şu son bi kaç gün nasıl geçcek yaaa dellendim kıslar ben dünkü bebişli arkadaşa gitcem ne alsam acaba:) bebek albümü vs mi.)
evet serpil katılıyorum düşüncelerine of offffffff bende nazaz kılıp çıkıyorum gidem gelem bakem:)
kızlar ben çıkmalıyım bebeişlerimm akşam gel,irimm öpüldünüz hepinizzzzzzzzz
şu son bi kaç gün nasıl geçcek yaaa dellendim kıslar ben dünkü bebişli arkadaşa gitcem ne alsam acaba:) bebek albümü vs mi.)
kılzar ateşlerinizi ateş ölçme topiğne koyun bana orda yardımcı oldular lovelide oldu tabiikii lovelide orayı önermiştii hımmm bu arda burayada koyun takip edelim öğrenelim:)))
evet yazıyorum orayadaseninkide inişli çıkışlı :))) şu ateş ölçmedi kızlar yardımcu oluyo oraya mı yazsak
evet ateş kızlar :asigim::roflol:biz ateşliyiz canımm :)) afiyet olsun
busecan bizimkiler kardeş bence:))))) inatcı keçiler
kız susmadım burdayım canım sütlaç istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. bol tarçınlıKonuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
busecan35, fatosozel, ahsen_81, nhlkpr+
niye sustunuzzzsengözlerimebaksanab
CANIM BOL TARÇINLI SÜTLAÇ ÇEKTİ cokacimcoook
walla bilmem inşallah hayırdır ama benim adetim yaklaştığındada aşeriyor gibi canım her şey ister kaydirigubbakcemile3fatoş hayır olsun canım...:))
sen nerde yaşıyordun tualina canımfatoş hayır olsun canım...:))
ahsen gelmiş nasılsın ahsen sırnaşık şey
üzme kendini gülüm kızlar toplansın senin içinde bir halay döneriz ama sen yavaş yavaş oynuycan. nazlı bebişimiz nasıl bu aradaİYİYİM CANIM SEN NASILSIN.GEÇMİŞE DALDIM KAYNATMIŞSINIZ MAŞALLAH BİTMEK BİLMEDİ.İŞLERİM VARDI SABAHTAN GİREMEDİM.
AMA BEN HALAYI KAÇIRMIŞIMM YAAAAAAAAA:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
kız bizim burada pazar gününden beri böyle. gerçi ben yağmuru severim rahmettir berekettir yağsın da tek sıkıntım camlar iştedün burdada akşam üzei bir yağdı gök delindi sandık yaz yaz bu ne yağmuru ya önceden böyle olmazdı mevsimlerde şaştı anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?