Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu ayki ateş tablom

14.02.2011 / 1.gün / 36,2
15.02.2011 / 2.gün / 36,3
16.02.2011 / 3.gün / 36,3
17.02.2011 / 4.gün / 36,4 / çalışma
18.02.2011 / 5.gün / 36,5
19.02.2011 / 6.gün / 36,5
20.02.2011 / 7.gün / ölçmedim / çalışma
21.02.2011 / 8.gün / 36,2

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum cimcime benim kenzül arş tamam

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzeliklerle süprizlerle dolu bir hafta olsun inşşş

günaydın en çıtır hatunlar nasılsınız bakalım güzel hayırlı ve bol hamişli bir hafta diliyorum

günaydın en çıtır hatunlar nasılsınız bakalım güzel hayırlı ve bol hamişli bir hafta diliyorum

aman ne kadar güzel başlamışsın haftaya. sanada hayırlar sabahlar, hayırlı ve bol hamişli haftalar canım

hayırlı haftalar :))))) bu gün çok yoğunum çok iş var ara ara gelmeye çalışacaım

günaydın canımmmmm kolay gelsin

günaydın arkidişler

günaydın canım nasılsın

selamun aleyküm

günaydınnnnn

günaydınnnnnn

a.s. günaydın tatlım

cimcimem serpil 1 tane kenzülarş okumuz haber vermemi söyledi kalanlarınıda bu akşam okuyacakmış

fatosozel nasılsın canım
şeker-leblebi sanada günaydın
cimcimes53 liste profesörü sen nasılsın bakalım
seldayavuzguray sanada günaydın
leyla canım sen nasılsın
serpilcim yokluğun hisediliyor çabuk dön

cimcime canım benim kenzülarşta bitti Allah kabul etsin hepimizinkişni

tamam kızlar allah kabul etsin :)))))))))

saol canım iyi diyelim iyi olalım grip oldum hastayım biraz ....
sen nasılsın ...

sen nasılsın ...
bende iyiym geçmiş olsun rabbim şifalar versin ortalık salgını herkes grip bu sene ben 4 kez ağır bir şekilde geçirdim çok zor oluyor geçmiş olsun inaşllah

kızlarrrr serpil kaçtı sonunda işler yoğun malum pazartesi bugün biraz kolaylaya bilirsem gelirim sizlerede kolay gelsin

iyiyim belenaycım sen nasılsın

sen nasılsın ...

oy oy oy canımın içi hastamı olmuş :2:

serpilcim yolun açık olsun.. çabuk dön..
cimcimecim çok geçmiş olsun..dikkat et bol bol c vitamini al. birde tavuk suyu çorba iç iyi geliyor.. biliyorsun bende zor atlattım..

bu arada kızlar kötü bir pazar günü geçirdim. c tesi akşamı annemde kaldık arabamızı evin önüne park ettik pazar sabahı kahvaltıya gitmek için bir indik ki ne görelim. arabanın 2 lastiğini bıçakla yarmışlar ve kapıyı boydan boya çizmişler... çekici çağırdık tıngır mıngır biz önde araba arkada evimizin ordaki servise gittik.. kötü bi hafta sonu sürprizi yaşamış olduk ((

saol canım iki gündür içiyom valla tavuk çorbasını :))))

sanada çok geçmiş olsun canım ne diyelim cana geleceğine mala gelsin ama insan üzülüyo tabi yinede allah yapanları bildiği gibi yapsın valla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…