teşekkür ederim arkadaşım :) sizlerle daha güzel daha iyi günler geçireceğime inanıyorum.. bundan güzel ne olabilir.. endişelerimi korkularımı yaşamı sizlerle paylaşacağım.. mutluyum.. umarım bende hepinize destek olabilirim yüreğimce...
:) hoşbuldum.. inanın çok hoş bir karşılama yaşadım sayenizde... belki msj larımı okumuşsunuzdur.. korkularım var benimde 1,5 yıllak evliyim.. yolun yarısındayım ve 80 kiloyum(( ühüüüüüüüüüüüüüüüüü
fatoş kızçeemmmmmmmm....
nerelerdeydin sen.....
ben de hiç uğrayamadım günlerdir bir kez bile...
ama geçmişe baktım.....
sen gitmiştin......nedennnnnnnnnnnnnnnnn dedim.............
gelmişsinnnnnnnnnnn.......
ben saatlerdir burdayım arkadaşlar :))) yazdıklarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım...
hemşoooommm......bi sesin çıkmadı.....
ben çıkmak zorundayım amaaaaaa.........
:) valla fatoşcum boğazımı tutuyorum tutmasınada bir türlü olmuyor işte... ben zayıflamayı beklerken zaman geçiyor.... acaba kilo olayını ertelesemde bebek olayına mı girsem diye düşünüyorum :)
aramıza hoşgeldin canım. geçmişte yazdıklarını okudum benimde bu ay fsh 16,21 çıkmıştı doktor risk altındasın dedi ama yaşım 40 ve anne tarafımında çok erken menapoza girdiğini dikkate alırsak gerçekten risk altındayım. doktor bunun herhangi bir ilacı olmadığını söyledi bana ancak senin yaşın daha genç bazı arkadaşlarımız sana bitki kürü önermişler onları kullan. senin gibi fsh yüksek olan bir arkadaşımın sorunu düzelmişti. her şeyden önce allahtan ümidini kaybetme
aramıza hoşgeldin canım. geçmişte yazdıklarını okudum benimde bu ay fsh 16,21 çıkmıştı doktor risk altındasın dedi ama yaşım 40 ve anne tarafımında çok erken menapoza girdiğini dikkate alırsak gerçekten risk altındayım. doktor bunun herhangi bir ilacı olmadığını söyledi bana ancak senin yaşın daha genç bazı arkadaşlarımız sana bitki kürü önermişler onları kullan. senin gibi fsh yüksek olan bir arkadaşımın sorunu düzelmişti. her şeyden önce allahtan ümidini kaybetme
Allah razı olsun senden ve hepinizden ummadığınız anda ummadığınız müjdeler alın inşaallah. benim altı ay önce 6.5 di ama o dönemde annem m ide kanseri oldu(Allah kimsenin başına vermesin)ameliyat mide alınamadı karnından hortumla besledik üç ay ve netice dör ay önce annemi kaybettim. ve eşiminde birtakım sıkıntıları vardı onuda aştı çok şükür(bitkilerle)ve benim geldiğim nokta.herşeyi yolunda giden ben fsh 30 netice çocuğun olmaz.Ama ben inanıyorum Allahım ol dedikten sonra olacak. ama yinede sancılı bir dönem geciriyor ve gelgitler yaşıyorum
sumela allahın izniyle hepimizin sağlıklı bebişleri olacak... kendine inan ve güven... rabbim hepimize güzel hediyeler nasip etsin...
ben şimdi çıkmak zorundayım arkadaşım.görüşmek üzere....
kızlar....günlerdir görüşemiyoruz....hepinizi özledim...
hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama,maalesef delirmiş durumdayım çalışmaktan...
çok yorgun ve bitkinim...eve de iş götürüyorum...bunalmış durumdayım....
hepinizi çookk çokkk öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?