Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tabi ki canım...bizler için en büyük mutluluk birinin derdini dinlemek,hafifletmek...birbirimize destek oluyoruz burda...herkes aynı çünkü.....sıkılmadan,utanmadan herkes neyi var neyi yok döküyor ortaya..heryerde söylenecek konuşulacak şeyler değil maalesef..hoşgeldin tekrar...

:) hoşbuldum.. inanın çok hoş bir karşılama yaşadım sayenizde... belki msj larımı okumuşsunuzdur.. korkularım var benimde 1,5 yıllak evliyim.. yolun yarısındayım ve 80 kiloyum (( ühüüüüüüüüüüüüüüüüü

ben şimdi çıkmak zorundayım arkadaşım.görüşmek üzere....

kızlar....günlerdir görüşemiyoruz....hepinizi özledim...
hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama,maalesef delirmiş durumdayım çalışmaktan...
çok yorgun ve bitkinim...eve de iş götürüyorum...bunalmış durumdayım....

hepinizi çookk çokkk öpüyorum....

canım..seninle gene konuşuruz inşallah..ama çıkmadan şunu yazayım dedim....

korkular yenilmek için vardır.......yoksa korkunun ne anlamı var ki.......aynı şeyleri ben de çok yaşadım..ben 38 yaşındayım..korku korku nereye kadar.
korkarak ömür tükeniyor....
ayrıca kilo veremiyorum dediğin sürece kilo veremezsin canım...kodlama kendini....sen kilo verebilecek bi insansın......buna inanırsan ,inandığğın başına gelir.....öpüyorum seni çok çok.....

geldim canım ama ben geçmişi okurken sen tekrar çıkmışsın. nasılsın. özledim seni çok

ben saatlerdir burdayım arkadaşlar :))) yazdıklarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım...

blue hoşgeldin kardeşim aramıza. üzülme kilo problemini verirsin azıcık boğazını tutucan biraz da spor yapıcan tamam işte. yani anlayamıyorum ben deli gibi kilo almaya uğraşırken insanlar çok kilolarından yakınmıyorlarmı ölüyorum
hemşoooommm......bi sesin çıkmadı.....
ben çıkmak zorundayım amaaaaaa.........

hemşoooooooooooom görüşürüz bebem kendine iyi bak

:) valla fatoşcum boğazımı tutuyorum tutmasınada bir türlü olmuyor işte... ben zayıflamayı beklerken zaman geçiyor.... acaba kilo olayını ertelesemde bebek olayına mı girsem diye düşünüyorum :)

:) valla fatoşcum boğazımı tutuyorum tutmasınada bir türlü olmuyor işte... ben zayıflamayı beklerken zaman geçiyor.... acaba kilo olayını ertelesemde bebek olayına mı girsem diye düşünüyorum :)

ama olayı yani zayıflayamamayı stres haline getirirsende zayıflayamazsın relaks ol. rejim yap birde spor yap sürekli kendini şartlandır zayıflamaya verirsin merak etme

aramıza hoşgeldin canım. geçmişte yazdıklarını okudum benimde bu ay fsh 16,21 çıkmıştı doktor risk altındasın dedi ama yaşım 40 ve anne tarafımında çok erken menapoza girdiğini dikkate alırsak gerçekten risk altındayım. doktor bunun herhangi bir ilacı olmadığını söyledi bana ancak senin yaşın daha genç bazı arkadaşlarımız sana bitki kürü önermişler onları kullan. senin gibi fsh yüksek olan bir arkadaşımın sorunu düzelmişti. her şeyden önce allahtan ümidini kaybetme

Allah razı olsun senden ve hepinizden ummadığınız anda ummadığınız müjdeler alın inşaallah. benim altı ay önce 6.5 di ama o dönemde annem m ide kanseri oldu(Allah kimsenin başına vermesin)ameliyat mide alınamadı karnından hortumla besledik üç ay ve netice dör ay önce annemi kaybettim. ve eşiminde birtakım sıkıntıları vardı onuda aştı çok şükür(bitkilerle)ve benim geldiğim nokta.herşeyi yolunda giden ben fsh 30 netice çocuğun olmaz.Ama ben inanıyorum Allahım ol dedikten sonra olacak. ama yinede sancılı bir dönem geciriyor ve gelgitler yaşıyorum

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sumela allahın izniyle hepimizin sağlıklı bebişleri olacak... kendine inan ve güven... rabbim hepimize güzel hediyeler nasip etsin...

canım o gelgitler normal hiç moralini bozma rabbim ol dedikten sonra herşey bahane sen sadce iyi olmaya çalışş ve kürleri uygula balımm gün doğmadan neler doğar

sumela allahın izniyle hepimizin sağlıklı bebişleri olacak... kendine inan ve güven... rabbim hepimize güzel hediyeler nasip etsin...

buna inanıyorum. şuan soğan suyu ve diğer bir iki kür uyguluyorum. soğanı tavsiye ederim hiç yemek yiyemiyorum tokluk hissi veriyo

hayat bizde seni özleidkk ayyy s orma bizde çok yoğunuz aklımızda burada delişrmeeeeeee sakin ol malum delirince hormonlarda zıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…