Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
Bir insanın akıl hast...anesine yatıp yatmayacağını nasıl
belirliyorsunuz?

Doktor:
Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey
veriyoruz.
Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl
boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.

Siz NE yapardınız?

Adam:
OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova
kaşık ve fincandan büyük.

Hayır, der doktor.

Normal bir insan küvetin tıpasını çeker. :))

süper yaaaaaaaaaaa

ben tenekeden bile ucuuzm derdimm dememkii bayağıı para ediyormuşuz vavavvavavavvavavavvavav

Kızma Hiç kimseye yaptıklarından dolayı, aksine teşekkür et İhanet Edenlere; Sadakati Öğrettikleri için... Minnet Duy Yalancılara Doğrunun Farkına Varmanı Sağladıkları için ...Mutsuz edenlere dua et Mutluluğu Daha Derin Hissettirdikleri için...Herkesi SEV Yaşamına bir Anlam Kattığı için...Hayat bu yüzden daha Güzel Siyah ile Beyazı Fark ettirdiği için......

Biz üç arkadaşız...MUTLULUK, ACI VE BEN. Her gün saklambaç oynuyoruz. Mutluluk hep mızıkçı, saklanıyor bizden. Bazen ben ebe oluyorum, acıyı buluyorum. Bazende acı beni buluyor saklandığım yerden. Bazen mutluluğu bulduğumu zannediyorum...." Çanak, çömlek patladı" diyor acı saklandığı yerden... Gün bitmek üzere ama MUTLULUK hala ortada yok! ve Bugünde gelmeye niyeti yok (yaralı)

"Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildir.Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine ''TEŞEKKÜR ET''demiş....

Hiç korkmuyorum seni sevmekten...Senin gülüşünü seviyorum...Her bana bakışında gözlerinde okuduğum o duyguyu , gözlerimdeki gözlerini seviyorum..Gönlünü seviyorum,özünü seviyorum.Senin dudaklarındaki sözlerini seviyorum..İçimden haykırmak geliyor...Dünyaya sığdıramadığım seni,kalbime sığdırmak geliyor..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya çok hoşş:82::82::82:

çok güzeller nereden buldun bunları

çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok hoş ya bunlarr :)) nazemir yeğnin gitii net sana kaldıı bende ofisteyim boya fena çarptı beni((( akşam kadar buradyımm

ben çıkıyorum alışverişe gidecem güzel bir haftasonu diliyorum sevgiyle kalın hoşçakalın

kızlar ben kaçar malum cumartesi gündüz gözüyle çıkıp çarşı pazar gezeyim yarın pazar kocacıma ayırayım yarınımı sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın güzel hafta sonları diliyorum byyyyy

çok hoş ya bunlarr :)) nazemir yeğnin gitii net sana kaldıı bende ofisteyim boya fena çarptı beni((( akşam kadar buradyımm

yeğenim gitti diye sevinirken geri geldi eve dışarda kavaga çıkmış korkmuş geldi eve bende gelmilken bi alışverişe çıkayım dedim...kırmızılar geldimi gelmediyse boya dokunmasın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…