şekerim kıçınızı kaldırıp yapıcaksınız
valla kıçımızı değil şeyimizide kaldırmayız kıızm biz planlıyızdır sabah işe yetişcem diye koşturmaktan yapamamuyukuluda yapamam hafta sonu
kız hem ben oyle sabah çalışmasından kalmadım kine zaman kaldım onu bile bilmedim geçen ay
sen beceriklisinsabah konusunda
kızlar cumanız mübarek olsun okuduğumuz dualrı rabbim kabul buyursun hepimizn gönül murdaını nasip etsin Allah aminnnn
bu cuma günü hurmetine yeteer arkadşımızın eşine rabbim acil şifalar versin hasta olan tüm hastalar rabbimm en kısa zamnda ifalrını versinn
arkadşalrım tben şekerleblebi fatoözel kumsal belanay masal cimcime belanay nimren nazemir nisan xayşex giem79 çigdem41 hpt_honey wenhar hayatkavuniçi cimcime seldayavugüray ve niklerini syaamdığım tüm arkadşlarımıza hayırlı annelikler nasip etsin
ahsen loveli sezen mısra bu güzel annlere rabbimm bebeklerile mutlu günler nasip etsin
tualinaya hayırlı sağlıklı doğum versin rabbimm
hastalar şifa dertliler deva zor durumda olan din kardeşlerimiz ve tüm dünya insanlarına rabbim yardım etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııııııııııııın güzel bir gün olmasını diliyorum burda hava çok güzel güneş o güzel yuüzünü gösterdi her kış olduğunu iddia etsede bana bahar geldiiii
:118::118::118::118::118:
var mı güzel yeni haberler canlarım...
,tben+,
günaydın cnmm
günaydın nbr serpoş hakketten oyle burdada hava süper açık , güneşli mis gibi insanın içini ısıtan bir hava bahar gelse yaz gelse ohh açılsak saçılsak:92::92::92::92::92::92:
Ayyy evet ya artık ısınsa ben lahana gibiyim kıçım başım donuyor dün burda felaket yağmur vardıı ama senle belany sayesinde içim ısndıı ve iyi hissetmeye başldımmm ben yarım saate kadar gelicemm :92::92::92:
amaaaaaaaaaaan boşver erkekler hep aynısüpersin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınnn bahar geldi demii anam ben dün donuma kadar yağmurda ıslandım :)))) bize daha bahar gelmedi hahahhahahahahhahah yerim seni senin baharından faydalanlım olmazmıkız çalışma günlerindeyim dün iki kere o uzayan akıntıdan geldii ama benim mübarek kocamın dötüü kalktı çalışma malışma yok bende tınnnnnnnnnn diyorum
türklük damarımmı kabardıı neherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım sanadagünaydın serpill , belanay günaydın
hiiiişt yağmur kış deme bahar geldi diyom ya anlamıyonuz mu siz bahaaaaaaarayyy evet ya artık ısınsa ben lahana gibiyim kıçım başım donuyor dün burda felaket yağmur vardıı ama senle belany sayesinde içim ısndıı ve iyi hissetmeye başldımmm ben yarım saate kadar gelicemm :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?