Allah kabul etsin canım....başlamışsın yeniden...hiç bırakmazsın inşallah...
serpilim Allah hepimizinkini kabul etsin....ben de kılıyorum namaz...5-6 sene kadar oldu....babamı kaybettikten sonra kılmaya başladım....beni çok rahatlatınca da bi daha bırakmadım...aslında düğünden bir kaç ay önce bıraktım...evlendikten sonrada 6-7 ay verince yaklaşık bir sene kendimi kaptırmışım haşne fişneye
bir arkadaşım bana dedi ki " ne güzel atandın işin var, eşini de buldun evlendin..namazı bırakmak olur mu" çok utandım....Allah bıraktırmasın bir daha....
Daha fazla aşk ile ibadetlerimizi eksik etmesin.....bebek olur ya da olmaz....bu dünyanın bizim için elbet sonu olacak....
Allah günahlarımızı afettsin......
insan başına gelince herşeyi beceriyor ben 14 yaşındayken 40 günlük bebeğe baktım ...ama şimdi kendi çocuğum olunca nasıl bakacam diye düşünüyorum
adet günün ne zaman peki....gelmesin hiç inşallah....
benim umutları tükenmez arkadaşım....Rabbim gönlündekini tez zamanda versin
seni çooook ama çoook seviyorum....seviyoruz...........
adet günüm galiba 13 şuant 28 günde oluyorum bugünler altın günlerim biliyormusn uuazn zamndan beri görmedğim şefaf akıntıyı yaşadım hemde iki kere .)))) adetimin 13.cü günü maslım dur baklım çalışmamızda var rabbim ne göstercekk ama sana sır vereyim kimse duymasın artıkk versinnnnnnnnnnnnnnn ya:26::26::26::26::26:
aaaaaaaaaaaaaaaaa bu arad bende siziiseni ve sizleriiiiiiiiiiii seviyorum kopuk bir anımda düştüm buraya ve çok şey öğrendim iyiki varsınz
canlarımm ben çıkmak zorundayım hepinizii kocamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorumm
masalım sana 41 yasin okuyucam rabbim kabul etsin ben okurken sen huzurlu bekleyişlerde ol ve bunu inanıyorum hiisedeceksin hediyemi kabul et cnmm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
masalım sana 41 yasin okuyucam rabbim kabul etsin ben okurken sen huzurlu bekleyişlerde ol ve bunu inanıyorum hiisedeceksin hediyemi kabul et cnmm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
canım serpilim sağol...nasıl mutlu ettin beni....
ben de sana 41 yasin okucam kız...vallahi içimden geldi....hem ne zamandır okumuyorum yasin.....sebep olur inşallah....sen de huzurlu ol.....
ben de çıkıyorum...öpoüyorum hepinizi....
sumela....du bakıyım hemşeri buldum...maçkali misun
kızlar geçen gün bir arkadaş buğdayın üzerine 41 yasin okuyup umreye ve ya hacca giden birisiyle gönderirsen kutsal topraklardaki kuşalra atılınca bebk isteyenlerin bebği olur demişti bende ablama anlattım sağolsun (ablam kuran öğrenmek için kursa gidiyor )kurs arkadaşlarıyla okuyup umreye giden birsiyle gönderim rabbim kabul etsin inşş
inşalalh duan kabul olsun bir an evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?