Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allah beterinden saklasın rabbim onları islah etsn inşallah bununla geçmiş olsun canım

öyle canım sağlık olsun.. Allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. ortalık manyak dolu nerde oldu bu olay

annem esenler de oturuyor kapının önünde oldu.. Olacağı varmış.. İşin iyi yani biz bu hafta lastiklerle jantları değiştirecektik almanyadan gelmesini bekliyorduk jantların.. isabet oldu.. ya yenisi takıldığında olsaydı

annem esenler de oturuyor kapının önünde oldu.. Olacağı varmış.. İşin iyi yani biz bu hafta lastiklerle jantları değiştirecektik almanyadan gelmesini bekliyorduk jantların.. isabet oldu.. ya yenisi takıldığında olsaydı

kızçeler.....
napıyosunuz....hiç girmedim bugün çok yoğunum..

sanırım uzun bir süre de böyle gidecek...çok çok öpüyorum hepinizi...

kızçeler.....
napıyosunuz....hiç girmedim bugün çok yoğunum..

sanırım uzun bir süre de böyle gidecek...çok çok öpüyorum hepinizi...

UOTE=nihalla;17773499]annem esenler de oturuyor kapının önünde oldu.. Olacağı varmış.. İşin iyi yani biz bu hafta lastiklerle jantları değiştirecektik almanyadan gelmesini bekliyorduk jantların.. isabet oldu.. ya yenisi takıldığında olsaydı[/QUOTE]

ESENLER SE NORMAL. SEN NERDE OTURUYORSUN. BENDE EYÜPYE OTURUYORUM

bune yoğunluk yaaa hala bitiremedim işleri akşam ya geç çıkıcam yada eve iş götürecem

EVE İŞ GÖTÜRME KOCNALA İLGİLEN

günaydın çıtırlar bir kahve içinde keyfiniz yerine gelsin noldu bu topiğe yahu kimsecikler yok serpiiiiiiiiiil sen gittin bunlar tembellik yapıyor bak :93:

günaydın hatunlar....
valla topikte esinti yok....
tuğba,cimcime.....napıyosunuz,nasılsınız...

cimcimecim,benim dualar tamam canım.

EVE İŞ GÖTÜRME KOCNALA İLGİLEN[/QUOTE]

hemşomm neden kafa salladın bana....:79::79::79::79::79::79:

bende Esenyurtta oturuyorum canım.. avcıların çıkışında yeni açılan avm varya torium onun yanında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…