ben birtane yusuf süresi okudum
serpil seni çölde buldğum su gibi görüyorum yaa
merhabalar kimse yokmu dertleşecek
serpil cimcime de burda ama mayasız poğaça tarifine bakıyo kocasını beslicek sanırım
serpil cimcime de burda ama mayasız poğaça tarifine bakıyo kocasını beslicek sanırım
hahahahhahahahha bende sabahh börek yaptım seçil kocacım kaşta şuan yolda eee cimcime kocasını bselesin ateş topiğne atelişimi koydumm seçil
ateş topiğne koydumm ronya yorumlamış sağolsun kız biz şu uzayan akıntıyı yalnış biliyoruz o akıntı olunca 4 gün çalışmalıymışız googel amcadan öğrendim ee ronyada dr sormuş yetidini almış canım
sorma cnm ben de ateşi koycaktım ama 2,5 saatlik uykuyla ölçtüm sordum bişi olurmu die kızlara.3 saatlik uykuyla ölçülmeliymiş ya.bilemedim bişi olurmu ki.cimcimeyle kocaları besleyin bakalım siz afferim size
hani şu uzayan şefafaf akıntı varya işte o gelince 4 gün çok önemliymiş canım ya wen har şu tabloyu ben yapmıyorumm banada öğretsenize onu yada ben değerlerimi veryim bir tablo yapsana bana sen çözmüşüsn bu işibu google amcada her bi haltı biliyo saolsunakıntının geldiği gün ve sonraki günler.yani toplamda 4 gün demi.13 te geldiyse 13-14-15-16 gibi yani.ronya dr mı sormuş serpil
bu google amcada her bi haltı biliyo saolsunakıntının geldiği gün ve sonraki günler.yani toplamda 4 gün demi.13 te geldiyse 13-14-15-16 gibi yani.ronya dr mı sormuş serpil
hani şu uzayan şefafaf akıntı varya işte o gelince 4 gün çok önemliymiş canım ya wen har şu tabloyu ben yapmıyorumm banada öğretsenize onu yada ben değerlerimi veryim bir tablo yapsana bana sen çözmüşüsn bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?