünüyoruz hem maddi açıdan rahatlarız hemde kendimi dinlemem ...çünkü kendi halime kalınca daha rahat kafam..tedaviler geriyor insanı...
nazemir ne yapıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn oralarda sessiz sedasız bak misafirimiz var hoşgeldinnnnnnnnnn nalan
hoşbulduk.. yazmaya uğraşıyorum site 2 kez attı beni ben yine yılmadım aynı şeyleri tekrar tekrar yazdım nihayet gönderebildim yazdıklarımı..sen nasılsın diyecem ama sende duygu yoğunluğu yaşıyorsun...
seni anlaybiliyorumm cnmm ama bunu aşacağız bunu başramsakk olmaz hiçbirşey ben sadce bugün havın etksindenmi ne sıkıldımm birde bu hafta işler iyi gitmedii ondan sıkıldım bir anda bebek muhabetinde buldum kendimii ama bunu aşmak kolayy güzel parçalr dinlyerek kitap okuyarak süüslenerek püslenerek ki ben bunu yapıyorum artık :))))) sende yap hava kötü ya ondan böyle olduk eee birde dua okuyamdımm boşluk oluştu bende eee eişte .)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?