Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan haber verdi şimdi,çok sevindim Mısra hamileymiş, uğrayıp tebrik etmek istedim.Allah tamamına erdirsin inşallah,isteyen herkese,hepimize nasip etsin hayırlısıyla..
Bu hafta süper bir hafta sırayla hamiş haberleri alıyoruz,hadi bakalım kim tutar bizi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

haydiiiiiiiiiii halayaaaaaaaaa beni tutmayın alah allah:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayıtı için hayıttt mucizesisii innanaınnnnnnnnnnnn arakadşımız pkoydu düşününnn artıkkkk rabbimm ne büyükkkk

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: mısraaa uyuşmuşş bir halde eşinin yanına bıraktımm şaşakınnn şoktaaaaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

elelerimmm titriyorrrrrrrrrrrrrrr inannaınn kızlarr ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bendee çok mutluyunnmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür allahaaaaaaaaaa darısı size kızlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahımmmmmmmmmmmmmmm 400 sayfasına inanaıyorummmm bennnn diğer topicdede 400 de hamiş çıkartmıştıkk zeytiniiiiii

nasıl öğrenmiş serpil anlatsana ne kadarmış değeri kaç çıkmış ayyyy ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım ve bir o kadarda mutlu oldum allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhh.

hadi kızlar topalanınn şenlik var şenlikkkkkk şenlik varr çallaım oynayalım göbecikler atalımmmm diğer kzılarar dua yapalımmmmm hamilemiz varrrrrrrrrrrrrr

hadi başlayalım hemen ne duruyorsunuz kızlaaaaaaaaaaar :dance: : :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :

msn açamıyorum fatoııooo sana özel attımm mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aldım haberi gülüm müjden başım gözüm üstüne aaaaaaa valla göz yaşlarımız tutamıyorum ben yaaaa ağlıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nihalimmmmmmmmmmmmmmm darısı sizeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasıl öğrenmiş serpil anlatsana ne kadarmış değeri kaç çıkmış ayyyy ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım ve bir o kadarda mutlu oldum allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhh.

canım sabah dr giiti test yaptırtı trotla alaklı bu arda gebelikte istedii yarımsaat önce beni aradı hastaneden çıkmışş serpill nerdesin dedii yakındım ona bana gelecektii şaşkınlıktan maliye gitmiş ben tapudaydım sonra giitim aldım testi bana gösterdi 781 galiab 700 aklımdadda gerisi aklımda değil araç kullanıyor ve ellerim titriyorduu mısra şokta uyuşmuşş bir haldeydiii yaniiiii benim ofise yakın eşi vardı onu aradıkk ona sürpriz yapmak için yanına bıraktım merdivenleri koşa koşa çıktım size haber verdimm

artık bizi kimse tutamaz allahım şükürler olsun sana yarabbim allahım sen nazarlardan koru yarabbim.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey:faftayada senin haberini alırızda çifte bayram yaparız fatoşum inşallah.yaaaa kızlar ben hepinizin hamile olmasını bebeklerinizi kucağınıza almanızı o kadar çok istiyorum ki :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:

allah senden de razı olsun canım müjdene müjdeler katılır inşallah alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

daraıısıı herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee başata topiğin güzellerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aylintttttttttttttttttttttttttttttttt ve çılgınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kadınlar kulubu üyelerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…