Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,sumelaa,nazemir,masal0663+,

aa kızlar hiç beklemediğim kadar hoş bir gün olduu

iyi çok şükür serpilim....bildiğin gibi....çok nadir de olsa giriyorum....dualarla gidiyorsunuz....ne güzel...
size katılmak çok istiyorum beceremiyorum işte....

benim dualarımda da hep varsınız.....hep varsın....

masalım canım lütfen üzülmek yok biz okuyabilende okuyamayanada ediyoruz okumak çokda önemli değil yürektenn aminnnnnnnnnnnn demek yeterli kuzucumm sen moralini yüksek tutup hayatın tadını çıkartmalıısnn ara ara görün bu yeter tatalım biliyorum ve biliyorsun ki hiç görüşemesekte hep dualarda birbirimze enerji gönderiyoruz bu yeterli değilimi ??? bence yeterli tatalımmmmmmmmmmm mucuyxxxxxxxxxxxxxxxxxx

serpilim aşılamam oldu bugün...2. bu....bismillah dedik devam ediyoruz tedaviye....

sürekli kaçtım bu işten ama bi yerden başlamak gerekiyormuş...biraz moralsizim....aşılamayla ilgili sayfaya girdim...işte tam orda moralim bozuldu kaçtım koşa koşa buraya geldim

canım evella aşılamn hayırlı uğurlu olsun balım masal biliyorsunki bir yerlerden başalamk gerekir doğru ve başaldınn canım aşılmada elebetekii şans çokda yüksek değil fakat bu umutsuzluğa sebebiyet vermesin ilşk aşılmada tutan arkadşlar var bebeğim yani oranı kafana takam onun vakti saaiti geldiyse aşılmada olur mesala benim aşılmada benim dr şok olmuştuu o çok umutluduu ama rabbim demekkii vaktini uygun görmemiş test günümden sonra 2 gün içinde adet oldum moralini bozma bu ay tutmasa ikinciyi denersin
olmdıı 3 olmadı tüpp yanii bize sunulan bütün imkanları kyullanmalyız tabiikii moral bozmadan

mısranın bebişi nasıl??

ne zaman görücüye çıkaracak ....sağlıkları nasıl var mı haberin???

canım mısranın bebeği sarılık olmuş ayrıca bebeşi bir mikrop kapmış mısraının evde net yok uras paşa pek tatalı maşallhh ben hepimiz adına ziyeretine giitim darısı bizlerin başına canım sezaryanla oldu mısrada iyileşmeli uygun zamanda inşallhh görüceye çıkaracak masalımm

aman iyi maşallah
Allah nazarlardan korusun....her bebek sarılık oluyor anladığım ve duyduğum kadarıyla....

yaaaa çok zor be ben beceremem bebeği elime bile alam heralde....minicik şey nasıl tutulur nasıl bakılır.....nasıl duygulardır bunlar....:44: :44: :44:

masal test günün ne zaman aşılamn rahat oldumu cnm

rahattı canım...eşimi yanıma aldı bu sefer....test günüm adetin geçmesini beklicem....

ilk aşılamamda merak ettim çatladım dayanamadım...kan testi yaptırdığımın ertesi günü adet oldum

Rabbim kimseyi bekletmesin....acısı çok ama Allahtan kısa sürüyor...adetin birinci günü ağladım sızladım ikinci günü oooooohhh bitti gitti

sen kaç kere aşılama yaptırmıştı serpilim??

insan başına gelince herşeyi beceriyor ben 14 yaşındayken 40 günlük bebeğe baktım ...ama şimdi kendi çocuğum olunca nasıl bakacam diye düşünüyorum

masalım zamnı gelince olacak tatlım inan bana bebeğim o zaman gelince rabbim o güzel duyguları yaşatack hepimizn özlemi bu değilmi dualrımız bu yönde değilmi canmm bak uras paşanın ilk test kağıdını ultrasyonun ve doğumunu ben gördüm duygulandım ağladım rabbim bizlerede nasip etsin inşalhh demekii bzim vaktimiz gelmemiş yanii gelince elbet olacak evrene nasıl mesaj yollarsak evrende bize o mesajı geri gönderir herşey güzel olacak cnmm

serpil02507+,superisi33,nazemir,masal0663+,sumelaa,

bana 5 dk izn akşam namzını kılmalıyım birazdan gelirim kk açık

canım ben 1 kere aşılam yaptırdım sonra hiç birşey yapmadım zaten 2010 iğrenç bir yıldı benim için her konuda bu ay eşim oldu oldu olmadı tüpe gideriz dedi baklım hayırlsıı işin garibi bende hiç sorun yok ( ama bendede eşle olamam sorunu vardı yani duvarlardanmı hamile kalacktım neyse bitti giiti o günlerde baklım artık nasipp ama ben bu ay umutluyum biliyormuusn nedense içimde bir umut var

serpil02507+,superisi33,nazemir,masal0663+,sumelaa,

bana 5 dk izn akşam namzını kılmalıyım birazdan gelirim kk açık

Allah kabul etsin canım....başlamışsın yeniden...hiç bırakmazsın inşallah...

serpilim Allah hepimizinkini kabul etsin....ben de kılıyorum namaz...5-6 sene kadar oldu....babamı kaybettikten sonra kılmaya başladım....beni çok rahatlatınca da bi daha bırakmadım...aslında düğünden bir kaç ay önce bıraktım...evlendikten sonrada 6-7 ay verince yaklaşık bir sene kendimi kaptırmışım haşne fişneye

bir arkadaşım bana dedi ki " ne güzel atandın işin var, eşini de buldun evlendin..namazı bırakmak olur mu" çok utandım....Allah bıraktırmasın bir daha....

Daha fazla aşk ile ibadetlerimizi eksik etmesin.....bebek olur ya da olmaz....bu dünyanın bizim için elbet sonu olacak....

Allah günahlarımızı afettsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…