canım benim ya sen şimdi yorma kendini. azıcık dinlen şöyle bir kendine gel. şaşkınlığını at üzerinden. ama elini şimdi karnına götür. okşa ve deki. teyzelerin sabırsızlıkla senin sağlıklı geleceğin günü bekliyor bebeğim.
Eşimin yanına gitmeden önce bir mağazadan bebek ayakkabısı aldım pembiş :))))
Hediye paketi yaptırdım içine test sonucunu koydum.
Eşimle sokak ortasında kaldırımda karşılaştık ,arkadaşları vardı hemen önümüzdeki işyerinde.
Biraz ilerdeki cafeye oturalım mı dedim şaşırdı adamcağız çünkü bulunduğumuz yerdecafe vardı burda oturalım dedi.
Benim başka cafe dememin sebebi arkadaşları orda olduğu için çok fazla tepki göstermez diye düşünmem oldu.
Neyse yakındakine oturduk.
Yine ne aldın alışveriş canavarı dedi.
Ben de numara yaptım 'Biraz kızabilirsin ama çok beğendim aldım sana dedim'.
Kutuyu açtı,direkt test sonucunu gördü acaip aptallaştı.
Ben bakması gereken kısımı görünecek şekilde katlayıp koymuştum.
Çünkü tiroid değerlerimde vardı testte.
Bu ne nerde hani dedi elleri karıştı.
Hediye paketini tkr eline aldı bebiş ayakkabısına baktı gözleri doldu.
Sarıldı öptü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dedi biraz ağladı.
Ağlama faslını evde gerçekleştireceğim dedi.Sürekli güldü durdu :)))))))))
Ayakkabıyıda yanında götürdü işyerinde masasına koyup sürekli bakacakmış:))))
kesinlikle yaaaaa ben şu anda öylesine duygu yüklüyümkü. hemen eşime haber verdim. bizim topicteki kızlardan birisi hamile dedim. mutluluğumu tarif edemem. bunu öncelikle bizimle paylaşması ayrı bir mutlulukfatoooooooooooooooo duygulandımm canımmm burda şahidim mısra karabalarını annesini babbasını eşini bırakıp biizmle olduu burdaki sırrr bu işteeeee güzellkte buuu
Eşimin yanına gitmeden önce bir mağazadan bebek ayakkabısı aldım pembiş :))))
Eşimle sokak ortasında kaldırımda karşılaştık ,arkadaşları vardı hemen önümüzdeki işyerinde.
Biraz ilerdeki cafeye oturalım mı dedim şaşırdı adamcağız çünkü bulunduğumuz yerdecafe vardı burda oturalım dedi.
Benim başka cafe dememin sebebi arkadaşları orda olduğu için çok fazla tepki göstermez diye düşünmem oldu.
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper wallahi. allah bu mutluluğunuzu daim etsin inşallah. bugün bütün pozitif enerjimizi sana yollamıştık. allah yüzümüzü güldürdüEşimin yanına gitmeden önce bir mağazadan bebek ayakkabısı aldım pembiş :))))
kızlarr ben serpoşş mısra çok şaşakınn az sakinleştireyimm ben ondan beterimmm canımmmm
şimdi ikinizide tahmin edebiliyorum canlarım. biz taaaaaaaa buralarda bile aynı heyecanı yaşıyoruz. sizler önce biraz sakinleşin. ağlayın bağırın gülün sevincinizi bir yaşayın paylaşacak çok zamanımız olacakkızlarr ben serpoşş mısra çok şaşakınn az sakinleştireyimm ben ondan beterimmm canımmmm
şimdi ikinizide tahmin edebiliyorum canlarım. biz taaaaaaaa buralarda bile aynı heyecanı yaşıyoruz. sizler önce biraz sakinleşin. ağlayın bağırın gülün sevincinizi bir yaşayın paylaşacak çok zamanımız olacak
rabbimmmmhepinizee nasip etsinnnnnn aminnnnnnnnnnnn
ahsen üzülme canım ya. bir gün böyle bir haber alırsam bende sürpriz filan yapamam çünkü biz 24 saat birlikteyiz. üstelik birde aynı işyerinde çalışıyoruz. sürpriz yapma şansım çok zayıfayyyyyyyyyyyyyy çoooooooook güzel yaaaaaaaaaaa gözlerim dolduu harikasın mısra yaaa ben böyle güzel sürprizler yapamadım hep yanımdaydı
güzel olan topic değil tatlım sizlersiniz. iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız sanal dahi olsa. sizleri tanıdığım için çoooooooooooooook mutluyumne güzel bir topic bu ya inanın çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bizde heyecandan kızı görmedikmi ne o nasıl oldu acabaya kızlar zeytin geldi yazmadan çıktı iyimi acaba haberi görmedimi özelden yazalımmı.birde sağlığı iyimi merak ettim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinrabbimmmmhepinizee nasip etsinnnnnn aminnnnnnnnnnnn
güzel olan topic değil tatlım sizlersiniz. iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız sanal dahi olsa. sizleri tanıdığım için çoooooooooooooook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?