serpilim canım hoşgeldin nasılsın evet denk gelemdik ben iyiyim bir yaramazlık yok
nasıl geçti tatil dinlendinmi
yiğenimin cennet kokusunu getirdim hepinize. Orada bebeği yanımıza getirdiklerinde daha o yeşil örtünün içindeyken gözyaşlarımı tutamadım çok duygulandım. Rabbim bu duyguyu anne olmak isteyen bütün kardeşlerimize yaşatsın diye dua ettim
nihalimmm nasılsın canımmm
yiğenimin cennet kokusunu getirdim hepinize. orada bebeği yanımıza getirdiklerinde daha o yeşil örtünün içindeyken gözyaşlarımı tutamadım çok duygulandım. rabbim bu duyguyu anne olmak isteyen bütün kardeşlerimize yaşatsın diye dua ettim
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
canım sıkıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sabah dr ye gittim kontrol için şimdilik herşey normal tekrar antibiotik verdi enfeksiyon oluşmasın diye birde 5 tane tahlil sebep arıyolar( sıkıldım yaaa tahlil tahlil nereye kadar
NE ARAŞTIRMASI :26::26: kızım dr gitmeyiver sende kobay olarak kullanıyolar yorma kendini
bırak bak hamıle kaldıninş sağlıklı olur diğeri diğerleri
yiğenimin cennet kokusunu getirdim hepinize. orada bebeği yanımıza getirdiklerinde daha o yeşil örtünün içindeyken gözyaşlarımı tutamadım çok duygulandım. rabbim bu duyguyu anne olmak isteyen bütün kardeşlerimize yaşatsın diye dua ettim
günaydın kızlar ben geldim ama çok hastayım sadece ellerim ağrımıyor geceyi yine acilde geçirdik ateşim 39 geçti sabaha karşı zor düşürdüler grip aşısı olduk güya ayda bir grip oluyorum aşı olmadığım seneler daha iyiydim sadece astımla uğraşıyordum şimdi ateşim yükseliyor
serpil hoşgeldin bak sen gittin gökyüzü hiç durmadı hep ağlıyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi özledim bugün bir ara uğramaya çalışacam en verimli günlerimi hastalıkla geçiriyorum eşimle çalışamadık bile 3 gündür yaz gelsin istiyorum artık
haaaa bu arada benimde bir msnim var artıkın
günayın kızlar ben ant döçndüm gece yolculuk yapmış her tarfı dökülmüş bir durumdayım ne yazıkii haftataya tekrar gideceğim .)))) sizler ne yapıyorsunuz ben bugün öğlene doğru gelebilirim işlerim yoğun aklımda sizde
kobay mıdeliii zaten son tahliller ilaçlar bitsin normal döngüme geri döneyim dr falan gitmem asla
HE KOBAYSENSİN DELÜÜ NE YAKINIYON O ZAMAN TEKRAR TAHLIL İSTİYO DİYE
NE TAHLILIYMIŞ DÜŞÜNCE NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜN GÖSTERGESİMİ VARMIŞ
SAĞLIKLI EMBRİYO DEĞİLKİ DEVAMI GELMİYO ALLAH İNŞŞŞŞŞ SAĞLIKLI VERSİN CÜMLEMİZEEE
canım sıkıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu sabah dr ye gittim kontrol için şimdilik herşey normal tekrar antibiotik verdi enfeksiyon oluşmasın diye birde 5 tane tahlil sebep arıyolar( sıkıldım yaaa tahlil tahlil nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?