busecan haber verdi şimdi,çok sevindim Mısra hamileymiş,uğrayıp tebrik etmek istedim.Allah tamamına erdirsin inşallah,isteyen herkese,hepimize nasip etsin hayırlısıyla..
Bu hafta süper bir hafta sırayla hamiş haberleri alıyoruz,hadi bakalım kim tutar bizi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayıtı için hayıttt mucizesisii innanaınnnnnnnnnnnn arakadşımız pkoydu düşününnn artıkkkk rabbimm ne büyükkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
elelerimmm titriyorrrrrrrrrrrrrrr inannaınn kızlarr ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bendee çok mutluyunnmmmmmmmm
hayıt burda yok aktarda zaten salak bu aktarcıı kaydirigubbakcemile3
hadi kızlar topalanınn şenlik var şenlikkkkkk şenlik varr çallaım oynayalım göbecikler atalımmmm diğer kzılarar dua yapalımmmmm hamilemiz varrrrrrrrrrrrrr
msn açamıyorum fatoııooo sana özel attımm mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nihalimmmmmmmmmmmmmmm darısı sizeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl öğrenmiş serpil anlatsana ne kadarmış değeri kaç çıkmış ayyyy ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım ve bir o kadarda mutlu oldum allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhh.
artık bizi kimse tutamaz allahım şükürler olsun sana yarabbimbusecan haber verdi şimdi,çok sevindim Mısra hamileymiş,uğrayıp tebrik etmek istedim.Allah tamamına erdirsin inşallah,isteyen herkese,hepimize nasip etsin hayırlısıyla..
Bu hafta süper bir hafta sırayla hamiş haberleri alıyoruz,hadi bakalım kim tutar bizi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
allah senden de razı olsun canım müjdene müjdeler katılır inşallah alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım sabah dr giiti test yaptırtı trotla alaklı bu arda gebelikte istedii yarımsaat önce beni aradı hastaneden çıkmışş serpill nerdesin dedii yakındım ona bana gelecektii şaşkınlıktan maliye gitmiş ben tapudaydım sonra giitim aldım testi bana gösterdi 781 galiab 700 aklımdadda gerisi aklımda değil araç kullanıyor ve ellerim titriyorduu mısra şokta uyuşmuşş bir haldeydiii yaniiiii benim ofise yakın eşi vardı onu aradıkk ona sürpriz yapmak için yanına bıraktım merdivenleri koşa koşa çıktım size haber verdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?