serpilllllllllll ağlamak istiyorum sadeceeee
yaaaa
sevinemiyorum pı pıtlarıda duyayım
ağla yeterki sevinçten ağla...ALLAH ın izniyle pıtpıtlarıda duyacaksıninşallah ayağını sürümüşündür peşinden geliriz
mrhaba hanımlar kocacığım çocuk istemiyor bu da beni çok üzüyor. kendi korunuyor milletin ki istemeden oldu kazayla oldu derler bizde hiç kazaya denk gelmiyorum kaza olması için bildiğiniz bi ilaç falan var mı ?6 yıldır evliyim 29 yaşındayım ve çok madurum
kızlarr sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmm sulu gözlü ben ağlamaya başladım bile....
ayyyy çok güssel olcak her şey... ayağını sürüdün biliyorum kızların hepsine bulaşsın inşallah...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1. nazemir
2. blue
3. serpil02507
4. nihalla
5. tben
6. almera
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn evet nisan ayı bereketli olsunnn rabbimm pozitiflerle doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh arkasıı arkasına zincirleme gelir şeytanın bacağını kırdıkkk
ben bu ilkbahardan çok umutluyum daha çok çıkacak
ağla balımm ağlaaaaaaaa sevinç gözyaşın olsun inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım eğer kocan korunuyorsa yapacağın tek şey pre....tifin kağıdının çeşitli yerlerine toplu iğneyle delik açmakk. ama eğer o istemiyrosa hazır değilse deneme.. mutsuz olursunn..mrhaba hanımlar kocacığım çocuk istemiyor bu da beni çok üzüyor. kendi korunuyor milletin ki istemeden oldu kazayla oldu derler bizde hiç kazaya denk gelmiyorum kaza olması için bildiğiniz bi ilaç falan var mı ?6 yıldır evliyim 29 yaşındayım ve çok madurum
aminnnnnnnnnnnn canımmmayyy inanmıyorummmm çok sevindim.....
bende sevdimmm Alahh isteyen herkese nasip etsin inşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
evet kırdık dime serpilimmmmşeytanın bacağını kırdıkk darııs burda bekleyen tüm cicilere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zaten önemli sayfalar geldik hamile bekliyuordukkkk
inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhhcanımmmmmm sulu gözlü ben ağlamaya başladım bile....
ağlama güzelim ben ağlıyorum zatennn
ayyyy çok güssel olcak her şey... ayağını sürüdün biliyorum kızların hepsine bulaşsın inşallah...
sağoll tuğbacımmmm...tebrik ederim canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn evet nisan ayı bereketli olsunnn rabbimm pozitiflerle doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh arkasıı arkasına zincirleme gelir şeytanın bacağını kırdıkkk
bende çok umutluyummmben bu ilkbahardan çok umutluyum daha çok çıkacak
canım eğer kocan korunuyorsa yapacağın tek şey pre....tifin kağıdının çeşitli yerlerine toplu iğneyle delik açmakk. ama eğer o istemiyrosa hazır değilse deneme.. mutsuz olursunn..
aminnnnnnnnnnnn canımmm
evet kırdık dime serpilimmmmayağımı sürüdüm. bak demedi deme bu ay herkes hamile kalacak..
inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağoll tuğbacımmmm...
bende çok umutluyummm
bende umutluyumm hele bu sayfalarda özel sayfalardayız bu sayfaların uğuruna innaıyorumm 400 lü sayfalarr topiğimizn uğurlu sayfalarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?