canıııııııııııımmmmmmm.....
meşk ediyoruz kıskanacaklar biisi
tatalım tatalımm çok iyiz şükür alalha sen nasılsın ben çok iyim rahatım huuzrluyum mutluyum ne özelimde ne tüzelimde sorun yopk karanlık günleri geride bıraktıkk tatlım seni çok özledimm hep ama hep aklımdasınn herkesler iyi balım idare ediyoruz güzel kız bugün burda olmamm tamamene bir tesadüff iyiki bugün buradyım en azından seni gördümm sen iyimisin canım
valla canım istesin on işi birarada yaparım ama istemedimi parmağımı oynatmam
masallllllllll senin balığının dudakları slkonlumu
iyi çok şükür serpilim....bildiğin gibi....çok nadir de olsa giriyorum....dualarla gidiyorsunuz....ne güzel...
size katılmak çok istiyorum beceremiyorum işte....
benim dualarımda da hep varsınız.....hep varsın....
evet canım silikonlu....zenci dudağı...bayılırım
iyi bir estetsiyene götürmmeişsin slkonu fazla kaçırtmış
serpilim aşılamam oldu bugün...2. bu....bismillah dedik devam ediyoruz tedaviye....
sürekli kaçtım bu işten ama bi yerden başlamak gerekiyormuş...biraz moralsizim....aşılamayla ilgili sayfaya girdim...işte tam orda moralim bozuldu kaçtım koşa koşa buraya geldim
mısranın bebişi nasıl??
ne zaman görücüye çıkaracak....sağlıkları nasıl var mı haberin???
canım mısranın bebeği sarılık olmuş ayrıca bebeşi bir mikrop kapmış mısraının evde net yok uras paşa pek tatalı maşallhh ben hepimiz adına ziyeretine giitim darısı bizlerin başına canım sezaryanla oldu mısrada iyileşmeli uygun zamanda inşallhh görüceye çıkaracak masalımm
masal test günün ne zaman aşılamn rahat oldumu cnm
aman iyi maşallah
Allah nazarlardan korusun....her bebek sarılık oluyor anladığım ve duyduğum kadarıyla....
yaaaa çok zor be ben beceremem bebeği elime bile alam heralde....minicik şey nasıl tutulur nasıl bakılır.....nasıl duygulardır bunlar....:44: :44: :44:
aman iyi maşallah
Allah nazarlardan korusun....her bebek sarılık oluyor anladığım ve duyduğum kadarıyla....
yaaaa çok zor be ben beceremem bebeği elime bile alam heralde....minicik şey nasıl tutulur nasıl bakılır.....nasıl duygulardır bunlar....:44: :44: :44:
rahattı canım...eşimi yanıma aldı bu sefer....test günüm adetin geçmesini beklicem....
ilk aşılamamda merak ettim çatladım dayanamadım...kan testi yaptırdığımın ertesi günü adet oldum
Rabbim kimseyi bekletmesin....acısı çok ama Allahtan kısa sürüyor...adetin birinci günü ağladım sızladım ikinci günü oooooohhh bitti gitti
sen kaç kere aşılama yaptırmıştı serpilim??
serpil02507+,superisi33,nazemir,masal0663+,sumelaa,
bana 5 dk izn akşam namzını kılmalıyım birazdan gelirim kk açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?