kızlar size ne anlatacağım
benim eşim çukurova ünverstesi balcalı has şu anda dün orada bir kız çocuğu 4 veya 5 yaşında gördüm karnı kocaman (9 aylı hamile kadın karnı kadar )
sonra öğrendimki kız karnıdaki ikiziymiş omuz kısmından karnına yapışık doğmuş kalbi ve diğer organları varmış sadece başı yokmuş hatta popusu varmış ve kaka yapıyormuş popo kısmına bez bağladıkları için biraz daha büyük görünüyormuş küçük kızın karnı
ve asıl önemlisi doğduğunda anne ve babası kızı has ter edip gitmişler oaradaki hemşireler bakmışlar bu güne kadar
çocuk servisinde yatıp kalkıyormuş has personelide ihtiyaclarını karşılıyormuş bir süre sonra ameliyatlar olacakmış ve düzelecekmiş
çok şekerdi ama ben çok ağladım yaşadıklarına ve yaşayacaklarına
İşte bir annenin yuvadan giden oğula son vedası.
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yen......i gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak
13 mart demen istedin sanırım....benimde altın günlerim işte....bizim çalışma sitilimiz farklı canım bi kaç kişinin önündealenen yani....
önümüzdeki ay aynı gün adet olacağız yaklaşık olarak....inşallah olmayacağız....
ya neşeyle loveli nerdeyse aynı gün doğurdunasıl istedim seninle aynı zamanlarda gebe kalabilmeyi.....
calış serpilim çalış....tüfek omzakegel egzersizini unutma...yakı yak...pekmez ye,yedir....
YA ALLAH İNŞALLAH
bana kim 41 yasin okuyacak:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ben geldim.Geçmişi okuyacak vaktim yok ne yazık ki,umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben Uras paşamızla haşır neşirim,biraz sarılığımız,birde nerden kaptığı belli olmayan bir mikrobumuz var yavaş yavaş düzeliyoruz.
Vaktim oldukça gelmeye çalışacağım hepinizi çokkkk öpüyorum
tben canımm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız ateşimiz yorumlasana
1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
kızlar döngüm 28 gün
ateş tablomm eee artık yorumlarsınzı dermişim
11. gün olmuş serpoş
o zaman dötümü yırtmay gerek yok çünkü o gün çalışma falan yoktuu bizimkinin havsıı binbeşyüzdeüü:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
cimcime ateş tablona baktımm henüz yumurtlama olmamışmıı*??? pek anlamamda
valla canım bende anlamıyorum c.tesi akıntım geldi ilk defa gördüm diyebilirim oda çamaşırımda gördüm yani :))))) dün gecede sancım vardı valla geçen ayda böle sancılı olmuştu çatlamam bugün oldu sanırım yarına belli olur ateşime göre diye düşünüyorum :))))
My Ovulation Chart
canım bunlar altın günler değerlendir cnmm bu ay inşallhh yüüzmüz güler ben bu tabloyu yapamıyorumüye bile olamadım
valla bende anlamıyodum üye oldum falan ama gerisini yapamamşıtım geçen msnde saolsun tuğbayla yaptık :)))))
valla canım altın günler haftasonu fullyarında bi aksilik olmazsa giderim inş. kocamın yanına :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?