Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yeğenim gitti diye sevinirken geri geldi eve dışarda kavaga çıkmış korkmuş geldi eve bende gelmilken bi alışverişe çıkayım dedim...kırmızılar geldimi gelmediyse boya dokunmasın sana

oyyyyyyyyy kıyamma korkmuşmuu canımm ya oyy oyyy tatalım kırmızlar sabhh geldii teşrif etiiii

oyyyyyyyyy kıyamma korkmuşmuu canımm ya oyy oyyy tatalım kırmızlar sabhh geldii teşrif etiiii

hoşgelmişler biz alışığız zaten gelmelerine o bile büyük nimet en azından heray düzenli oluyoruz değilmi ama ... gözün aydın ozaman tedaviyede başlarsın hayırlısıyla

merhaba canlarım ben geldim..nasılsınız?ben iyimiyim değilmiyim bilmiyorum...her ay yenii umutlarla başlıyorum sıra bende bende Anne olacağım diye.ve her ayın 27-28.günü o rüya bitiyor.Yine anne olamıyorum diyorum...Olsun hayırlısı böylrymiş.Minik sağlıklı güzel bebeğim gelecek diğer ay gelecekl diyorum ama hep aynı şeyleri yaşıyorum.Devir daim yapıyor her ay...Artık yorulduğumu hissediyorum son güne kadar hiç birşeyi takmııyorum artık diyorum.gerçekten sanki kırmızılar gelsede üzülmeyecekmişim gibi oluyor..ve kırmızıların geldiği an....yıkılıyorum...hayata küsüyorum..bebekle ilgili konuşma yapan arkadaşlarımın yanına gitmiyorum..sonra tekrar adapte oluyorum hayata.
Bende anne olmak istiyorum..Güzel meleğimi koynuma almak onun güzel mis kokusunu duymak istiyorum.....
Bende anne olmak istiyorum..Miniğimin bana anne demesini emeklemesini yürümesini okula gitmesini,iş sahibi olmasını evlendiği günü yaşamak istiyorum..
Bende anne olmak istiyorum her gün işten geldiğimde onun güzel yüzünü görmek gülümsemesini seyretmek saatlerce onun güzel gözlerini izlemek istiyorum...
Bende anne olmak istiyorum günlerce sırf onun sağlıklı olması bana gülücükler saçması için sabahlara kadar uyumamak istiyorum....
Bende anne olmak istiyorum zaman kavramını unutmak ama asla bunun için şikayet etmemek ve hayatımın en değerli şeyi sensin demek istiyorum...
Anneeeee......işte bu güzel kelimeyi duymak istiyorum....Rabbimm inşallah banada bu duyguları yaşatır birgün...Sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah...İsteyen herkese inşallah....

canım merhaba seni görmüşken sorayım istedim dualar ne alemde canım biten varmı ?????

en son sana gö derdiğim gibi duruyor canım..adetim yeni bitti fakat çok hastayım yatıyorum..umarım yetiştirebilirim ama benden ayetel kürsinin bir kısmını al istersen yetiştiremeyebilirim..diğerlerini de kendimi iyi hissettiğimde okuyacağım inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr

canım neler hsidetiğini ne kadar iyi anlıyorummmm nasıl beklediğini özlediğin hasret oldunu ..bazan umutların tükendiğini(ama asla bitmeyeceğini biliyorum ) bir tarafın olmaz derken diğer tarafın olcak dediği vs bunları yazmaya kalksak sayfalara sığmaz hasretimiz özlemimiz ....ama dua ve sabırla beklemekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor
rabbim inşş bu kadar dua eden kullarının dualrını kabul eder bu kadar özlemi isteği geri çevirmez inşşşşşşşş bizlerde bir gün bebişlerimizi kucaklarız öper koklarız
inşşşşşşşşşşşşşşş

26 nisan a kadar vakit var canım en okuyabildiğini oku olmadı tamamlarız :))))

canım benim seni çok iyi anlıyorum rabbim elebet birgün verecek tatlım ayetel kürsülerini ben okurum kaç eksisğin var benim dualrım bitti bana sayı bildir canım

günaydınn kızlarrr

bende dün hastahanedeydim iğnler serumlar vs vs çok hastaydımm ateşim cididi yükselmiş her yerim ağrıyordu neyse vitaminli serumlar ateş düşürücülerle iyim kızlar şükür işimin başındayım öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun serpilim aman boya da çarpmıştır seni annemde dün hastalandı serumlar falan aklım gitti başımdan bide bana haberde verdirmiyor aman hamileysem üzüntüden birşey olurmuşta bilmem ne banada gelinimiz haber verdi kayınvalidemdeydim nasıl anneme gittiğimi şaşırdım çok şükür iyi ya durun bu arada size güzel bir haber vereyim benim kırmızılar gelmedi günüm geçti bakalım

fatoşşşşşşşşşşşş canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni burda görmek ne güzellllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…