Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

logout deyip çıkış yap önce home ana sayfa gelicek solda login senin oluşturduğun isim altında password senin oluşturduğun şifre giriş ikinci sayfa açılıyo user name onların yolladığı kullanını adı altında password onların yolladığı şifre bu kadar

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ellerimm titriyorrrrrrrrrrrrr nahalllll dedimm 400 sayfa hamişş geliyorr şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haydii halayay eşinin yanına bıraktımm uyuşmuş bir halde mısraaaaaaaaaaaaaaaaa

hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayaıta devammmmmmmmmmmmmmm kızlarr :içelim::dance::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:

msn açamıyorum ya kızlarra haberr verelimmm ellerim ayaklarım titriyor niahlimm busemmmm darıısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayaıta devammmmmmmmmmmmmmm kızlarr :içelim::dance::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:

süperrr ben içemiyorum bulamadım çünkii bitkisel ilaç içinde hayıt vardı ama bıraktım onuda
mısrayı tebrik edelim nerdee ay halaya:teytey::teytey:

msn açamıyorum ya kızlarra haberr verelimmm ellerim ayaklarım titriyor niahlimm busemmmm darıısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnnn canım ay çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay bu ay çok güzel kaç tane haber aldıkkkkkkkkkkkkk:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…