Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen kürtaj olmuşmuydun senin ne kadarlıktı canım hatırlamadım şimdi ??

sen kürtaj olmuşmuydun senin ne kadarlıktı canım hatırlamadım şimdi ??

ben kürtaj olmadım canım 6 haftalıkken daha kalp atışı yoktu bekledik 8 haftalıkken hafif kanama olmuştu yine kalp atışı yoktu gelişmediği için ilaçla düşürdük.. benimki gelişemediği için düştü.. ben o yüzden merak ettim araştıralım dedim dr ilkte gerek yok demişti.

benim ilkide 5 haftalıktı dr ler küçük olanları saymıyo araştırmıyo hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişler

şişşşştttt ne oluyö orda. herkes kendi prensiyle kalsın camı falan kırmak yok ok

tehlike anında camı kırınız

keratamı kızım ablanım ben senin ayakkabı şeysimi dedin sen yoksam

ablam benimmmmmmmmm yok ayakkabı şeysi değil bildiğimiz kereta

nihal asıldı valla kurbğana

asılmak mı abooooooooooooo çapkına çıktı adım

ben 25 falan diye hissettmiştim:))))
bende 30 oldum ocakta:)))
Allah uzun ve güzel ömür versin hepimize tabi bide

sağol cnm ne ısmarlıyım ama göstermiyorum zaten görsen 25 dersin

ooooooooooooooo kızlar muhabbet süper gelemiyorum işten fırsat yok aklım ve kalbim sizlerle

ama çok kötüyüm grip beni öldürecek sanırım kulağım ağrıyor boğazım acıyor oyyyy anam oyyyy

kızlarrrrrrr anam belim koptu ofse yeni geldim canım çıktıı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy napolyon karıısı olmak ne zorrrrrrrrrrrrrrrrr az dinlşenyim yazacğım şimdii hepinizee

kızlarrrrrrr anam belim koptu ofse yeni geldim canım çıktıı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy napolyon karıısı olmak ne zorrrrrrrrrrrrrrrrr az dinlşenyim yazacğım şimdii hepinizee

çok yorma kendini canım dikakt et:)))999

ooooooooooooooo kızlar muhabbet süper gelemiyorum işten fırsat yok aklım ve kalbim sizlerle

ama çok kötüyüm grip beni öldürecek sanırım kulağım ağrıyor boğazım acıyor oyyyy anam oyyyy

c vitamini ve tavuk suyu çorba bol bol iç iyi gelecek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…