Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şekerim kıçınızı kaldırıp yapıcaksınız

valla kıçımızı değil şeyimizide kaldırmayız kıızm biz planlıyızdır sabah işe yetişcem diye koşturmaktan yapamam uyukuluda yapamam hafta sonu
kız hem ben oyle sabah çalışmasından kalmadım ki ne zaman kaldım onu bile bilmedim geçen ay

sen beceriklisin sabah konusunda

yumurta umarım hafta sonuna denk gelir

kızla iyi dilekleriniz teşekir ediyorum allah razı olsun
canlar dualara kavuşamadım üzgünüm ama yüreğim buradaydı rabbim kabul etsin inşşşş

canım benim benide unutmamışsın...öpüyorum seni

günaydııııııııııııın güzel bir gün olmasını diliyorum burda hava çok güzel güneş o güzel yuüzünü gösterdi her kış olduğunu iddia etsede bana bahar geldiiii

:118::118::118::118::118:

süpersin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınnn bahar geldi demii anam ben dün donuma kadar yağmurda ıslandım :)))) bize daha bahar gelmedi hahahhahahahahhahah yerim seni senin baharından faydalanlım olmazmı kız çalışma günlerindeyim dün iki kere o uzayan akıntıdan geldii ama benim mübarek kocamın dötüü kalktı çalışma malışma yok bende tınnnnnnnnnn diyorum

günaydın nbr serpoş hakketten oyle burdada hava süper açık , güneşli mis gibi insanın içini ısıtan bir hava bahar gelse yaz gelse ohh açılsak saçılsak :92::92::92::92::92::92:

ayyy evet ya artık ısınsa ben lahana gibiyim kıçım başım donuyor dün burda felaket yağmur vardıı ama senle belany sayesinde içim ısndıı ve iyi hissetmeye başldımmm ben yarım saate kadar gelicemm:92::92::92:

amaaaaaaaaaaan boşver erkekler hep aynı kendi canlşarı istedimi dokuz takla atarlar boşver benim gibi yap hiiiiiiiiiiiiç oralı bilem değilim banane ben anne olamıcaksam oda baba olamıcak hıh

türklük damarımmı kabardıı ne herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın serpill , belanay günaydın
günaydın canım sanada

hiiiişt yağmur kış deme bahar geldi diyom ya anlamıyonuz mu siz bahaaaaaaar
:81::81::82::82:

belanyy

evett tınn yanii malum bende yumurtlam döneminde ciidi sendurum oluşur 3 gündür heyheylerim üzreimde benim ayyy birde düşünsene altın günlerimm ve dün iki kere uzayan akıntıı ana ben kıvrandıkça adam 100 adım kaçtıa ana birde bana patlamsmıı strese sokma beni bu ay istemniyorum ağzından çocuk lafı dutymmalıyım hezırlan hemen tüpe bşalayalım demezmii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli olmuşumm sinirimden ağldımm bende onun tek derdi benmişim eeeeee tabii o bir babba beni anlarmı bende anne olamlıyım dedim neysem yedik birbirimizi anlayacğınn sonra bana ne olur Allah rızası için beni strese sokma acı çektirme demezmi yaniii anlayacğın bu ayy gümmmmmmmm bende neyse alalhtan siz varsoınız jkeyfim yerinde :)))))))) hiç bişi neşemizi bozamazz hahahhahhahahahhahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…