sorma serpilcim mutfakta kombim mıtfak halımda makinada yıkanıyo küçük yani akşam atarım yıkanır dediğin gibi su temiz aydınlık olsun
geçmiş olsun canım çalkışınca zor oluyor ya ASllah kolaylık versin canım neyseki makinada yıkanabiliyormuş işin biraz daha kolay ama tabi sabahki halini tahmin ediyorumbaşım ağrıyo canım güne biraz stresli başladım sabah bir uyandım kombi su akıtmış( apar topar bişiler yaptım çok su değil allahtan halı çekmiş suyu kombiyi kapattım altına kova koydm geldim bakalım akşama neler bekliyo bizi servis çağıracağım
iyiym canım sen nasılsın adet düzeninde bu tür değişiklikler olabilir ama üstüne görme diye bir olayda var onuda göz ardı etme derimgünaydın kızlar nasılsınız
serpilim bende tatile gittin sandım ne bilem kuzum :78:nasılsın
fatoşcum ben iyiyim sen nasılsın hadi gözünüz aydın bebiş gelmiş allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin analı babalı inşallah
nihal tuğba belenay selda nasılsınız kızlar
kızlar şükür bir kaç aydır adet düzeni güzel gidiyor yalnız bu ay çok az oluyorum ben ya doktora gidicem ama bir fikriniz varmı acaba
serpil02507+,belenay+,cimcimes53+,nhlkpr+,fatosozel,
bebeğimiz geldi allaha şükürler olsun sağlığı yerinde. hepinize teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı. darısı herkesin başına inşallah
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1. nazemir
2. belenay
3. nhlkpr
4. fatosozel
5. serpil02507
6. cimcimes53
herkese selam
Kızlar selam msnden mecburen düştüm elektrik yoktu şimdi geldi yemekten sonra dönerim serpil gel kız seninlede atışalım
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1. nazemir
2. belenay
3. nhlkpr
4. fatosozel
5. serpil02507
6. cimcimes53
herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?