- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
canım darııs başına olsunn seninde o günlerin gelecekk rabbime sığın sakin ol elbetee olacakk evet topic kurtulduu hahhahahhahahhahaha
sadece benimmi hepimizin başına inşallah işte bu ya tek hamilesi olan topiccc aman maşallah diyelim nazar değmesin
devamıı var biz devamına inanıyoruz kumsalllllllllllllll canımmm özeline yazıcamm bir ara bakrmısn
nihalla canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh 41 kere maşallahh çok sevindim kızlar darısı bekleyen bizlerin başına inşallah
gördüm bebeğimm çok sevindirdin beni yüzümü güldürdün inan allah ne muradın varsa versin şu mübarek günün hürmetine
kumsalımm 10 dk beklemme gerekiyormuşş hhahahhahahhah canım iletirimmm çok bekledikk kumsal çok sıkıldık ve çok bunaldıkkk darısı bizilerin başına olsunnnnnnn aminnnnnnnnnnn
hahahaaha nasıl bekleniirki bu durumda :) evet canım çok bekledik gerçekten şükür bu günümüze
aminnn aminnn serpilim meleğim tez zamanda inşalalh bizde sallarız kk yı güzel haberlerle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet inşallhhhhhhhhh bahar bereketlii geldii bereketlii gider inşallhhhhh
inşallah açılışı nihal yaptı ddevamını getiren kim olacak bakalım
emin ol devamı var kızlar ben çıkıyorumm öpülüdnüzzzzzzzzzzzz
sağol hayatımm sanada iyi tatiller güzel olsun herşyyToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
serpil02507+,sara_k,kumsal+,blue+,nihalla+,
herkese iyi akşamlarr mutlu haftasonlarıııı
aminnnnnnnnnn inşallahhhhevet inşallhhhhhhhhh bahar bereketlii geldii bereketlii gider inşallhhhhh
sevinçten ağlayalım canım artıkkkkız ağlayacağımm canımmmmmm rabimm hepimizn yüüznü güldürsünn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92:
canımm Allah razı olsunnnihalla canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh 41 kere maşallahh çok sevindim kızlar darısı bekleyen bizlerin başına inşallah
güzelimmm sağolll ..inşallah offf elim ayağım titriyor kendim kadar çok sevindim
ay durun ya ağlıyorum offff patronumda görecek şimdi nihalllll rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah pıt pıt larını duyup pat patlarınıda görmeyi nasip etsin inşallah allahım ohhhh topiğin adı kurtuldu
kıyamam sana yaaa Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallahh... şu pıt pıtları bi duyayım o zaman sevinecem zaten
41 kere maşallah
ilk kim müjdeli haberi verirse bebiş yeleği örcem dedim di..
teyzesi onun için minik güzell bi yelek örcek... canım arkadaşım allah sağlıkla versin kuacağına inşallah...
41 kere maşallah teyzesinden
aminnn inşallahh canımmmmmevet inşallhhhhhhhhh bahar bereketlii geldii bereketlii gider inşallhhhhh
iyi akşamlar meleğim iyi tatillerToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
serpil02507+,sara_k,kumsal+,blue+,nihalla+,
herkese iyi akşamlarr mutlu haftasonlarıııı
iyi tatiller canımhepinize iyi akşamlar iyi tatiller kızlar hepinizi çokkk öpüyorum....
hayırlı haberlerle buluşalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?