Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal

canım iş seyhatiydi bir o kadr yorcuydu sabah geldim ve hemen işe dalşdım şuan belim kopuyor dersemm tatil kim ben kim :)))))

nihallle canım nasılsınn vallhii içmeden sarhoş gibiyimm tatlımmm

tben kankkiii niye sıkıldn sen niye bakayımm şekerim balımm kaymağımmmmmmm

cimcimem nasıl oldunn balımmm sana nazarmı değdii bebeiş

selda dötün başuın iyi olmuyor bu halinle çocuk doğuracan kzım kendine baksana biraz:)

fatooo cennett kokuusnbu aldın rabbimm sana nasip etsinn sen bebeğini kokla inşallhhhhhhhhhhhhh gözünüz aydınn

wenhar canımmm hanım hanım oturmuşsun okumuş çıkmışsınn

hayatkavuniçi nerlerdesinn özledim ben senii

GÜNAYDIN EN ÇITIR ANNE ADAYLARI ADAY ADAYLARI VE ANNİŞLERİ NASILSINIZ BVAKALIM BEN ÇOK NEŞELİYİM İÇİM KIPIR KIPIR ALLAH BOZMASIN SANKİM BAHARMI GELİYOR NE DİYETE DEVAM OH YAKINDA HAVALAR ISINMAYA BAŞLAR YÜRÜYÜŞE ÇIKARIM BEKLE BENİ BEBİŞİİİİİİİİİİİİM GELİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
KIZLAR BU BEBEKLER BANA FAZLA GELİR HERKES ALSIN BAKİM BİRER TANE

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn belanyımmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallhhhhh bebşinin mutluluğudur çok bekledik bu salonda artık taşınalım demi :))))) eeee hepp kıpı kıpır ol güzel kız yüzün hep gülsün canım

sağol serpilcim sende hep gül emi gönlü güzel yüreği sıcacık arkadaşım çok bekledik çooooooooooooooooooook artık bekleme salonlarında değil doğumhanede olmak hakkımızbak hemen doğuma götürdüm bizi ne ne yapayım bunların geleceği yok zorbalıkla artık hile ile haketti keratalar çekiyorum kulaklarını ve getiriyorum hepimiz için

ayy yerim seniibelanyım evet hakkımız yanii söke söke alırız bizde bugün vira bismaillhh diyeceğiz ben adetimin 10 cu günündeyim bakalım bu ay ne halt olacak bizde 2 ay deneyeceğiz sonra tüp yoluna düşeceğiz gerçi ben tüpten kaçan biriyim ama eşim sıkı çalışalım olmsaa direk tüp dedi aman gazsız mazsıız gelseler demii yanii :)))))) eskisi kadar umutlu değilim ama yinede durmak yok yola devam taktiği ne yaplım :)))))))

canııııııııııııııım hadi inşallah tüpe gerek kalmadan gelir meleğin çalış çalış serpilim:92: bende tüp istemeyen biriyim ama ne yapalım öle gelecekse onada razıyım yeterki hayırla ve sağlıkla gelsin bak bu aralar misafir falan kabul etme enişteyi fazla yorma bol bol yedir içir myatmadan şööle bol köpüklü acı bir türk kahvesi yap sonra Allah Allah nidalarıyla yumurta sperm savaşına başlayın hafi bakem gazanız mübarek ola sizden en az bir olmadı iki oda olmadı üç ganimet ay yani bebek bekliyoruz

Son düzenleme:

günaydıııın belenaycım .... valla okudum sabah sabah ii geldi bu bebişler ben kaptım hemen bi tane
Rabbim hepimize en kısa zamnanda nasip etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…