Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet canım yaaaaaa bende çok üzüldüm ve o aileye kızdım
canım her duada sana ve eşine dua ediyoruz ağlama bakyımm özelde okuruz kafanı yorma

teşekür edrim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hava çok soğuk olsada baharrrrr geldiii hoşşşş geldiii... beraberinde sağlıkk,mutlulukkkkk,huzur veeee bebişlerimizi de getirir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlaarr

nihal ne güzel yazmışsın evet bahar bebişlerimimzide getirir beraberinde inş.

Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kimse var mı?
Az vaktim var ama size bakmak istedim birazdan annemle oğluşu yıkayacağız.

Evet Serpil cim bıcı yapcak 3.bıcısı olcak.Uras çokkk rahatsız ((Gaz sancıları çok erken başladı ağlamaktan uyumuyor çare arıyoruz (

Evet Serpil cim bıcı yapcak 3.bıcısı olcak.Uras çokkk rahatsız ((Gaz sancıları çok erken başladı ağlamaktan uyumuyor çare arıyoruz (

ayyy bıcı bıcısını yesinler yaz olsa her gün yıkanırdı dimi
geçmiş olsun canım ya gaz sancısına anoson mu ii geliyodu öyle hatırlıyorum ama :44::44::44:

Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kimse var mı?
Az vaktim var ama size bakmak istedim birazdan annemle oğluşu yıkayacağız.

ohhh sıhhatler olsun paşamıza ...

canım erkek çocuklarında gaz malesef oluyo allah yardımcın olsun valla çörek ezip ye sen gazı kesermiş kendin dikkat et gazlı şeyler yeme içme bebeğede bitkisel gaz giderici vardı adını hatırlamıyom şimdi eczacılar bilir bide aktardan elma yağı al parmağını şişenin ağzına koy ters çevir parmağına gelen yağı paşanın ayaklarına sür sıcak tutuyo vucudu gaz yapmayı engelleyebilir bu kadar hatırlıyom aklıma gelirse yine yazarım :)))))))))))

merhaba arkadaşlar... uzun zamandır siteye üyeyim... hangi konu başlığını takip edeceğimi şaşırıyorum bazen.. o kadar faydalı o kadar güzel bir site ki... malesef hiç arkadaş edinemedim burada.. ... yolun yarısına gelmiş birisi olarak bu başlığı görünce tıkladım ve okumaya başladım.. bende artık aranızda olmak istiyorum... korkularımı sizlerle paylaşmak arkadaş edinmek birlikte acısıyla tatlısıyla zaman geçirmek istiyorum.. alırmısınız aranıza benide...

hoşgeldin canım aramıza ne demek burda herkese yer var .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…