Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

adet günün ne zaman peki....gelmesin hiç inşallah....

benim umutları tükenmez arkadaşım....Rabbim gönlündekini tez zamanda versin

seni çooook ama çoook seviyorum....seviyoruz...........

evet canım rabbim kabul etsin arakdşın çok güzel söylemiş bazan nefsimize yenilip ibadetimizden özellkle namzadan kaçıyoruz halbuki bunla hesap sorulack bize borcumuz tekara başldımm rabbiim devamını nasip etsin cnmm bendie çok rahatlatıyor namaz ve dualar ruhuma ferahlıok veriyor aksi takdirde kendimi bakırköyde bulabilrdim

insan başına gelince herşeyi beceriyor ben 14 yaşındayken 40 günlük bebeğe baktım ...ama şimdi kendi çocuğum olunca nasıl bakacam diye düşünüyorum

nazemir canım pardon geç oldu biliyorum ama serpilim aklımı başımdan aldı...girince okursun artık...

sen daha bebekmişsin nasıl bebek bakmışsın maşallah

geriye ket vurma olur sen de o zaman canım....daha fazla zaman geçemeden gelsin de bebeğin sen hatırlarsın bişeyler geçmişten

adet günün ne zaman peki....gelmesin hiç inşallah....

benim umutları tükenmez arkadaşım....Rabbim gönlündekini tez zamanda versin

seni çooook ama çoook seviyorum....seviyoruz...........

adet günüm galiba 13 şuant 28 günde oluyorum bugünler altın günlerim biliyormusn uuazn zamndan beri görmedğim şefaf akıntıyı yaşadım hemde iki kere .)))) adetimin 13.cü günü maslım dur baklım çalışmamızda var rabbim ne göstercekk ama sana sır vereyim kimse duymasın artıkk versinnnnnnnnnnnnnnn ya:26::26::26::26::26:

aaaaaaaaaaaaaaaaa bu arad bende siziiseni ve sizleriiiiiiiiiiii seviyorum kopuk bir anımda düştüm buraya ve çok şey öğrendim iyiki varsınz

buraya girse bakırköyden bi yetkili, hepimizi toplar götürür zaten....

ben bazen misafir girişi yapıp yazdıklarınızı okuyorum da bi tane akıllı yok
içerdeki de aynı dışardaki de.... ben de dahil sizden ayrılmam

ilaçlardan heralde

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nazemir,masal0663+,sumelaa,

umutlarımız hep olsun fakat beklentilerimiz çok büyük olmasın büyük beklentiler büyük yıkımlara gebe onun için yaşamda umut olmalı yaşamın kanunu bu ............

canlarımm ben çıkmak zorundayım hepinizii kocamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorumm

masalım sana 41 yasin okuyucam rabbim kabul etsin ben okurken sen huzurlu bekleyişlerde ol ve bunu inanıyorum hiisedeceksin hediyemi kabul et cnmm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

13 mart demen istedin sanırım....benimde altın günlerim işte....bizim çalışma sitilimiz farklı canım bi kaç kişinin önünde alenen yani....

önümüzdeki ay aynı gün adet olacağız yaklaşık olarak....inşallah olmayacağız....

ya neşeyle loveli nerdeyse aynı gün doğurdu nasıl istedim seninle aynı zamanlarda gebe kalabilmeyi.....

calış serpilim çalış....tüfek omza kegel egzersizini unutma...yakı yak...pekmez ye,yedir....

YA ALLAH İNŞALLAH

bendende iyi akşamlar herkese

canım serpilim sağol...nasıl mutlu ettin beni....
ben de sana 41 yasin okucam kız...vallahi içimden geldi....hem ne zamandır okumuyorum yasin.....sebep olur inşallah....sen de huzurlu ol.....

ben de çıkıyorum...öpoüyorum hepinizi....

kızlar nasılsınız ben çok giremiyorum eşimin yanına gidiyorum her gün
yarında büyük ihtimalle servise çıkacak o zaman nette giremem evimize dönene kadar
sizleri özledim sohbet etmeyi ama çok yorgunum bu saatte gözlerim kapanıyor

bana kim 41 yasin okuyacak:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar geçen gün bir arkadaş buğdayın üzerine 41 yasin okuyup umreye ve ya hacca giden birisiyle gönderirsen kutsal topraklardaki kuşalra atılınca bebk isteyenlerin bebği olur demişti bende ablama anlattım sağolsun (ablam kuran öğrenmek için kursa gidiyor )kurs arkadaşlarıyla okuyup umreye giden birsiyle gönderim rabbim kabul etsin inşş

inşalalh duan kabul olsun bir an evvel

kızlar size ne anlatacağım
benim eşim çukurova ünverstesi balcalı has şu anda dün orada bir kız çocuğu 4 veya 5 yaşında gördüm karnı kocaman (9 aylı hamile kadın karnı kadar )
sonra öğrendimki kız karnıdaki ikiziymiş omuz kısmından karnına yapışık doğmuş kalbi ve diğer organları varmış sadece başı yokmuş hatta popusu varmış ve kaka yapıyormuş popo kısmına bez bağladıkları için biraz daha büyük görünüyormuş küçük kızın karnı
ve asıl önemlisi doğduğunda anne ve babası kızı has ter edip gitmişler oaradaki hemşireler bakmışlar bu güne kadar
çocuk servisinde yatıp kalkıyormuş has personelide ihtiyaclarını karşılıyormuş bir süre sonra ameliyatlar olacakmış ve düzelecekmiş
çok şekerdi ama ben çok ağladım yaşadıklarına ve yaşayacaklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…