Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşgeldim

canım buradaki arkadşların hepsinin yüreği geniş elimizden geldiğince sana destek oluruz hepimizn yaptığıda bu zaten

teşekkür ederim iyi sayılırım.. uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama pek kimseyle konuşmak kısmet olmadı... söylediğim gibi bende yolun yarısındayım.. ve bebiş istiyorum artık... ama korkularım oldukça çok.. umarım burada sizlerle pek çok şey paylaşabilirim...

biliyorum hepinizin yüreklerinin ne kadar geniş olduğunu :))) okudum sizleri... o yüzden buradayım... teşekkürlerim kocaman yüreklerinize...

:) arkadaşlar bir yandanda okuyorum eski yazdıklarınızı.. ne güzel birbirinize destek olmalarınız... 90 kilo ve üzeri olanlarda çok rahat hamilelik yaşayanlar var ne güzel ben bu korkumu nasıl yeneceğim

canım o korkuları ben yaşadımm ve yaşıyorumda aslında korkakma çözüm değil korkarak yaşamktansa cesur ölmeliyiz neden ve niçin korkuyorsunn

:) arkadaşlar bir yandanda okuyorum eski yazdıklarınızı.. ne güzel birbirinize destek olmalarınız... 90 kilo ve üzeri olanlarda çok rahat hamilelik yaşayanlar var ne güzel ben bu korkumu nasıl yeneceğim

kız benim kuzenimin eşi 110 kloyla hamile kaldıı aaaaaaaaaaaaaaaaa dert ettiğin şeye bakk

ah net olarak bir bilsem korkularımı... 80 kiloyum ya çok aşırı kilo alırsam.. ya 35 yaşında yüksek riskli gebelik yaşarsam.. hamile kalamazsam.. bir sürü şey daha arkadaşım.. ne kadar böyle sürer gider ki.. veremiyorum kilo işte.. kilo vereceğim diye yıllar geçip gidiyor.. iyice geç kalıyorum... öyle işte arkadaşım..

bak tatalım ben 42 yaşındayımm ben sorun etmiyorumm birkere kafandan o stresi yok etmeliisn o oldukça gecikir daha yaşın gençç yolun uuzn emin ol sen soğan kürünü denesenen hem zayıflatıyor hen rahimi güçlendiriyor

ben saatlerdir burdayım arkadaşlar :))) yazdıklarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım...

ben saatlerdir burdayım arkadaşlar :))) yazdıklarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım...

hoşgeldin bluecim aramıza....
umarım çok güzel keyifli vakit geçirirsin bütün kızlarla...
şansına bu gün herkes çok yoğun sanırım....ama yoğun olsak da bi ce'e diyoruz gene de....
nasılsın canım....

teşekkür ederim arkadaşım :) sizlerle daha güzel daha iyi günler geçireceğime inanıyorum.. bundan güzel ne olabilir.. endişelerimi korkularımı yaşamı sizlerle paylaşacağım.. mutluyum.. umarım bende hepinize destek olabilirim yüreğimce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…