senin o hamile ağzını yerim ben. ağzın bal yesin. canım arkadaşım inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey:faftayada senin haberini alırızda çifte bayram yaparız fatoşum inşallah.yaaaa kızlar ben hepinizin hamile olmasını bebeklerinizi kucağınıza almanızı o kadar çok istiyorum ki :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey:faftayada senin haberini alırızda çifte bayram yaparız fatoşum inşallah.yaaaa kızlar ben hepinizin hamile olmasını bebeklerinizi kucağınıza almanızı o kadar çok istiyorum ki :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:daraıısıı herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee başata topiğin güzellerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aylintttttttttttttttttttttttttttttttt ve çılgınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kadınlar kulubu üyelerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kalk valla kız şimdi oynamıycaz da ne zaman oynuycaz alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyyt :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:fatoooooooooooooooo kalbim duracakkk haydi halayaaaaaaaaaaa
amenna canım arkadaşım. Allahım çok büyüksün seni çok seviyorum güzel allahım:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
rabbim ne büyüksün sen
kızlarar mısraya bırakıyorum pc yii
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
çoooooooooooooooooooook kutluyorum arkadaşım burada deli gibi oldum sevinçten oynuyorum ağlıyorum. çok mutluyuuuuuuuuuuuuum çoooooooooooooooook
allah tamamına erdirsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canıııııııııııııııııııııım rabbim kucağındada sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallahCanlarım Serpil cim haber vermiş belli ki.Ben halen şoktayım uyuştum kaldım resmen.
Allah hepinize nasip eder inşallah.
İşte hayıt mucizesinin kanıtı hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.
Doğru dürüst içmediğim halde bakın beni meleğime kavuşturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?