Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim canım hoşgeldin nasılsın evet denk gelemdik ben iyiyim bir yaramazlık yok
nasıl geçti tatil dinlendinmi

yiğenimin cennet kokusunu getirdim hepinize. orada bebeği yanımıza getirdiklerinde daha o yeşil örtünün içindeyken gözyaşlarımı tutamadım çok duygulandım. rabbim bu duyguyu anne olmak isteyen bütün kardeşlerimize yaşatsın diye dua ettim

amin fatoşcum sağol

nihalimmm nasılsın canımmm

iş yoğunluğu dışında iyiyim canım sen napıyosun ?

oyyyyyyyyyyy amin fatoşcum allah analı babalı büyütsün

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

canım sıkıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa

bu sabah dr ye gittim kontrol için şimdilik herşey normal tekrar antibiotik verdi enfeksiyon oluşmasın diye birde 5 tane tahlil sebep arıyolar ( sıkıldım yaaa tahlil tahlil nereye kadar

NE ARAŞTIRMASI :26::26: kızım dr gitmeyiver sende kobay olarak kullanıyolar yorma kendini
bırak bak hamıle kaldın inş sağlıklı olur diğeri diğerleri

Allah analı babalı büyütsün.. sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahhh şansı hep açık olsun inşallah...
Enn kısa zamanda Allah seninde (tabi bizim de:))) ) kucağına almayı nasip etsinnnn...

canım çok geçmiş olsunn dikkat et kendinee. gelsin artık şu bahar yaaa...

canım hoşşş geldinnnn biz bişey yapamadık sen yoksun baksana çok sessiz..
cimcimecim de hasta zatenn...

kobay mı deliii zaten son tahliller ilaçlar bitsin normal döngüme geri döneyim dr falan gitmem asla

HE KOBAY SENSİN DELÜÜ NE YAKINIYON O ZAMAN TEKRAR TAHLIL İSTİYO DİYE
NE TAHLILIYMIŞ DÜŞÜNCE NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜN GÖSTERGESİMİ VARMIŞ
SAĞLIKLI EMBRİYO DEĞİLKİ DEVAMI GELMİYO ALLAH İNŞŞŞŞŞ SAĞLIKLI VERSİN CÜMLEMİZEEE

ya sıkıldım işte efkarlandım gelme üstüme

şaka bir yana bir sonraki bebek için risk olabilecek bir şey olmasın diye tahliller

Nihalcimm bence sıkma canını olsun yaptır tahlilleri.. ben düşükte demiştim araştırma yaparmısnıız diye dr ilk düşükte araştırma yapmıyoruz ama 2 ci de yapıyoruz demişti.. sen yaptır gitsin ne kaybedersin. kafan rahat olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…