ya sıkıldım işte efkarlandım gelme üstüme
şaka bir yana bir sonraki bebek için risk olabilecek bir şey olmasın diye tahliller
Nihalcimm bence sıkma canını olsun yaptır tahlilleri.. ben düşükte demiştim araştırma yaparmısnıız diye dr ilk düşükte araştırma yapmıyoruz ama 2 ci de yapıyoruz demişti.. sen yaptır gitsin ne kaybedersin. kafan rahat olsun canım..
ya sıkıldım işte efkarlandım gelme üstüme
şaka bir yana bir sonraki bebek için risk olabilecek bir şey olmasın diye tahliller
sen kürtaj olmuşmuydun senin ne kadarlıktı canım hatırlamadım şimdi ??
kurbayı öpersek prens olur belki
bilirim bende seni severim kereta
amin canım cümlemize inşallah
keratamıkızım ablanım ben senin ayakkabı şeysimi dedin sen yoksam
şişşşştttt ne oluyö orda. herkes kendi prensiyle kalsın camı falan kırmak yok ok
32 ye bastım
ben kürtaj olmadım canım 6 haftalıkken daha kalp atışı yoktu bekledik 8 haftalıkken hafif kanama olmuştu yine kalp atışı yoktu gelişmediği için ilaçla düşürdük.. benimki gelişemediği için düştü.. ben o yüzden merak ettim araştıralım dedim dr ilkte gerek yok demişti.
şişşşştttt ne oluyö orda. herkes kendi prensiyle kalsın camı falan kırmak yok ok
keratamıkızım ablanım ben senin ayakkabı şeysimi dedin sen yoksam
nihal asıldı valla kurbğana
ben 25 falan diye hissettmiştim:))))
bende 30 oldum ocakta:)))
Allah uzun ve güzel ömür versin hepimizetabi bide
benim ilkide 5 haftalıktı dr ler küçük olanları saymıyo araştırmıyo hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişler
tehlike anında camı kırınız
ablam benimmmmmmmmm yok ayakkabı şeysi değil bildiğimiz kereta
asılmak mı abooooooooooooo çapkına çıktı adım
seni çıtır seni göstermiyosun gerçekten
sağol cnm ne ısmarlıyımama göstermiyorum zaten görsen 25 dersin
bi acı kahveni içerim canım:)))
benim ilkide 5 haftalıktı dr ler küçük olanları saymıyo araştırmıyo hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişler
aminn canım enn kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişler gelsin.. herşey kısmet iyi ve hayırlısıysa olsun zaten..
tehlike anında camı kırınız
kızlarrrrrrr anam belim koptu ofse yeni geldim canım çıktıı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy napolyon karıısı olmak ne zorrrrrrrrrrrrrrrrr az dinlşenyim yazacğım şimdii hepinizee
ooooooooooooooo kızlar muhabbet süper gelemiyorum işten fırsat yok aklım ve kalbim sizlerle
ama çok kötüyüm grip beni öldürecek sanırım kulağım ağrıyor boğazım acıyor oyyyy anam oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?