- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
serpilcim yolun açık olsun.. çabuk dön..
cimcimecim çok geçmiş olsun..dikkat et bol bol c vitamini al. birde tavuk suyu çorba iç iyi geliyor.. biliyorsun bende zor atlattım..
bu arada kızlar kötü bir pazar günü geçirdim. c tesi akşamı annemde kaldık arabamızı evin önüne park ettik pazar sabahı kahvaltıya gitmek için bir indik ki ne görelim. arabanın 2 lastiğini bıçakla yarmışlar ve kapıyı boydan boya çizmişler... çekici çağırdık tıngır mıngır biz önde araba arkada evimizin ordaki servise gittik.. kötü bi hafta sonu sürprizi yaşamış olduk((
saol canım iki gündür içiyom valla tavuk çorbasını :))))
sanada çok geçmiş olsun canım ne diyelim cana geleceğine mala gelsin ama insan üzülüyo tabi yinede allah yapanları bildiği gibi yapsın valla ...
allah beterinden saklasın rabbim onları islah etsn inşallah bununla geçmiş olsun canım
serpilcim yolun açık olsun.. çabuk dön..
cimcimecim çok geçmiş olsun..dikkat et bol bol c vitamini al. birde tavuk suyu çorba iç iyi geliyor.. biliyorsun bende zor atlattım..
bu arada kızlar kötü bir pazar günü geçirdim. c tesi akşamı annemde kaldık arabamızı evin önüne park ettik pazar sabahı kahvaltıya gitmek için bir indik ki ne görelim. arabanın 2 lastiğini bıçakla yarmışlar ve kapıyı boydan boya çizmişler... çekici çağırdık tıngır mıngır biz önde araba arkada evimizin ordaki servise gittik.. kötü bi hafta sonu sürprizi yaşamış olduk((
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. ortalık manyak dolu nerde oldu bu olay
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. ortalık manyak dolu nerde oldu bu olay
bune yoğunluk yaaa hala bitiremedim işleri akşam ya geç çıkıcam yada eve iş götürecem
kızçeler.....
napıyosunuz....hiç girmedim bugün çok yoğunum..
sanırım uzun bir süre de böyle gidecek...çok çok öpüyorum hepinizi...
bune yoğunluk yaaa hala bitiremedim işleri akşam ya geç çıkıcam yada eve iş götürecem
UOTE=nihalla;17773499]annem esenler de oturuyor kapının önünde oldu.. Olacağı varmış.. İşin iyi yani biz bu hafta lastiklerle jantları değiştirecektik almanyadan gelmesini bekliyorduk jantların.. isabet oldu.. ya yenisi takıldığında olsaydı
UOTE=nihalla;17773499]annem esenler de oturuyor kapının önünde oldu.. Olacağı varmış.. İşin iyi yani biz bu hafta lastiklerle jantları değiştirecektik almanyadan gelmesini bekliyorduk jantların.. isabet oldu.. ya yenisi takıldığında olsaydı
Eki Görüntüle 145212
günaydın çıtırlar bir kahve içinde keyfiniz yerine gelsin noldu bu topiğe yahu kimsecikler yok serpiiiiiiiiiil sen gittin bunlar tembellik yapıyor bak :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?