Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben halayyy çekmekten yoruldumm vallhiiiii oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalbim duracakkk kızlarr bu ne güzel bir haber olduu

allah hepinize yaşatır inşallah kızlar mısrada hayıt işe yaradı serpildede rakı yarar inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

mısraaa tebrik ederimmm canımmmmmmmmmmmm sağlıkla inş kucağına almak nasıp etsin :teytey:

Kızlar telefonla konuşuyordum kusura bakmayın.
Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Belirtilerimi sormuş bir arkadaş;
Son 15 gündür karın şişliği
Gaz
Sol kasığımda ve göbeğim sol tarafında batma
Göbek deliğimin sol tarafında 3-4 cm solda pıt pıt atma
Son 1 haftadır
Uyku hali
Belimde şiddetli bir ağrı
Genel olarak birebir regl sancısına benzer ağrı
Akıntı
Son 3 gündür
Sol koltuk altımda ve sol göğsümde ağrı

Hatırladıklarım bunlar kızlar

evettttt arkadaşl:dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ar işte bunlar hamilelik belirtisi hatırlarsan mısracım ben sana akıntıda var demiştim adet olacakmışsın gibi gelir wc ye gidersin gelen giden yoktur.allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder canım eşin nasıl tepki verdi

aminnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr rabbaimmm herekesin yüüznü güldürsünnn aminnnnnnnnnnnnnnnn mısra ayağını sürüüsünnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim ya sen şimdi yorma kendini. azıcık dinlen şöyle bir kendine gel. şaşkınlığını at üzerinden. ama elini şimdi karnına götür. okşa ve deki. teyzelerin sabırsızlıkla senin sağlıklı geleceğin günü bekliyor bebeğim.

Eşimin yanına gitmeden önce bir mağazadan bebek ayakkabısı aldım pembiş :))))
Hediye paketi yaptırdım içine test sonucunu koydum.
Eşimle sokak ortasında kaldırımda karşılaştık ,arkadaşları vardı hemen önümüzdeki işyerinde.
Biraz ilerdeki cafeye oturalım mı dedim şaşırdı adamcağız çünkü bulunduğumuz yerdecafe vardı burda oturalım dedi.
Benim başka cafe dememin sebebi arkadaşları orda olduğu için çok fazla tepki göstermez diye düşünmem oldu.
Neyse yakındakine oturduk.
Yine ne aldın alışveriş canavarı dedi.
Ben de numara yaptım 'Biraz kızabilirsin ama çok beğendim aldım sana dedim'.
Kutuyu açtı,direkt test sonucunu gördü acaip aptallaştı.
Ben bakması gereken kısımı görünecek şekilde katlayıp koymuştum.
Çünkü tiroid değerlerimde vardı testte.
Bu ne nerde hani dedi elleri karıştı.
Hediye paketini tkr eline aldı bebiş ayakkabısına baktı gözleri doldu.
Sarıldı öptü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dedi biraz ağladı.
Ağlama faslını evde gerçekleştireceğim dedi.Sürekli güldü durdu :)))))))))
Ayakkabıyıda yanında götürdü işyerinde masasına koyup sürekli bakacakmış:))))

ay canımmm allah sonuna kadar mutluluğunu daim etsin sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…