Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

senin o hamile ağzını yerim ben. ağzın bal yesin. canım arkadaşım inşallah

:içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmm çok çok tebrikler sevincimizin tarifi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayırlı uğurlu olsunnn allah tamamına erdirsin canım arkadaşımmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlarar mısraya bırakıyorum pc yii

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
çoooooooooooooooooooook kutluyorum arkadaşım burada deli gibi oldum sevinçten oynuyorum ağlıyorum. çok mutluyuuuuuuuuuuuuum çoooooooooooooooook
allah tamamına erdirsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canlarım Serpil cim haber vermiş belli ki.Ben halen şoktayım uyuştum kaldım resmen.
Allah hepinize nasip eder inşallah.
İşte hayıt mucizesinin kanıtı hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.
Doğru dürüst içmediğim halde bakın beni meleğime kavuşturdu.

buse hadi kız kalk halaya mısramızın şerefine buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: sendede böyle olcağızzzzzzzz

mısraaaaaaaaaa allahım yüzünü güldürdu tamamına erdirsin çokçokçokçok sevindim sağlıkla kucağına al güzel kzızını (fotoda kininin aynını )

canıııııııııııııııııııııım rabbim kucağındada sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…