herkese selamm kızlarr kusura bakmayınn ancak yazıyorumm doğum yaptımm bebişim 11 günlük oldu ben ancak bebişle kendime geldim normal doğum yptımm doğum sonrası dikişler ve doğum esnasında olan hemoroid bayaa çektirdi bana hala çekiyorumm çok çok rahat dğilim dualrınızda beni unutmayınn çok nadir girebiliyorumm bebekle uğraşıyorumm arta kalan zamnda anneme yardım etmeye istirahat etmeye çalışıyorum umarım sizde iyisiniz AEOLUN
nihal tebrik ederim canım
sağ salim kucağına aldığın günleri göstersin inş.rabbim
darısı başımıza
kızlar tünaydın :))))
herkese selamm kızlarr kusura bakmayınn ancak yazıyorumm doğum yaptımm bebişim 11 günlük oldu ben ancak bebişle kendime geldim normal doğum yptımm doğum sonrası dikişler ve doğum esnasında olan hemoroid bayaa çektirdi bana hala çekiyorumm çok çok rahat dğilim dualrınızda beni unutmayınn çok nadir girebiliyorumm bebekle uğraşıyorumm arta kalan zamnda anneme yardım etmeye istirahat etmeye çalışıyorum umarım sizde iyisiniz AEOLUN
canımm naberrr
taze anne çubuk kraker istermisin ben stoklamıştım yanıma
selam serpil geldimi senin kırmızılar benim hala tık yok
olur canım yanınadayiyip içelim beraber
seldaaaaaa
sen meyve suyu veya süt iç bende kahve olurmu gelsin muhabbet yokmu kahve isteyen
banada öyle geliyorya saklayamayacam içimde bir kıpırtı var 3-4 gündür müthiş duygular bir ağlayıp bir gülüyorum ani duygu değişikliklerim varsanırım
şimdi kaç gün geçti
evde test yap dicem ama çıkmıyor onlarda..kan testi için biraz bekle isterseen
banada öyle geliyorya saklayamayacam içimde bir kıpırtı var 3-4 gündür müthiş duygular bir ağlayıp bir gülüyorum ani duygu değişikliklerim varsanırım
inşşşşşşşşşşş beiştendirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar kayifler nasılllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?