Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok yorma kendini canım dikakt et:)))999

sağol canım işte ne kadar dinlenilirse

c vitamini ve tavuk suyu çorba bol bol iç iyi gelecek:)))
ahhh birde yapan olsa ama nerde dur kayınvalideme söyleyeyimde yapsın işe yarasın biraz

geçmiş olsun canım fırsat buldukça dinlen

sağol fatoşum allah razı olsun hepinizden

Son düzenleme:

kızçelerrrrrrrrrrrr...hepinize günaydınnnn....
serpilim....dün hiç giremedim canım...sen de seyahateydin....denk gelemedik..ben de si özledim kuşum...

fatosozel+,belenay,
canlar nasılsınız..
hemşom sen de çok yoğunsun benim gibi....bu yoğun iş temposu bize iyi mi geliyor,kötü mü bilemiyorum valla....

fatosozel+,belenay,
canlar nasılsınız..
hemşom sen de çok yoğunsun benim gibi....bu yoğun iş temposu bize iyi mi geliyor,kötü mü bilemiyorum valla....

hemşom yoğunluk varda. bir türlü kızlardan ayrılıp işimi yapamıyorumki. dün kardeşimin bebeği oldu yoktum hastanedeydim. sen nasılsın canımın içi
Fatoş msn açıyorum kimse yok yoksa beni sildinizmi herkes çevrim dışı

elbette sildik selda ne bekliyordun canım. en sonki telefon muhabbetinden sonra güven olmayınca

günaydın canım nasılsın

başım ağrıyo canım güne biraz stresli başladım sabah bir uyandım kombi su akıtmış ( apar topar bişiler yaptım çok su değil allahtan halı çekmiş suyu kombiyi kapattım altına kova koydm geldim bakalım akşama neler bekliyo bizi servis çağıracağım

ne anlamadım kaç kez aradın da telefona çıkmadım hala güvenmiyorsan ne diyeyim

günaydın kızlar nasılsınız

serpilim bende tatile gittin sandım ne bilem kuzum :78:nasılsın

fatoşcum ben iyiyim sen nasılsın hadi gözünüz aydın bebiş gelmiş allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin analı babalı inşallah

nihal tuğba belenay selda nasılsınız kızlar

kızlar şükür bir kaç aydır adet düzeni güzel gidiyor yalnız bu ay çok az oluyorum ben ya doktora gidicem ama bir fikriniz varmı acaba

kumsalımmmm gamzelimmmmmmmm

her ay aynı yoğunlukta olmayabilir takma kafana

kumsal o az adet olma olayı bendede oldu nedense bende inşallhh bu ay adet olmam olursam adam gibi dr gitme kararı aldım

offf canım benim eee birde halı yıkama derdşn çıktı şimdi ( ya extra işler insanın canını sııyor neyse su aydınlıktır diyelim öyle teselli edelim kendimizi canım

offf canım benim eee birde halı yıkama derdşn çıktı şimdi ( ya extra işler insanın canını sııyor neyse su aydınlıktır diyelim öyle teselli edelim kendimizi canım

sorma serpilcim mutfakta kombim mıtfak halımda makinada yıkanıyo küçük yani akşam atarım yıkanır dediğin gibi su temiz aydınlık olsun

bayılıyorum sizin bu tatlı atışmalrınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…