çözünce banada haber verin kızlar o halde. ben yukarı çıkıp bir sıcak çorba içip geleyim. içim kazındıkafayı yedim şu siteyle uğraşıyorum fatoşş
evet bana şifre ve kullanıcı adı geldiay sinir oldum sorunoldu diyo yaaaaa mail e şifre yollaması lazımm
canım bebeğimmm 2 yıl ing okudum ben seve seve öğretirim tabiki :ecrin_bebek: hele bir gelsinwaaaaaaaaaaaaay nihalim iyi derecede ingilizce biliyorsun ha. o zaman çocuğum olunca sana yollarım ingilizce öğretirsin teyzesi
evet bana şifre ve kullanıcı adı geldi
oky fatoşcım afiyet olsunçözünce banada haber verin kızlar o halde. ben yukarı çıkıp bir sıcak çorba içip geleyim. içim kazındı
mail adresini yanlış vermiş olabilirmisinbana niye gelmedi :sinifsinif:
farklı bir mail adresiyle tekar dene çünkü hemen geliyo şifre kullanıcı adı falan
busecim şimdi önce sen kullanıcı adı belirliyosun ve şifre sonra onlar sana başka yolluyo önce kendi belirlediğini sonra sonrarinkini gir yani iki kez şifre ekranı gelicek ok
tamam canım ilkine senin kullanıcı adın şifren ikinci ekrana onların yolladığı eğer takılıyosa senın pc de sorun vardırbeyaz ekran geldi ikinci sayfa açıldı orayada girdim takıldı
oldu sayılır ama karışık canım ateş ölçmedi kızlardan bilgi almak gerek buse orda tanıdık varsa sorsana canım ya onlar nasıl kullanıyolar die:hooray:hallettinizmi kızlar durum nedir
giriş için kullanıcı adı ve e posta yazıyosunnn sonraki diyotamam canım ilkine senin kullanıcı adın şifren ikinci ekrana onların yolladığı eğer takılıyosa senın pc de sorun vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?