ooooooooooooooo kızlar muhabbet süper gelemiyorum işten fırsat yok aklım ve kalbim sizlerle
ama çok kötüyüm grip beni öldürecek sanırım kulağım ağrıyor boğazım acıyor oyyyy anam oyyyy
Hepinize iyi akşamlarrr canlarr..
ben çıkıyorum bugün çok yoruldum
günaydın serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil canımsın hoşgeldin nasılsın nasıl geçti yolculuk özledik senibelenayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy belenayyyyyyyyyyyyyyyyyy belanyyyy canımm nerlerdesinnnn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
GÜNAYDIN EN ÇITIR ANNE ADAYLARI ADAY ADAYLARI VE ANNİŞLERİ NASILSINIZ BVAKALIM BEN ÇOK NEŞELİYİM İÇİM KIPIR KIPIR ALLAH BOZMASIN SANKİM BAHARMI GELİYOR NE DİYETE DEVAM OH YAKINDA HAVALAR ISINMAYA BAŞLAR YÜRÜYÜŞE ÇIKARIM BEKLE BENİ BEBİŞİİİİİİİİİİİİM GELİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
KIZLAR BU BEBEKLER BANA FAZLA GELİR HERKES ALSIN BAKİM BİRER TANE
sağol serpilcim sende hep gül emi gönlü güzel yüreği sıcacık arkadaşım çok bekledik çooooooooooooooooooook artık bekleme salonlarında değil doğumhanede olmak hakkımızGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn belanyımmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallhhhhh bebşinin mutluluğudur çok bekledik bu salonda artık taşınalım demi :))))) eeee hepp kıpı kıpır ol güzel kız yüzün hep gülsün canım
sağol serpilcim sende hep gül emi gönlü güzel yüreği sıcacık arkadaşım çok bekledik çooooooooooooooooooook artık bekleme salonlarında değil doğumhanede olmak hakkımızbak hemen doğuma götürdüm bizi ne ne yapayım bunların geleceği yok zorbalıkla artık hile ile haketti keratalar çekiyorum kulaklarını ve getiriyorum hepimiz için
sağol serpilcim sende hep gül emi gönlü güzel yüreği sıcacık arkadaşım çok bekledik çooooooooooooooooooook artık bekleme salonlarında değil doğumhanede olmak hakkımızbak hemen doğuma götürdüm bizi ne ne yapayım bunların geleceği yok zorbalıkla artık hile ile haketti keratalar çekiyorum kulaklarını ve getiriyorum hepimiz için
ayy yerim seniibelanyım evet hakkımız yanii söke söke alırız bizde bugün vira bismaillhh diyeceğiz ben adetimin 10 cu günündeyim bakalım bu ay ne halt olacak bizde 2 ay deneyeceğiz sonra tüp yoluna düşeceğiz gerçi ben tüpten kaçan biriyim ama eşim sıkı çalışalım olmsaa direk tüp dedi aman gazsız mazsıız gelseler demii yanii :)))))) eskisi kadar umutlu değilim ama yinede durmak yok yola devam taktiği ne yaplım :)))))))
GÜNAYDIN EN ÇITIR ANNE ADAYLARI ADAY ADAYLARI VE ANNİŞLERİ NASILSINIZ BVAKALIM BEN ÇOK NEŞELİYİM İÇİM KIPIR KIPIR ALLAH BOZMASIN SANKİM BAHARMI GELİYOR NE DİYETE DEVAM OH YAKINDA HAVALAR ISINMAYA BAŞLAR YÜRÜYÜŞE ÇIKARIM BEKLE BENİ BEBİŞİİİİİİİİİİİİM GELİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
KIZLAR BU BEBEKLER BANA FAZLA GELİR HERKES ALSIN BAKİM BİRER TANE
kızlarrrrrrrrrrr hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gününüz dünden güzel geçsin hepinize kocaman mucuxxxxxxx
hadi yine iyisin en gzelini kapmışsıngünaydıııın belenaycım .... valla okudum sabah sabah ii geldi bu bebişler ben kaptım hemen bi tane
Rabbim hepimize en kısa zamnanda nasip etsin......
tben,nimren günaydın çıtırlar
slm günaydınnnn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?