Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil cimcime de burda ama mayasız poğaça tarifine bakıyo kocasını beslicek sanırım

ateş topiğne koydumm ronya yorumlamış sağolsun kız biz şu uzayan akıntıyı yalnış biliyoruz o akıntı olunca 4 gün çalışmalıymışız googel amcadan öğrendim ee ronyada dr sormuş yetidini almış canım

hahahahhahahahha bende sabahh börek yaptım seçil kocacım kaşta şuan yolda eee cimcime kocasını bselesin ateş topiğne atelişimi koydumm seçil

sorma cnm ben de ateşi koycaktım ama 2,5 saatlik uykuyla ölçtüm sordum bişi olurmu die kızlara.3 saatlik uykuyla ölçülmeliymiş ya.bilemedim bişi olurmu ki.cimcimeyle kocaları besleyin bakalım siz afferim size

bu google amcada her bi haltı biliyo saolsunakıntının geldiği gün ve sonraki günler.yani toplamda 4 gün demi.13 te geldiyse 13-14-15-16 gibi yani.ronya dr mı sormuş serpil

Son düzenleme:
sorma cnm ben de ateşi koycaktım ama 2,5 saatlik uykuyla ölçtüm sordum bişi olurmu die kızlara.3 saatlik uykuyla ölçülmeliymiş ya.bilemedim bişi olurmu ki.cimcimeyle kocaları besleyin bakalım siz afferim size

canım bende ölçmüyordum ronya ölç dedi bakalım bugünkü ateşim önemli bugünkü ateşe göre yumurtlayıp yumurtlamdığım belli olackmış cnmm ee hadii hakkımızdan hayırlsıı rüyamda çok ağlıyordumm .)))))

bu google amcada her bi haltı biliyo saolsunakıntının geldiği gün ve sonraki günler.yani toplamda 4 gün demi.13 te geldiyse 13-14-15-16 gibi yani.ronya dr mı sormuş serpil
hani şu uzayan şefafaf akıntı varya işte o gelince 4 gün çok önemliymiş canım ya wen har şu tabloyu ben yapmıyorumm banada öğretsenize onu yada ben değerlerimi veryim bir tablo yapsana bana sen çözmüşüsn bu işi

evet evt doğru bende bu zayan akıntı iki kere geldi aynı gün içinde biri ikindi vakti biride akşam canım 11ci gün geldii yani 14 ne kadr sıkı çalışma olmalı gün aşırı sonra tabiiki yine devamda o günler önemliymiş balımm

serpil02507+,nazemir,sumelaa,ven_har+, suuskun hanımlarrr

nazemirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haberr ayyy bugün pc bayramı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…