selam kızlar ben geldim ama hala hastayım bu hafta hastalıkla geçti işler birikti biraz yoluna koyayım dedim dün duaya katılamadım yazmıştım hastayım diye kimse okumamış herhalde olsun dualarda unutmamışsınız beni sizleri seviyorum görüşmek üzere
serpil02507+,seldayavuzguray,belenay+,
kızlar bende o uzayan akıntıyı kolay kolayy olmuyordu dün iki kere olduya ben bu ay gayri ihtiyarı tarçın içtim ara ara ve adaçayıı içtim ama kür anlmında değil öyle sıcak içececk olsun diye içtim acaba bu tarçınla adaçayıı birşeylermi yaptı geçen ayy kupkuruydum yani yumurtlara faydasımı var merak ettimde
olmuştur belki aksi gibide ben bu ay kupkuruyum anlamadım gitti aman zaten hoş hiç umudumda yok görenler diyo sen kendine bakamıyorsun hamile olsan ne yapacan galiba haklılar şöyle yaz gelsin seri bir çalışırım kışın çok zor oluyor
üzülme canım seen öncelikle iznin olursa kocanabelanyy
evett tınn yanii malum bende yumurtlam döneminde ciidi sendurum oluşur 3 gündür heyheylerim üzreimde benim ayyy birde düşünsene altın günlerimm ve dün iki kere uzayan akıntıı ana ben kıvrandıkça adam 100 adım kaçtıa ana birde bana patlamsmıı strese sokma beni bu ay istemniyorum ağzından çocuk lafı dutymmalıyım hezırlan hemen tüpe bşalayalım demezmii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olmuşumm sinirimden ağldımm bende onun tek derdi benmişim eeeeee tabii o bir babba beni anlarmı bende anne olamlıyım dedim neysem yedik birbirimizi anlayacğınn sonra bana ne olur Allah rızası için beni strese sokma acı çektirme demezmi yaniii anlayacğın bu ayy gümmmmmmmm bende neyse alalhtan siz varsoınız jkeyfim yerinde :)))))))) hiç bişi neşemizi bozamazz hahahhahhahahahhahhahaha
üzülme canım seen öncelikle iznin olursa kocanabelkim aklı başına gelir
sonracıma kuzum bu erkeklerin hepsi böle sınıfı farklı olsada cinsi hep aynı bunlarınboşver bazen onlarada hakveriyorum aman duymasınlarda:26:ya aslında biz burda dertleşip kendimizi sakinleştiriyoruz içimizi boşaltıyoruz erkekler bu konuları aralarındada olsa pek konuşmayı sevmezler hep içine atarlar başka şeyleri ağızları dolu dolu konuşurlarda iş bebek meselesine gelince derdini kimseye diyemzler sankim yasak günah neyse bizde eşimle böyleydik sonradan ben bıraktım peşini şimdi sadece kendimiz için birlikteyiz öteki türlü strese giriyor adamlar yok yumurtlama günü yok çatlama onlar için kalıba girmek ağır gelir rahatı severler boşveeeeer eşim bir keresinde ben üzülmüyormuyum sanki ama erkekler öle kolay deşarj olamaz yapımız bu senin gibi davranamam elimde değil kasılıyorum dedi bende saldım çayıra mevlam kayıra tabi tüp bebek işlerine geliyor bir kere bi verecekler tamam uğraşan kadın oluyor neyse serpilcim üzme kendini akışına bırak enişte relaks olsun :82: zaten zorlada yaptırsak gelmiyeceği varsa gelmiyor keratalar hakkımızda hayırlısı
caANIM BUNLARIN ETKİSİ OLUR YUMURTLAMAYA SEN DEVAM ET O ZAMAN ETKİLİ OLDUYSAserpil02507+,seldayavuzguray,belenay+,
kızlar bende o uzayan akıntıyı kolay kolayy olmuyordu dün iki kere olduya ben bu ay gayri ihtiyarı tarçın içtim ara ara ve adaçayıı içtim ama kür anlmında değil öyle sıcak içececk olsun diye içtim acaba bu tarçınla adaçayıı birşeylermi yaptı geçen ayy kupkuruydum yani yumurtlara faydasımı var merak ettimde
geçmiş olsun canım bazen yazdıklarımız arada kaynayabiliyor bende bazen kendimi hayalet gibi hissediyorumselam kızlar ben geldim ama hala hastayım bu hafta hastalıkla geçti işler birikti biraz yoluna koyayım dedim dün duaya katılamadım yazmıştım hastayım diye kimse okumamış herhalde olsun dualarda unutmamışsınız beni sizleri seviyorum görüşmek üzere
aslında bu akıntılara falan takılmamak lazım kızlar tadını çıkarın ne zaman canınız istedi o zamanolmuştur belki aksi gibide ben bu ay kupkuruyum anlamadım gitti aman zaten hoş hiç umudumda yok görenler diyo sen kendine bakamıyorsun hamile olsan ne yapacan galiba haklılar şöyle yaz gelsin seri bir çalışırım kışın çok zor oluyor
evet canım haklısn onların açısındanda bakmak lazım ne tatlıısn ya:81::81::81::81::81::81::81::81::81:
ayyyyyyyyyyyyyy geçmiş olsun hemende sitem yaparmışkız dün herkesler gergindii Ç))))))
caANIM BUNLARIN ETKİSİ OLUR YUMURTLAMAYA SEN DEVAM ET O ZAMAN ETKİLİ OLDUYSA
geçmiş olsun canım bazen yazdıklarımız arada kaynayabiliyor bende bazen kendimi hayalet gibi hissediyorumsohbette çok olunca gözden kaçıyoruz ama olsun sonunda mesaj yerine gidiyor ve geçte olsa farediliyor bizde seni seviyoruz canım
aslında bu akıntılara falan takılmamak lazım kızlar tadını çıkarın ne zaman canınız istedi o zaman
ama şu bir gerçek kışın gerçekten zor oluyor soğukta ne kadar sıcak evde olsa amaaaaaaan soğuk moğuk valla geldimi dinlemiyoz işte
dur kız naz yapayım dedim biraz bahar havası hepimizi geriyor sanırım dün yoktum çok şey kaçırmışım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
yeni kalktım valla ohhhhhhhhh ne uyumuşum be ne var ne yok kızlar :))))))))))))
ohhhh sefan olsun kız birgünde benim için yatsana cimcime yatmayı özledim ama bennnn
kızlar tekrara yazıyom haftaya cumaya kadar yusuf süresi okuyacaz inş. 41 tane kim kaç isterse bana özelden yazsın burdan takip edemiyorum buara.....
Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ben geldim.Geçmişi okuyacak vaktim yok ne yazık ki,umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben Uras paşamızla haşır neşirim,biraz sarılığımız,birde nerden kaptığı belli olmayan bir mikrobumuz var yavaş yavaş düzeliyoruz.
Vaktim oldukça gelmeye çalışacağım hepinizi çokkkk öpüyorum
Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ben geldim.Geçmişi okuyacak vaktim yok ne yazık ki,umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben Uras paşamızla haşır neşirim,biraz sarılığımız,birde nerden kaptığı belli olmayan bir mikrobumuz var yavaş yavaş düzeliyoruz.
Vaktim oldukça gelmeye çalışacağım hepinizi çokkkk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?