özelim dolu değil aslında neden gelmediki
canım neymiş o bulup burayda kopilesnee camnım biz topic olark hep dua okuruz bir kaç defa 500 yasin okudum el birliğle
nazemir canım konu bzimle hiç alaklı değil dersem anlrsın herhelde arık özel kutunu boşatınca uyarın sana yazarımm nedense burdan sana mesaj atamdım halbuki ronyay atabilmiştim muhtemelen senin posta kutun dolu
ablamın kızı kursta hocalık yapıyo. ablamla konuşurken o söyledi. safranla falan yazılan bir dua var onların kursundan birine yapmışlar telefon acıp müjde vermiş. bu hafta sonu ablam ve yeğenim gelecek onu inşaallah mutlaka öğrenir yazarım size.suya koyulup niyet edilip içiliyomuş
13 msj var bende dolu değil seninkini dolu yazıyor
dur benimkine bakyımm :))))))n kızm dedim ya teknoloji özürlüyüm bu modeller böyle
evet canım ben dualrın gücüne inanırım bizlerde uygulaylım rabbimin izniyle bizede şifa olur canım
mesala biz yusuf suresi okuyoruz okumak istresen sende katılabilrsin her hafta muhakk cumaya kadar dualrımızı okuyoruz okuyanda okyumayanda dualar ediyoruz cnm yer gök dua üzerine kurulmuş öyle değilmii ???
tabiki okurum bugün adetimin son günü banyo yapıcam. zahmet olmazsa süreclerinizi ve durumuzu yazarmısınız lütfen.
canım toplamda 41 tane okuyucaz mesala ben 5 yusuf suresi aldım canım cimcimenin özeline kaç tane okuyabilrsen yazarsın burda cimcime arkadşımız sayıyı organize ediyor tatlım mesal 2 okursun 3 okursun sayıyı sen belirle perşembe gecesi bitirmiş oluyoruz cuma günü sela vakti dusını yapıyoruz o gün başka bir sure belirliyoruz hepsi bu şimdii moralin iyi oldumuu söuyle bakayımm önce morallllllllllllllllllllllll tamammııı yoksam saçını başını yolarız burda
çok duygulandırdın beni. Allahım ummadığınız yerden ummummadığınız dermanlar buldursuz size.üzüntüm yok şuan sadece çok duygulandım yalnız lık hissim gitti çok sağolun
canım toplamda 41 tane okuyucaz mesala ben 5 yusuf suresi aldım canım cimcimenin özeline kaç tane okuyabilrsen yazarsın burda cimcime arkadşımız sayıyı organize ediyor tatlım mesal 2 okursun 3 okursun sayıyı sen belirle perşembe gecesi bitirmiş oluyoruz cuma günü sela vakti dusını yapıyoruz o gün başka bir sure belirliyoruz hepsi bu şimdii moralin iyi oldumuu söuyle bakayımm önce morallllllllllllllllllllllll tamammııı yoksam saçını başını yolarız burda
benim net çok kötü sayfalar zor açılıyor
offfffffffffffffffff ben çok duygusalımmmmmmmmmmm ağlatacksın ebnii:2::2:canım şunu lütfen unutma yalnızlık Allaha mahsuustur rabbim kulunu asla yalnız bırakmaz hiç k,imse ama hiçkimse ne sahipsiz ne yalnız beni ağlatacksınn hepimizn sorunu problemi aynı hepimiz birbirimize destek olamlyız yinede bzi kullar sadce sadce aracıyız elerimizi açıp rabbimizden dileyip isteyeceğiz aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
nazemirr mesajını aldımm no stres no panik anlaştıkmıı kız pırsa yemeği yapıyorum bir tarftan size laf yet,iştiriyorumm hahahahhahahahahahhahahahahahahahah
tmm anladım stres yok...hamarat kadınsın.... bende bitaraftan kardeşimle konuşuyom bitaraftan sayfalar açılsın diye bekliyom beklerken duamı okuyom...
eeeeeeee sende hamarat kadınsınn yanii biz hepimiz hamart kadınlarız dermişim 10 parmağımızda 10 marifett
masalımmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbimin sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba heerkeslereeeee
nasılsınız fıstıklar?
serpilim serpilim serpiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşok özledim seni
nasılsın arım balım :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?