Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalla canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh 41 kere maşallahh çok sevindim kızlar darısı bekleyen bizlerin başına inşallah

kumsalımm 10 dk beklemme gerekiyormuşş hhahahhahahhah canım iletirimmm çok bekledikk kumsal çok sıkıldık ve çok bunaldıkkk darısı bizilerin başına olsunnnnnnn aminnnnnnnnnnn

nihalla canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh 41 kere maşallahh çok sevindim kızlar darısı bekleyen bizlerin başına inşallah

kumsal cuma günü özel günümüz bilrsin rabbim bu güzel günde şeytanın bacağını kırdırdıı bize hemde iki bacakk sıra kafasına geldii

kumsalımm 10 dk beklemme gerekiyormuşş hhahahhahahhah canım iletirimmm çok bekledikk kumsal çok sıkıldık ve çok bunaldıkkk darısı bizilerin başına olsunnnnnnn aminnnnnnnnnnn

hahahaaha nasıl bekleniirki bu durumda :) evet canım çok bekledik gerçekten şükür bu günümüze
aminnn aminnn serpilim meleğim tez zamanda inşalalh bizde sallarız kk yı güzel haberlerle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet inşallhhhhhhhhh bahar bereketlii geldii bereketlii gider inşallhhhhh

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,sara_k,kumsal+,blue+,nihalla+,

herkese iyi akşamlarr mutlu haftasonlarıııı

hepinize iyi akşamlar iyi tatiller kızlar hepinizi çokkk öpüyorum....

hayırlı haberlerle buluşalım inşallah...

sağol hayatımm sanada iyi tatiller güzel olsun herşyy
aminnnnnnnnnn inşallahhhh
kız ağlayacağımm canımmmmmm rabimm hepimizn yüüznü güldürsünn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92:
sevinçten ağlayalım canım artıkkk

canımm Allah razı olsunn
inşallah offf elim ayağım titriyor kendim kadar çok sevindim
güzelimmm sağolll ..

ilk kim müjdeli haberi verirse bebiş yeleği örcem dedim di..

teyzesi onun için minik güzell bi yelek örcek... canım arkadaşım allah sağlıkla versin kuacağına inşallah...

canımm sağolll allah razı olsunn ne güzel teyzelerimiz var böyle düşünceli.. ama bi pıt pıt ları duyalım sonra örersin olrumu canım

aminnn inşallahh canımmmmm

iyi akşamlar meleğim iyi tatiller
hepinize iyi akşamlar iyi tatiller kızlar hepinizi çokkk öpüyorum....

hayırlı haberlerle buluşalım inşallah...
iyi tatiller canım amin inşallahhhh

herkese selamm kızlarr kusura bakmayınn ancak yazıyorumm doğum yaptımm bebişim 11 günlük oldu ben ancak bebişle kendime geldim normal doğum yptımm doğum sonrası dikişler ve doğum esnasında olan hemoroid bayaa çektirdi bana hala çekiyorumm çok çok rahat dğilim dualrınızda beni unutmayınn çok nadir girebiliyorumm bebekle uğraşıyorumm arta kalan zamnda anneme yardım etmeye istirahat etmeye çalışıyorum umarım sizde iyisiniz AEOLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…