Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aa ne güzel bir dua çıktı alıyorumm tşkk paylaşımın için

kızlarr inşallhhhhhhh seladnın testii poiztif çıkar yarbbimmm ne seviniriz seldaya pozitiff enerji gönderelimm

aa ne güzel bir dua çıktı alıyorumm tşkk paylaşımın için

bende çıktısını aldım yanımda taşıyım her sabah okuyacam :)))

kızlarr inşallhhhhhhh seladnın testii poiztif çıkar yarbbimmm ne seviniriz seldaya pozitiff enerji gönderelimm

evetttt inşallahhhhh hamiledir........... Allah hepimizin gönlüne göre versin............

canım iyi haberlerle dön inşallah.. kalbim seninlee.....

kızlar döndüm bir dövüşmediğim kaldı aynen şu oldu tutumları aile hekimliği başlayalı kanda gebelik bakılmıyor ama idrarda bakabilirmişler bunun içinde önümde bekleyen 21 kişi varmış mış ta mış idrarda baktırdıktan sonra evde bakarım dedim gittim aldım eczaneden işin kötü tarafı tek çizgi çıktı bana hayatımın en büyük kazığıdır bana belki hamileim ama cumartesi gününe kadar bekleyip öyle gidecem doktora bir yerlerde sorun var herhalde ya hamileyim ya da .....................

selda stres yapma stresde ne yazıki hormonları etkilyor dur baklım sakin ol bekleyelim sen en son ne zaman adet oldun gerçi senin karışmıştıı mevsimsel döngüü olsa gerek inşallhh hamilsenidr aslında kan testi yaptırsan paraya kyıpp ne dersin cmt sinede çok var bekleyeckmisiin

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,tben+,seldayavuzguray,

kızlarr topic eskiis kadar canlı kanlı değil eee hamile arkadşlarımız anne oldu sırasını bekleyenlerde sıkıldıı kaçgünlerdir bakıyorum ne gelen var ne giden gelenlerde yazmıyorr canlarımm bende artıkk bu ateş mateş işini bırakıyorum ara ara gelirimm güzel haber varmı diye bakarım .))))) şimdiye kadar çok hoş şeyler yaşandıı herşey çok güzledii bence tadında kalmalıı bu topiğin bence miladı doldu :))))) canlarımmm hepiniz kendinize iyi bakınn

seladcımm sendennde güzel haber alırız inşallhhhh mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canlarım slmmmmmm seldacım hayırlısı olsun

kızlar sağolun ya herzamanki gibi değildi geçen ayki adetim 24 ocakta daha sonra 8 şubatta oldum şimdi beklemedeyim ama inat ettim bekleyeceğim yok olmaz sabredemezsem akşam yaptırırım oyyy beklemek çok zormuş

serpilcim çok çok öpüyorum seni......

görürüm görürüm canım ama haftaya pazartesiye kadar okuyamam kırmızılar geldi..eğer geç olmaz diyorsanız istediğiniz kadar verin ben tabloya bakarım..ya da zahmet olmazsa özelden de yazabilirsin..

ya canım sayıları sen söleseydin ii olurdu ama o zamna sakıncası yoksa şöle yapacam eksik olanlardan daha çok vereceme sana sürelerden az verecem ....

cim cimmmmm slm ben hasta oldum
duaları aldım tefriciyemi azcukk azaltalımmı
gözümde büyüdü

cim cimmmmm slm ben hasta oldum
duaları aldım tefriciyemi azcukk azaltalımmı
gözümde büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…