Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende ilk defa aşılama olduğumda, adet olunca kendimi çok kötü hissettim dediğin gibi herşeye ağlar olmuştum hem iğnelerin etkisi hemde o zaman yaşanan başka olumsuz şeylerden...yoksa normalde adet oldum diye ağlamamıştım şimdiye kadar..geçen senede yine iğnelerden patlamaya hazır bomba gibiydim eşim ne dese batıyordu ama o bunu pek anlayamıyor çocuk istemediğimi falan düşünüyordu yoksa neden okadar uğraşayım..tamam onun kadar yoğun deyil ama bende istiyorum ...birde geçen sene olduğum iğneler bana hiç yaramadı oturup kalkamıyordum eşimle bile aynı yatakta yatmıyordum canımı acıtacak diye iğne yerleri çok ağrı yaptı...yataktan kalkamadım üstünede grip olmuştum bi güzel...yüzüm bile değişmiş kadının biri uğraşmasın okadar yüzü çökmüş demiş benim için

aynen bende öyle iğnelerden göbeğimin etrafı mosmor olmuştu doktor birlikte olun eşinle diyince öldüresim gelmişti oturamıyordum ne ilşkisi demişim bir an o yüzden ikinci bir aşılamaya cesaret edemedim çektiğim acılar anlatılamaz eşimin ailesi boşa gitti masraflar falan demişti ne masrafı herşeyi kendimiz yaptık sağlığım elden gidiyor demiştim çok yıpranmıştım o zamanlar daha bu ikinci ayım aşılamadan sonra vücudum yeni toparlanıyor

mutlu olmanın bir yolu da anı yaşamaktan geçer...bazı durumlarda önümüze çıkan fırsatların ya da iyi ve güzel şeylerin keyfini çıkarmak gerekir.yaşamın önünüze çeşit çeşit yemekleri içinde bulunduran bir tepsi sunduğunu düşünün...istediğnizi alıp, istemediğinizi yememek sizin elinizde veye elinizin tersiyle önünüzdekileri itmek onlardan faydalanmamak da sizin elinizde. ama mutlu olmak istiyor ve keşkeleri ile beyninizi kemirmek istemiyorsanız size önerim anı yaşayın ve tepsidekilerin hepsini yiyin afiyet olsun..bir yazarın dediği gibi Mutluluk, kendinde olanı fark etme sanatıdır. bunu fark edip dolu dolu yaşayanlar mutlu, fark edemeyenler ise ömür boyu aralar, ararken de mutsuz olurlar...okuduğum bir kitaptan..paylaşmak istedim

çok ama çok güzel bende birazdann hamma giderim bir hamma sefası yaparım sonra kuförr ohhhhhhhhhhhhhh tadını çıkartırımm hahhaahhahahahahha negatif enerjilerii atrımmmmm

çok güzelmiş

çok ama çok güzel bende birazdann hamma giderim bir hamma sefası yaparım sonra kuförr ohhhhhhhhhhhhhh tadını çıkartırımm hahhaahhahahahahha negatif enerjilerii atrımmmmm

hamam gerçekten çok güzel rahatlatıyor..ben çok gevşiyorum psikolağa gitmiş gibi

iyi fikir burada yok böyle yerler neyseki bende 3 te çıkıyorum eve gideyim yemek yapayım masa kurayım eşime başbaşa mumlarımıda yakayım dur birde düğün cdmizi takayım romantizm yapalım

iyi fikir burada yok böyle yerler neyseki bende 3 te çıkıyorum eve gideyim yemek yapayım masa kurayım eşime başbaşa mumlarımıda yakayım dur birde düğün cdmizi takayım romantizm yapalım

ne güzel bak romantzim yapabileceğin bir düğün cd var... ben benimdüğün cdni taksam seyredemiyorum bile çünkü ailelerimizin izni olmadan evlendik sadece iki ablam vardı birde erkek kardeşim düğünümüzde ,ve çok az kişi vardı ne arkadaşlarım nede ailenin tüm üyeleri ...

serpil02507+,seldayavuzguray,nazemir,şeker-leblebi,

kızlarr güzel bir haftsonu diliyorum mucuxxxxxxxxxxxxxxx hepinizeeeeeeeeeeeee

canım yaaaaaa olsun ikinizn aşkı var gerisni boşver ailerlede bir yere kadar onlarda zamanla alışır kabullenirler boşverrr

ohhhhh biz aşkımıza bakalım benim ailem ve eşimin ailesi hala görüşmüyorlar 2 yıla yakın oldu evleneli biz hiç pişman olmadık rabbimde etmesin

iyi tatiller serpilim pazartesi görüşmek üzere

cimcime tabloda adımı görmedim ama ben de 5 tane kenzul arş almıştım,okudum (allah kabul ederse)haberin olsun canım

Son düzenleme:
ben 5 tane kanzülü arş dusını bitirdim allah kabul etsin

tamam canım allah kabul etsin canım ....

cimcime tabloda adımı görmedim ama ben de 5 tane kenzul arş almıştım,okudum (allah kabul ederse)haberin olsun canım

canım benim tabloyu yenilememişim snırım allah kabul etsin yazarım yarın tabloya :)

günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorumm
benim kırmızılar geldiii dün rabbim hayırlısını versin inşallah önümüzdeki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…