merhaba arkadaşlar... uzun zamandır siteye üyeyim... hangi konu başlığını takip edeceğimi şaşırıyorum bazen.. o kadar faydalı o kadar güzel bir site ki... malesef hiç arkadaş edinemedim burada..... yolun yarısına gelmiş birisi olarak bu başlığı görünce tıkladım ve okumaya başladım.. bende artık aranızda olmak istiyorum... korkularımı sizlerle paylaşmak arkadaş edinmek birlikte acısıyla tatlısıyla zaman geçirmek istiyorum.. alırmısınız aranıza benide...
:)) hoşgeldimmmm hoşbuldummmm
merhaba arkadaşlar... uzun zamandır siteye üyeyim... hangi konu başlığını takip edeceğimi şaşırıyorum bazen.. o kadar faydalı o kadar güzel bir site ki... malesef hiç arkadaş edinemedim burada..... yolun yarısına gelmiş birisi olarak bu başlığı görünce tıkladım ve okumaya başladım.. bende artık aranızda olmak istiyorum... korkularımı sizlerle paylaşmak arkadaş edinmek birlikte acısıyla tatlısıyla zaman geçirmek istiyorum.. alırmısınız aranıza benide...
:) arkadaşlar bir yandanda okuyorum eski yazdıklarınızı.. ne güzel birbirinize destek olmalarınız... 90 kilo ve üzeri olanlarda çok rahat hamilelik yaşayanlar var ne güzel ben bu korkumu nasıl yeneceğim
ah net olarak bir bilsem korkularımı... 80 kiloyum ya çok aşırı kilo alırsam.. ya 35 yaşında yüksek riskli gebelik yaşarsam.. hamile kalamazsam.. bir sürü şey daha arkadaşım.. ne kadar böyle sürer gider ki.. veremiyorum kilo işte..kilo vereceğim diye yıllar geçip gidiyor.. iyice geç kalıyorum... öyle işte arkadaşım..
ben saatlerdir burdayım arkadaşlar :))) yazdıklarınızı okuyorum aranıza yeni katıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?