Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende özel sayfalar diyince önce 4444. sayfaları anlamıştımdeğmsin

evet 400 lü sayfaalrda hamile çıktı yine 400 lü sayfalara yaklaştık ama 4444 sayfa bende takıntı oldu o sayfayı bekliyorum hahhahha

bluu hadii sırda sende ol az kalmışş 3 gün ne kii benimde bugün adetim henüz olmadım olmayı bekliyorum test yaptım negatif hahhahhahahahhhaha

kızlar benimde dünden beri başım dönüyor.. bu sabahda acayip mide bulantısı yaşadım.. gerçi hala sürüyor... adetime 3 gün var.. ama beklemedeyim... belkim banada süpriz olur nisan :)

bende adet sendurumu mide bulantısı baş ağrısı şiddetli göğüslerin yandan ağrımasıı önemli belirtidr ama bunların hiç biri olmadıı demekkii sesiz ve sakin gelecekk canımm biran evel gelse

belkim bende yapsam negatif çıkar.... hehehehehehehehe

kızlar benimde dünden beri başım dönüyor.. bu sabahda acayip mide bulantısı yaşadım.. gerçi hala sürüyor... adetime 3 gün var.. ama beklemedeyim... belkim banada süpriz olur nisan :)

inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

neyse canım benim biraz daha işim var sonra görüşürüz öptümm

bennn inanamıyorummmmmm
canım test yap dicem ama acele etme evdeki testlerde çıkmıyor..moralini bozma boşuna
belkim bende yapsam negatif çıkar.... hehehehehehehehe
negatig çıkabilir ben beklediğim adet gününde yaptım negatifti...
serpil nihal hamilemiymiş yoksa yanlışmı okudum
doğru okuudn haytaımmmmmmmmmm darısı sizeeee
nihal inan çokkkkkkkkkk mutlu oldum canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmm
serpil şeytanın bacağını kırdık sıra kafasında bacımmmm
sağoll tatlımmmm şeytanın kafasını da kırcazzz
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn nihal uğurlu anne
canımmmmmmmmmmmmm

ilk kim müjdeli haberi verirse bebiş yeleği örcem dedim di..

teyzesi onun için minik güzell bi yelek örcek... canım arkadaşım allah sağlıkla versin kuacağına inşallah...

ay durun ya ağlıyorum offff patronumda görecek şimdi nihalllll rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah pıt pıt larını duyup pat patlarınıda görmeyi nasip etsin inşallah allahım ohhhh topiğin adı kurtuldu

41 kere maşallah

canım darııs başına olsunn seninde o günlerin gelecekk rabbime sığın sakin ol elbetee olacakk evet topic kurtulduu hahhahahhahahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…