Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet serpil katılıyorum düşüncelerine of offffffff bende nazaz kılıp çıkıyorum gidem gelem bakem:)

evet serpil katılıyorum düşüncelerine of offffffff bende nazaz kılıp çıkıyorum gidem gelem bakem:)

allah kabul etsin canım

kızlar ben çıkmalıyım bebeişlerimm akşam gel,irimm öpüldünüz hepinizzzzzzzzz

kolay gelsin canım

şu son bi kaç gün nasıl geçcek yaaa dellendim kıslar ben dünkü bebişli arkadaşa gitcem ne alsam acaba:) bebek albümü vs mi.)

bebek albümü bencede çok iyi fikir

kılzar ateşlerinizi ateş ölçme topiğne koyun bana orda yardımcı oldular lovelide oldu tabiikii lovelide orayı önermiştii hımmm bu arda burayada koyun takip edelim öğrenelim:)))

evet neden olmasın gayet güzel fikir

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
busecan35, fatosozel, ahsen_81, nhlkpr+

niye sustunuzzzsengözlerimebaksanab

dün burdada akşam üzei bir yağdı gök delindi sandık yaz yaz bu ne yağmuru ya önceden böyle olmazdı mevsimlerde şaştı anacım

İYİYİM CANIM SEN NASILSIN.GEÇMİŞE DALDIM KAYNATMIŞSINIZ MAŞALLAH BİTMEK BİLMEDİ.İŞLERİM VARDI SABAHTAN GİREMEDİM.

AMA BEN HALAYI KAÇIRMIŞIMM YAAAAAAAAA:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
üzme kendini gülüm kızlar toplansın senin içinde bir halay döneriz ama sen yavaş yavaş oynuycan. nazlı bebişimiz nasıl bu arada

dün burdada akşam üzei bir yağdı gök delindi sandık yaz yaz bu ne yağmuru ya önceden böyle olmazdı mevsimlerde şaştı anacım
kız bizim burada pazar gününden beri böyle. gerçi ben yağmuru severim rahmettir berekettir yağsın da tek sıkıntım camlar işte

kızlaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz yaffffffff sıkıldım ben sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile :gitme: boshayallersmile :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…