Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpillllllllllllllll geçmiş olsun kuzum neyin var. cumartesi konuştuk iyiydin

fatoşşşşşşşşşşşş canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni burda görmek ne güzellllllll

sağol canım hoşbulduk. günün ne kadar geçti haydi hayırlısı inşallah

selam kızlarrrr
nihalimiz hamile mi süper bi haber çok ii geldi canım çok sevindim ya.....
Rabbim nazarlardan korusun

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlarrrrrr

hepinize günaydın arkadaşlar.. mutlu bir hafta olsun... iyi haberler alacağımız coşkulu, güzel, umutlu bir hafta diliyorum hepinize...

(serpilcim geçmiş olsun... dikkat et kendine...)

hepinize günaydın kızlar haftayı bu haberle açmak istemezdim ama maleseffslm kızlarr nasılsınız ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffff
rabbim dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrr

yine yok bebişim allahım neden nedennn derken susu diyorum kendime rabbin büyük sabretmeyi bilene neler bağışlar isyana girme sabret sabrın sonu salamet diyorm bu sefer de yok ruhum bedenim yüreğim öyle acıyor ki kelimeler anlamsız kalır anlatmaya nefes alamıyor kelimeler düğüm düğüm allahım bu son olsun diye yalvarıyorumm rabbim büyüksün öylesine geniş hazinen varki ol desende oluverse bizde bebişlerimize kavuşsak sana şükretmek için bi sebebimiz daha olsa neyse duygularımı anlatacak ne kelime var nede yazacak gücüm hepiniz beni benden iyi anlarsınız kısacası yine ellerim boş ve içim acı doluu hikmetinden sual olmayan arbbim duy sesimizi dualarımızı kabul et

canım benim... allahım sanada buradaki kızlarada sabır versin... sabrın sonu selamet biliyorsun.. rabbim en güzelini eyleyecek nuraycım.. şükredip rabbimizden güzel olanı, iyi olanı isteceğiz.. lütfen dikkat et kendine...

ne diyeceğimi bilmiyorummmm

evet canım sabrın sonu selamet rabiim isyandan uzak tutsun artık ama dayanma gücümde yok dayanma gücü versin allahım

hayırlsı artık canım eşin nasıl oldu

inşş rabbim sneinde yüzünü gülüdürsünnnnn en kısa zamanda inşşş
canım bimiyorum yaaaaaa yaşanlar normalmiii çok iştahsızzz hep uyuyorr yorgunnnn halsizzzzz çrşb gün kntrolümüz var dr soracağım bütün bunlarııııııı sıkıntı bir süreçççççç

yetercim evet eşin nasıl? daha iyi mi?

seldacım sende durumlar nasıl?

nuraycım biliyorum çok zor bir durum... ama içimizde ümit olmadan olmuyor biliyorsun... rabbim en iyisini versin senin için...

yetercim evet eşin nasıl? daha iyi mi?

seldacım sende durumlar nasıl?

nuraycım biliyorum çok zor bir durum... ama içimizde ümit olmadan olmuyor biliyorsun... rabbim en iyisini versin senin için...

ilk günlere oranla daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…