Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilllllllllll ağlamak istiyorum sadeceeee
yaaaa
sevinemiyorum pı pıtlarıda duyayım

ağla yeterki sevinçten ağla...ALLAH ın izniyle pıtpıtlarıda duyacaksıninşallah ayağını sürümüşündür peşinden geliriz

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,tben+,almera,nihalla+,nazemir,
:122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

mrhaba hanımlar kocacığım çocuk istemiyor bu da beni çok üzüyor. kendi korunuyor milletin ki istemeden oldu kazayla oldu derler bizde hiç kazaya denk gelmiyorum kaza olması için bildiğiniz bi ilaç falan var mı ?6 yıldır evliyim 29 yaşındayım ve çok madurum

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,almera,nazemir,tben+,nihalla+,

darıısı hepimize aminnnnnnnnnnn

canım benimm ya kıyamam bilmiyorum kii nasıl olur

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nazemir
2. blue
3. serpil02507
4. nihalla
5. tben
6. almera

canımmmmmm sulu gözlü ben ağlamaya başladım bile....

ayyyy çok güssel olcak her şey... ayağını sürüdün biliyorum kızların hepsine bulaşsın inşallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn evet nisan ayı bereketli olsunnn rabbimm pozitiflerle doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh arkasıı arkasına zincirleme gelir şeytanın bacağını kırdıkkk

ben bu ilkbahardan çok umutluyum daha çok çıkacak

ağla balımm ağlaaaaaaaa sevinç gözyaşın olsun inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım eğer kocan korunuyorsa yapacağın tek şey pre....tifin kağıdının çeşitli yerlerine toplu iğneyle delik açmakk. ama eğer o istemiyrosa hazır değilse deneme.. mutsuz olursunn..
ayyy inanmıyorummmm çok sevindim.....
bende sevdimmm Alahh isteyen herkese nasip etsin inşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
aminnnnnnnnnnnn canımmm
şeytanın bacağını kırdıkk darııs burda bekleyen tüm cicilere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zaten önemli sayfalar geldik hamile bekliyuordukkkk
evet kırdık dime serpilimmmm ayağımı sürüdüm. bak demedi deme bu ay herkes hamile kalacak..
inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhh
tebrik ederim canım
sağoll tuğbacımmmm...

ben bu ilkbahardan çok umutluyum daha çok çıkacak
bende çok umutluyummm

seni baharın ilk annesi ilan ediyoruz ve uğuruna inanıyoruz evt şeytanın bacağını kırdıkk bu muhteşem bir duyguu rabbimmm duyuyor sesimiizi şükürr açılan ellerimiizi geri çevirmiyorr bahar annesii:))))

kızlar benimde dünden beri başım dönüyor.. bu sabahda acayip mide bulantısı yaşadım.. gerçi hala sürüyor... adetime 3 gün var.. ama beklemedeyim... belkim banada süpriz olur nisan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…