kızlar yoğunluktan giremedim ama benim dışımda pek kimsede girmemiş
:)))))))))))))) evet buara herkesler yoğun canım benim .....
evet canım yaaaaaa bende çok üzüldümayy çok üzldümmmmmmmm ya çok kötüü vicadnsızlar nasıl terketmşler rabbimm onlara hesabımnı muhakak soracka acaba huuzrlularmı???? bu arda eşin için sevindim inşallhh günden güne iyi olacak cnmm sende bayğıı yıprandınnn güçlü ol cnmm
canım her duada sana ve eşine dua ediyoruz ağlama bakyımm özelde okuruz kafanı yorma
Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kimse var mı?
Az vaktim var ama size bakmak istedim birazdan annemle oğluşu yıkayacağız.
Evet Serpil cim bıcı yapcak 3.bıcısı olcak.Uras çokkk rahatsız((Gaz sancıları çok erken başladı ağlamaktan uyumuyor çare arıyoruz (
günaydın kızlaarr
nihal ne güzel yazmışsın evet bahar bebişlerimimzide getirir beraberinde inş.
Evet Serpil cim bıcı yapcak 3.bıcısı olcak.Uras çokkk rahatsız((Gaz sancıları çok erken başladı ağlamaktan uyumuyor çare arıyoruz (
Alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kimse var mı?
Az vaktim var ama size bakmak istedim birazdan annemle oğluşu yıkayacağız.
merhaba arkadaşlar... uzun zamandır siteye üyeyim... hangi konu başlığını takip edeceğimi şaşırıyorum bazen.. o kadar faydalı o kadar güzel bir site ki... malesef hiç arkadaş edinemedim burada..... yolun yarısına gelmiş birisi olarak bu başlığı görünce tıkladım ve okumaya başladım.. bende artık aranızda olmak istiyorum... korkularımı sizlerle paylaşmak arkadaş edinmek birlikte acısıyla tatlısıyla zaman geçirmek istiyorum.. alırmısınız aranıza benide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?