Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoooooooooooooooo duygulandımm canımmm burda şahidim mısra karabalarını annesini babbasını eşini bırakıp biizmle olduu burdaki sırrr bu işteeeee güzellkte buuu

BU SABAH İÇİME BUGÜNÜN ÇOK GÜZEL OLACAĞI DOĞMUŞTU BENİM HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI DİLEDİM BU SABAH. ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.

ayy mısraaaaa ağlattın benideeee allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin n:gitme::teytey: çok duygulandımm süperrrrrrrrrrrrrrrrr

fatoooooooooooooooo duygulandımm canımmm burda şahidim mısra karabalarını annesini babbasını eşini bırakıp biizmle olduu burdaki sırrr bu işteeeee güzellkte buuu
kesinlikle yaaaaa ben şu anda öylesine duygu yüklüyümkü. hemen eşime haber verdim. bizim topicteki kızlardan birisi hamile dedim. mutluluğumu tarif edemem. bunu öncelikle bizimle paylaşması ayrı bir mutluluk

ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooook güzel yaaaaaaaaaaa gözlerim dolduu harikasın mısra yaaa ben böyle güzel sürprizler yapamadım hep yanımdaydı

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper wallahi. allah bu mutluluğunuzu daim etsin inşallah. bugün bütün pozitif enerjimizi sana yollamıştık. allah yüzümüzü güldürdü

kızlarr ben serpoşş mısra çok şaşakınn az sakinleştireyimm ben ondan beterimmm canımmmm

tamam canımm sen ilgilen mısra ile hepimiz sevinç gözyşalarımızı tutamadık o da aynı durumdadır tabıkı yormasın kendini artık iki canlııı yupppiiiiiiii:teytey:

kızlarr ben serpoşş mısra çok şaşakınn az sakinleştireyimm ben ondan beterimmm canımmmm
şimdi ikinizide tahmin edebiliyorum canlarım. biz taaaaaaaa buralarda bile aynı heyecanı yaşıyoruz. sizler önce biraz sakinleşin. ağlayın bağırın gülün sevincinizi bir yaşayın paylaşacak çok zamanımız olacak

ne güzel bir topic bu ya inanın çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ya kızlar zeytin geldi yazmadan çıktı iyimi acaba haberi görmedimi özelden yazalımmı.birde sağlığı iyimi merak ettim.

ayyyyyyyyyyyyyy çoooooooook güzel yaaaaaaaaaaa gözlerim dolduu harikasın mısra yaaa ben böyle güzel sürprizler yapamadım hep yanımdaydı
ahsen üzülme canım ya. bir gün böyle bir haber alırsam bende sürpriz filan yapamam çünkü biz 24 saat birlikteyiz. üstelik birde aynı işyerinde çalışıyoruz. sürpriz yapma şansım çok zayıf

ne güzel bir topic bu ya inanın çok duygulandım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
güzel olan topic değil tatlım sizlersiniz. iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız sanal dahi olsa. sizleri tanıdığım için çoooooooooooooook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…