ben ateş ölçmedim ki hiç.evet şimdi üye oluyorum buaraya
kızlar ateş ölçme işlerini karıştırıyorum kızlar bir yer var orada tablo yapıyıyor şimdi nasıl yapılıyo unu karıştırcam bakın sizde ekliycem
2e7426 Ovulation Charts
aman yarabbim bardaktan boşalırcasına yağmur var istanbul da
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN.GEÇMİŞE DALDIM KAYNATMIŞSINIZ MAŞALLAH BİTMEK BİLMEDİ.İŞLERİM VARDI SABAHTAN GİREMEDİM.
AMA BEN HALAYI KAÇIRMIŞIMM YAAAAAAAAA:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
buseeeeeeeeeee nerdesin ya çok güzel bir site üye oldum herşeyi kendi hesaplıyo yumurtanın çatladığı günü bile söylüyo ama çok karışık bir site tamamı ing üye oldum ben işin içinden çıkamadım hala
bilmem ki bende karıştım ordaki kızlara sormak lazımkız ben üye olamıyorum sorun yaratıyo ing çeviri var zatenn nasıl yapcam yaaa
bilmem ki bende karıştım ordaki kızlara sormak lazım
tatlım bu hesaplama işlerini hafta hafta gebelik diye bir site var orasıda hesaplıyorbuseeeeeeeeeee nerdesin ya çok güzel bir site üye oldum herşeyi kendi hesaplıyo yumurtanın çatladığı günü bile söylüyo ama çok karışık bir site tamamı ing üye oldum ben işin içinden çıkamadım hala
yok fatoş burası başka bir yer ateşin yumurtlaman çatlaman regli gunun tabloların falan hepsi vartatlım bu hesaplama işlerini hafta hafta gebelik diye bir site var orasıda hesaplıyor
kafayı yedim şu siteyle uğraşıyorum fatoşşkızlar ne örüyonuz :hulya:
yok fatoş burası başka bir yer ateşin yumurtlaman çatlaman regli gunun tabloların falan hepsi var
waaaaaaaaaaaaay nihalim iyi derecede ingilizce biliyorsun ha. o zaman çocuğum olunca sana yollarım ingilizce öğretirsin teyzesioldum ama şimdi giremiyorum ne salağız ya millet nasıl yapmış anlamadım benim ing iyidir ama sitede sorun var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?